Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
10 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο
Expedia.com
653 $
Προβολή προσφοράς
Hotels.com
653 $
Προβολή προσφοράς
FindHotel
505 $
Προβολή προσφοράς
Travelocity653 $
travelup.com566 $
Traveluro587 $
Προβολή και των 13 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κοντινά ξενοδοχεία
Φιλτράρισμα κριτικών
652 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
549
64
26
8
5
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
549
64
26
8
5
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
2 - 7 από 652 κριτικές
Η κριτική έγινε: 6 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Καταπληκτική θεα,φιλικό περιβάλλον,ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό!Ηταν μια εξαιρετική εμπειρία!!Η ποιότητα των υπηρεσιών,το φιλικό προσωπικό,η υπέροχη θεα και η εξαιρετική διακόσμηση δίνουν άλλον ορισμό στην «προσιτή πολυτέλεια».Μπραβο σε όλους!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2018
Ευχαριστούμε, mariadp26
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η myconiancollection, General Manager του Myconian Kyma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review our hotel. Our dedicated staff work to ensure that your every need is met with cordiality and courtesy, so you can imagine my delight in reading your encouraging comments about our ‘exceptional’ staff.

I have passed on your kind words to my team who would thank you and hope to see you again soon, as the summer is just getting started.

Best regards,
Marios Daktylides
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν έχω λόγια να περιγράψω τις υπέροχες στιγμές που έζησα σ αυτό το ξενοδοχείο!!! Υπέροχη θέα, απίστευτη διακόσμηση σε όλους τους χώρους, το δωμάτιο ένα μικρό παλατάκι και το προσωπικό εξαιρετικά ευγενικό!!! Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και όλοι πολύ πρόθυμοι να σε βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Τέλος, το φαγητό αξίζει να το δοκιμάσεις. Υπέροχες και ξεχωριστές γεύσεις σε ένα πολύ προσεγμένο περιβάλλον!!!
Αξίζει να επισκεφθείς αυτό το ξεχωριστό ξενοδοχείο που απέχει μόνο πέντε λεπτά από τη χώρα της Μυκόνου, για να ζήσεις ρομαντικές και μοναδικές στιγμές!!!

Συμβουλή για το δωμάτιο: τέλεια διακοσμημένα δωμάτια με θέα ανεπανάληπτη
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2018
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Lenachrist23
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η myconiancollection, General Manager του Myconian Kyma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear lenachrist81,

Thank you taking the time to review our hotel. We are glad to hear that you had a relaxing stay and that our team was able to provide you with excellent service.

We are delighted to know that your experience at the Myconian Korali, Relais et Chateaux went above your expectations.

We were extremely delighted at reading that our facilities and service exceeded your expectations and you enjoyed the various amenities our hotel has to offer.

We would like to thank you for choosing our hotel and hope to see you back again soon.

Sincerely,
Marios Daktylides
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2018

Όλα ήταν εξαιρετικά!!! πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και πολύ ωραίοι χώροι..εξαιρετική κουζίνα με πολύ νόστιμα φαγητά!μεγάλη φαντασία στη διακόσμηση όλων των χώρων!πολύ καλή επιλογή για ξεκούραση, θα το επισκεφθώ σίγουρα πάλι!!!

Συμβουλή για το δωμάτιο: ποιοτική εξυπηρέτηση σ' ένα πολύ μοντέρνο χώρο
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2018
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
    • Τοποθεσία
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, gioulaparaskeyop2018
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η myconiancollection, General Manager του Myconian Kyma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear gioulaparaskeyop2018,

Thank you ever so much for taking the time to share your glowing review with us.

Here at the Myconian Korali, Relais et Chateaux we strive to ensure that each and every one of our guests feels at home upon their arrival, so it is always a delight knowing that your experience with us was filled with unforgettable memories.

I have passed on your kind words to my team who would thank you and hope to see you again soon, as the summer is just getting started.

