Ανοικτά σήμερα: 9:00 π.μ. - 8:30 μ.μ.
Δείτε τα καλύτερα
Υπέροχη ομάδα και άριστοι επαγγελματίες!

Υπέροχη ομάδα Υπέροχο μέρος Άριστοι επαγγελματίες με αγάπη σε αυτό που κάνουν Δεν μιλάμε για... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική έγινε: 15 Δεκεμβρίου 2024
ΜΑΡΚΟΣ Κ
Μασάζ στη Μύκονο

Μπράβο στα κορίτσια Κατερίνα κ Ιωάννα το μασάζ ήταν άψογο κ αρκετά χαλαρωτικό!! Το προτείνουμε... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική έγινε: 12 Σεπτεμβρίου 2022
582vagv
Διαβάστε και τις 410 κριτικές

Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Κριτικές (410)
410 αποτελέσματα
2 - 7 από 410 κριτικές
Η κριτική έγινε: 12 Σεπτεμβρίου 2022

Μπράβο στα κορίτσια Κατερίνα κ Ιωάννα το μασάζ ήταν άψογο κ αρκετά χαλαρωτικό!!
Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Ευχαριστούμε!

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, 582vagv
Η κριτική έγινε: 24 Ιουνίου 2022

Εβελινα & Πολυχρονια είστε υπέροχες!!! Πάντα να χαμογελάτε κ να χαλαρωνετε τον κόσμο!!! Ευγενικές κ πολύ φιλοξενες!!!

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2022
Ευχαριστούμε, 497kiriakil
Ο/η Petros S, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του CIEL MYKONOS SPA, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Ιουνίου 2022

Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας.
Είναι αλήθεια ότι η θεραπευτές τής εταιρείας μας αγαπάνε την δουλειά τους και αυτό τό εισπράττουμε καθημερινά από τα θετικά σχόλια. Ευχόμαστε να σας ξαναδούμε σύντομα τά θερμά ευχαριστήρια από Έβελινα και Πολυχρονιά

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Ιουνίου 2022

Το καλύτερο μασάζ, είτε πρόκειται για θεραπευτικό είτε για χαλαρωτικό θα το βρείτε στο Ciel Spa! Λόγω του ότι βρίσκομαι για δουλειά στο νησί υποφέρω από πονοκεφάλους και μονίμως είμαι πιασμένη. Παρ' όλα αυτά ο Πέτρος με βοήθησε ακόμα και με ένα ραντεβού και επανέφερε το λεμφικό μου σύστημα στη σωστή λειτουργία του! Τον ευχαριστώ πολύ και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάιος 2022
1  Ευχαριστούμε, N9733LE_

Σάς ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα σας λόγια. όπως ό Πέτρος έτσι και οι υπόλοιποι θεραπευτές μας έχουν τίς γνώσεις και την απαραίτητη εκπαίδευση από την εταιρεία μας.
Θά χαρούμε να σας ξαναδούμε στην εταιρεία μας για μία wellness πλέον θεραπεία 🙏🙏

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Η κριτική έγινε: 31 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Στις διακοπές μας στην Μύκονο επιλέξαμε την εταιρία ciel για να κάνουμε μασάζ όπως μας πρότειναν φίλοι που είχαν ήδη δοκιμάσει! Η εμπειρία ήταν μοναδική!! Επιλέξαμε το couples massage για να μπορέσουμε ταυτόχρονα με τον σύντροφό μου να χαλαρώσουμε. Φοβεροί επαγγελματίες, άριστη εξυπηρέτηση με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο! Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα κ θα το ξαναδοκιμασουμε με την πρώτη ευκαιρία που θα μας δοθεί!!

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2021
1  Ευχαριστούμε, 845fanic
Η κριτική έγινε: 26 Ιουνίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Βρεθήκαμε στην Μύκονο για το bachelorette party με τις φίλες μου .καλέσαμε την εταιρεία CIEL MYKONOS SPA ώστε να μας διοργανώσει μια DAY SPA ήταν ότι καλύτερο και μια εξαιρετική εμπειρία .ήρθανε στην βίλα μας και μας δώσανε μια όμορφη wellness experience.

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2021
Ευχαριστούμε, 317antoniad