Τα δωμάτια, που είναι πολύ κάθαρα, έχουν τέλεια θέα στη θάλασσα! Το μπανιο, το δικό μας τουλάχιστον, ήταν σαν καινούριο! Ευχάριστη έκπληξη ήταν η μινι σιδερώστρα μαζί με σίδερο, που βρήκαμε μέσα στην ντουλάπα και φυσικά χρησιμοποιήσαμε! Το πρωινό ήταν αξιοπρεπές, χωρίς μεγάλη ποικιλία αλλά σίγουρα όχι φτωχό! Η συμπεριφορά του προσωπικού πολύ φιλική και φιλόξενη! Μπράβο στα κορίτσια στη ρεσεψιόν, το παιδί στην πισίνα, τον Παναγιώτη στο χώρο του πρωινού.
Μοναδικό μελανό σημείο, που όμως θα με οδηγήσει στο να μην ξαναπάω στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη, όταν ζητήσαμε "late check-out" (αντί 12:00 πμ στις 18:00μμ) όπου αρχικά μας απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο δωματιο, ενώ στην συνέχεια και επειδή επέμεινα μιας και το έιχα ζητήσει απο τότε που κλείσαμε το δωμάτιο έλαβα την απάντηση ...." να σας δώσω άλλο δωμάτιο αλλά θα χρεωθείτε μισή ημέρα". Να τονίσω ότι ουδέποτε ζήτησα να μείνω χωρίς να χρεωθώ κάτι. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το "late check-out" είναι μέσα σε αυτά που μπορεί να προσφέρει ένας ξενοδόχος αν θέλει να κρατήσει κάποιους πελάτες ευχαριστημένους, εννοείται όχι αφιλοκερδώς ( αν και μου έχει συμβεί και αυτό στην Μύκονο σε ξενοδοχείο 4αστέρων). Εφόσον όμως δεν έχει αυτή την πρόθεση, τουλάχιστον ας υπάρχει η δέουσα ευγένεια στο ύφος του.
Ναι, την Μύκονο την επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι αλλά υπάρχουν όμως και πολλά ξενοδοχεία με πιό ευγενικούς/χαμογελαστούς ιδιοκτήτες.