Best regards,
Marios Daktylides
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 17 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Ολα ήταν εξαιρετικά.θα αρχίσω από το προσωπικο, Γιάννης υπεύθυνος εστιατορίου,Ειρήνη υπεύθυνη μπάρς,όλα τα κορίτσια της ρεσεψιόν,η Κρυσταλια στο πρωινό,όλοι τους αξιζουν ένα Μεγάλο Μπράβο.Φοβερή ομάδα πάντα με την ευγένεια το χαμόγελο την προθυμία και τον Επαγγελματισμό τους.Ειδικη μνεία θα κάνω στη Νικολέττα υπεύθυνη κρατήσεων γιατί,αν δεν ήταν η συγκεκριμένη ,δεν θα είχα επισκεφθεί το resort. Ευγενική,εξυπηρέτικη και πάνω από όλα ανθρώπινη.Το δωμάτιο panoramic see view που εμένα, καλαίσθητο ,με τρομερή θέα, πολύ άνετο κρεβάτι, με εξαιρετικής ποιότητας κλινοσκεπάσματα.Υποδειγματικη καθαριότητα,τόσο του δωματίου όσο και των κοινόχρηστων χώρων.Το πρωινό αρκετά καλό,ποιοτικό ,χωρις μεγάλη ποικιλία όμως και συνεχώς επαναλαμβανόμενο ,κάτι που κούρασε στις 15μερες διαμονής μου.Ο χώρος της πισίνας καλαίσθητος με υπέροχη θέα αλλά μικρές διαστάσεις για το μέγεθος του ξενοδοχείου.Η Ρεσεψιόν δεν θα έπρεπε να είναι ενιαίος χώρος με το εστιατόριο και πέρασμα για το χώρο της πισίνας, γιατί δημιουργει οχλαγωγία και αναστάτωση.Πολυ θετικο είναι το γεγονός που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τόσο τα facilities των άλλων δυο ξενοδοχείων του συγκροτήματος (KYMA NAIA)όσο και των υπολοίπων ξενοδοχείων του ομίλου Myconian Collection σε Ελιά και Πλατύ Γιαλό.Πολυ κοντά στην χώρα της Μυκόνου ,μόλις 10λεπτα με τα πόδια...Οι εντυπώσεις μου στο σύνολο τους εξαιρετικές . Θα το επισκεφτώ Σίγουρα του χρόνου...!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
1  Ευχαριστούμε, KonstantinosMet
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η myconiancollection, General Manager του Myconian Kyma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear KonstantinosMet,

Thank you for taking the time to review our hotel and to share your sentiments with us. There is no greater reward than in knowing that our guests have not only been welcomed into our evocative surroundings, but have been made to feel at home by our valued members of staff.

Each and every one of our rooms has been designed to take advantage of the spectacular views of the iconic windmills and the picturesque Aegean, so we were pleased that you took full advantage of your room’s view.

The hotel is constantly evolving in order to bring you an experience like no other, so we have made note of your recommendations and will be looking into ways in which we can incorporate them and further improve your overall experience.

We have relayed your considerate comments to our staff, who were glad that their efforts were mirrored in your satisfaction. We thank you for allowing us to host you and we look forward to seeing you again, should your travels bring you back to Mykonos.

Sincerely,
Marios Daktylides
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 12 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Ποιοτική εξυπηρέτηση , απόλαυσα ένα περιβάλλον με ευφάνταστη διακόσμηση, και στα δωμάτια αλλά και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, φιλική και ζέστη φιλοξενία από όλο το προσωπικό, καθαριότητα και ασφάλεια. Όσο για τις γεύσεις δεν έχω λόγια, εξαιρετική κουζίνα για όλα τα γούστα. Υπέροχη εμπειρία.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
Ευχαριστούμε, xarakovoussi
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η myconiancollection, General Manager του Myconian Kyma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear xarakouvoussi,

Thank you for taking the time to provide us with your critical feedback of your recent stay at the Myconian Korali, Relais et Chateaux. We were thrilled to hear that you were able to experience our full range of facilities and our outstanding level of service all the while indulging in our serene surroundings. We have conveyed your warm review to each and every member of our staff, who are honored to have facilitated in making you feel completely at ease with us. Thank you for choosing our hotel and we hope to have the opportunity to welcome you back again should you wish to plan another retreat to Mykonos.

Best regards,
Marios Daktylides
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές