Αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και έτσι επισκέφτηκα το Baos για δείπνο. Αφού ξεκίνησα με ένα negroni στο pool bar, φτιαγμένο από τον bar manager του ξενοδοχείου αλλά και κορυφαίο bartender Νίκο, ανέβηκα στο εστιατόριο όπου με υποδέχτηκαν θερμά και με οδήγησαν στο τραπέζι μου. Διάλεξα το μενού γευσιγνωσίας Baos μιας και ήθελα να ζήσω την εμπειρία του degustation. Η γεύση και η εμφάνιση όλων τον πιάτων σε συνδυασμό με το άριστο σέρβις από την Ινώ και το υπόλοιπο team καθώς και την απίστευτη ατμόσφαιρα που σου προσφέρει ο χώρος και οι μουσικές επιλογές του John Pap, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα πλήρες πακέτο για να νιώσεις κάτι πρωτόγνωρο και να απολαύσεις μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Ευχαριστώ θερμά τον σεφ Παναγιώτη Τσουκάτο και την ομάδα του για αυτό το γαστρονομικό ταξίδι, καθώς και τον fnb manager κ.Γιαννη και τον restaurant manager κ.Σωτηρη για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία που φρόντισαν να μου παρέχουν.
Μακάρι κάθε δείπνο να ήταν σαν αυτό!
Εις το επανιδείν!