Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Maria G

Φανταστικη διαμονη!!!

Κριτική για: Boheme Mykonos Hotel
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 11 Απρ 2018μέσω κινητής συσκευής
Πανεμορφο ξενοδοχειο με υπεροχη θεα!!! Το καλυτερο ταξιδι του μελιτος που θα μπορουσαμε να εχουμε!!! Πολυ καλη εξυπηρετηση του προσωπικου,ειδικα τα παιδια του transfer!!! Μια εμπειρια που θα μας μεινει αξεχαστη!!! Θα το ξανα επισκεφτουμε σιγουρα!!!! 😁
Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
330 €
  • Algotels
0.3 χλμ. από Boheme Mykonos Hotel
Μύκονος (Χώρα): Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 2 Σεπτεμβρίου 2016

Πραγματικά, ο ιδανικός χώρος διαμονής για να απολαύσει ενα ζευγάρι τις διακοπές του στη Μύκονο. Το minimal ύφος του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με το άψογο service, μας βοήθησαν να ηρεμήσουμε και να ζήσουμε μια διαφορετική εμπειρία διακοπών. Πολλά ήταν αυτά που μας εντυπωσίασαν εκεί. Πιο συγκεκριμένα, είδαμε το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα του καλοκαιριού μας απο το pool bar απολαμβάνοντας το bohemian mixology με τα υπέροχα cocktails και δοκιμάσαμε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης απο την υπηρεσία του massage στο δωμάτιο. Απλά απίστευτα. Η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη για καιρό. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Βρίσκεται 10 λεπτά απο τη Χώρα και δεν χρειάζεται transfer.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
4  Ευχαριστούμε, violetpap
Η κριτική έγινε: 22 Απριλίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Ενας εξαιρετικος χωρος διαμονης που σου προσφερει χαλαρωση ηρεμια και την απολυτη εξυπηρετηση απο το προσωπικο του...Ηταν οι καλυτερες διακοπες μας,δεν βλεπουμε την ωρα να σας επισκεφθουμε ξανα...συγχαρητηρια για την δουλεια σας!!!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
1  Ευχαριστούμε, Αναστασια ρ
Η κριτική έγινε: 15 Απριλίου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Δεν εχω λόγια να περιγράψω,το δωμάτιο,τη φιλοξενεία,το room service,το φαγητό,ολοι ευγενέστατοι,ολα πεντακάθαρα,η θέα μαγική,μολις 10 λεπτα με τα πόδια απο το κέντρο!!!Θα ξαναπάω!!!Ευχαριστω ολο το staff του ξενοδοχείου για ολα!!Ειστε καταπληκτικοί!!!!!!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
4  Ευχαριστούμε, Mantalena K
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 4 Φεβρουαρίου 2020

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2019