θα ξεκινησω απο το μοναδικο θετικο που ειναι ενα κ μοναδικο: βρισκεται κοντα στο κεντρο, βολικο σημειο. Απορω πως βγαλαν τις φωτογραφιες που εχουν στο ιντερνετ για να το διαφημισουν. Αν ειστε διατεθημενοι να δωσετε 60+ ευρω τη βραδια, προφανως κ θα πρεπει να νοικιασετε καπου αλλου. Το συγκεκριμενο ξενοδοχειο δεν εχει ανακαινιστει ποτε, κ οπως εμαθα απο ντοπιους ηταν οι παλιες φοιτητιμες εστιες. Παιζει να εχουν ακομα κ τα επιπλα των φοιτητων. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Κ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΒΡΩΜΑ. Πχ οταν πρωτομπηκα βρηκα μια τουαλετα με ακαθαρσιες προηγουμενου. Το προσωπικο ειναι απιστευτα αγενες (η κυρια με τα καστανα μαλλια δηλαδη), οι αλλοι ειναι απλα ανιδεοι. Το εκλεισα τηλεφωνικα κ εδωσα προκαταβολη. Οταν αντικρισα το δωματιο ηθελα να κλαψω απο τα νευρα μου, μετα απο φασσαρια μου δωσαν ενα αλλο κ μου ειπαν οτι θα μου δίναν ακομα ενα αλλο την επομενη μερα. (προφανως επειδη ειπα θα φυγω κ ουτε τα λεφτα διναν πισω, αν κ κανονικα δικαιουμαι επιστροφη χρηματων, κ επειδη δεν αξιζει ουτε 25 ευρω τη βραδια). Εν τελει επειδη εκατσα προφανως, μου το ανεβαλαν απο μερα σε μερα αυτη με τα καστανα αρχισε να φωναζει κ να με ειρωνευεται ("το αλλο δωματιο ξεχασε το, δε παιζει") οταν της ειπα οτι τη μερα που μου ειπε περιμενα το αλλο δωματιο που συμφωνησαμε. Τελος παντων χρειαζεται οπωσδηποτε απεντομωση, βρηκα κατσαριδα κ τη σκοτωσα πανω απο το κρεβατι (κ τη πεταξα στο καδο να τη δουν γιατι επεμεναν οτι αποκλειεται), ανακαινιση κ επίβλεψη απο το υγειονομικο. Ειναι ακαταλληλο κ επικινδυνο μερος!!! Δε ξερω τι να πρωτοσχολιασω, προσπαθω να ειμαι κ συνοπτικη. Θα πω για το πρωινο πριν κλεισω, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ βρωμοκοπαγε ολος ο χωρος, ολα γαριασμενα σαν τρωγλη, ηταν κ σε υπογα, ολο το κτηριο εσωτερικα σε προδιαθετει αρνητικα, αλλα ξερουν τι εχουν κανει: εχουν φτιαξει μονο την εισοδο ομορφη κ απο μεσα ειναι ολο σαπιο. Ολα βρωμικα παιζει να τα ξεπλενουν με ζεστο νερο σκετο, ο καφες βγαινει απο ενα βαρελι μεταλικο που εχει κ σκουρια, σιχαθηκα μονο που το ειδα. Κουραστηκα να γραφω κ εχω αλλα τοσα να πω. Συγχυστηκα παλι τωρα. ΤΡΑΓΙΚΟ Κ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΠΛΑ. Εκτος κ αν ειστε εντομολαγνοι, μοναδικη ευκαιρία!!