Μοναδική θέα και άριστη εξυπηρέτηση προσωπικού, η σουίτα ήταν πολύ καθαρή και τεράστια και δεν έλειπε τίποτα από μέσα, τα καλλυντικά άριστης ποιότητας και δεν είχε κάτι το είχαμε στο λεπτό. Τέλεια επιλογή το συστήνω σε όλους
417 $

Προβολή προσφοράς
Καταπληκτικό ξενοδοχείο με υπέροχη θέα, το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και πολύ φιλικό μαζί μας! Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, σίγουρα θα ξανά πάμε! Το προτείνω σε όλους όσους θέλουν να επισκεφτούν το νησί.
Aγαπητή Erica_tsama,
Ευχαριστούμε για τα όμορφα σχόλια!
Ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας ξαναυποδεχτούμε στο ξενοδοχείο μας.
Με εκτίμηση,
Πληθάρα Χριστίνα
Hotel Manager
Καλή τοποθεσία και εγκαταστάσεις. Το προσωπικό πολύ ευγενικό αλλά οι τιμές του εστιατορίου ακριβές σε σχέση με αυτό που προσφέρουν. Πολύ κοντά στη χώρα. Ωραία θέα και διακόσμηση δωματιων. Καλή Επιλογή.
Ότι καλύτερο υπάρχει στο νησί. Καταπληκτική τοποθεσια υπέροχο φαγητό υπέροχη θέα το προσωπικό φιλόξενο. Από τα καλύτερα ξενοδοχεία που έχω μείνει. Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω..Μπράβο σας...
Αγαπητή Alexandra S,
Για ακόμη μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας του Bill & Coo , που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για την διαμονή σας.
Είναι μεγάλη μας χαρά να μαθαίνουμε πως απολαύσατε την διαμονή σας και τις υπηρεσίες μας και ελπίζουμε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα σχόλιά σας και σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!
Με εκτίμηση,
Πληθάρα Χριστίνα
Hotel Manager
Δωμάτιο πολύ ωραίο με φοβερή θέα. Πρωινό προσεγμένο με ιδιαίτερες γεύσεις. Εξωτερικοί χώροι με πολύ ωραίο και ιδιαίτερο design. Το καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό σημείο από όλα, η άψογη εξυπηρέτηση! Θα πηγαίναμε ξανά και ξανά.
επισκεφτηκα το καλοκαιρι το συγκεκριμενο ξενοδοχειο για φαγητο!τουλαχιστον υπερεκτιμημενη η εικονα του και η διαφημιση του καταληματος αυτου.υπερβολικα ακριβο χωρις αντικρισμα με το αποτελεσμα.αδιαφορο σε γενικες γραμμες το στησιμο των πιατων με απουσια εκλεπτησμενης και ιδιαιτερης γευσης.στην προσπαθεια τους να παρουσιασουν κατι εκκεντρικο,αποτυγχανουν με αλαζωνικη παρουσιαση. πηγαινετε καπου αλλου καλυτερα....!