Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
ANDREAS P
Λευκωσία, Κύπρος

Ιδανικό μέρος για χαλάρωση, ξεκούραση και ηρεμία!!!

Κριτική για: Cook's Club Corfu Adults Only
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 16 Οκτ 2024μέσω κινητής συσκευής
Η διαμονή μου σε αυτό το ξενοδοχείο θα μου μείνει αξέχαστη!Πέρασα 5 μέρες φανταστικές! Το δωμάτιο ήταν Πεντακάθαρο. Το φαγητό νόστιμο και απεριόριστη ποικιλία σε όλα τα εστιατόρια . Το προσωπικό ευγενέστατο και εξυπηρετικό σε όλους τους χώρους. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην διεύθυνση του ξενοδοχείου και ειδικά στον Γενικό Διευθυντή τον κύριο George Linti ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να ακούσει και να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, να μιλήσει με τον οποιοδήποτε πελάτη και να κάνει την παραμονή του όσο καλύτερη γίνεται!! Θα σας επισκευθω ξανά του χρόνου και σας συστήνω ανεπιφύλαχτα σε όποιον αποφασίσει να επισκεφθεί την Κέρκυρα!!
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε μόνος/-η
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
0.1 χλμ. από Cook's Club Corfu Adults Only
Κριτικές (721)
721 αποτελέσματα
1 - 6 από 721 κριτικές
Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2024

Επισκέφθηκα με την σύντροφο μου το spa και διαλέξαμε να κάνουμε την θεραπεία king and queen. Η δίκη μου θεραπεύτρια ήταν η Αλεξια η οποία ήταν φοβερή και η πίεση που ασκούσε ήταν αυτή η οποία είχα διαλέξει. Τέλος, η κοπέλα στην ρεσεψιόν η Αριάδνη ήταν πολύ χαμογελαστή και ευγενική, μας μιλούσε για τις θεραπείες και μας έδωσε πολλές συμβουλές. Πολύ φιλόξενο προσωπικό και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Χρηστος Κ
Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2024

Έκανα την θεραπεια king and queen στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Η θεραπεύτρια μου ήταν η Μαριλετα, ήταν πολύ φιλική και χαμογελαστή, κατά την διάρκεια της θεραπείας με πρόσεξε πολύ, ενοιωθα πολύ άνετα, προτού την θεραπεία μου έκανε ερωτήσεις σχετικά με το τι θα μου άρεσε να κάνω και τι πίεση θα ήθελα να έχω. Θα ξανά έρθω σύντομα να δοκιμάσω και άλλες θεραπείες. Τέλος, η κοπέλα στην ρεσεψιόν η Αριάδνη μας υποδέχτηκε πολύ ευχάριστα και ευγενικά και μας έκανε νιώσουμε ήρεμα και άνετα.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Kleopatra L
Η κριτική έγινε: 29 Ιανουαρίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Από πού να ξεκινήσω... είχα την χαρά να διαμεινω για 3 νύχτες σε αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο μετά από πρόσκληση φίλων Κερκυραίων κ ήταν σκέτη απόλαυση. Το πρόγευμα πλουσιότατο, η εξυπηρέτηση κ υποδοχή φιλικότατη κ από καθαριότητα ακριβώς όπως θα έπρεπε. Ευρύχωρα δωμάτια κ ζητά όσα μαξιλάρια θες! Στάση λεωφορείου απέναντι για κέντρο πόλης αμάν θες περίπατο και αν όχι βούλιαξε στον καναπέ του ξενοδοχείου με ένα καλό βιβλίο. Το συστήνω χωρίς ενδοιασμούς για μεγάλους κ μικρούς (τεράστια πισίνα ).

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Andry C
Η κριτική έγινε: 6 Αυγούστου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Καινούριο,προσεγμένο και πεντακάθαρο ξενοδοχείο.Εξαιρετικό προσωπικό.Όλοι πολυ φιλικοί,ευγενείς και εξυπηρετικοί.Πολυ ωραία πισίνα όπως και εξαιρετικό το a’la carte Campielo(πολλα συγχαρητήρια στον υπεύθυνο κ.Πέτρο Τσιριγωτη ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️) Η τοποθεσία πολυ βολική για να δεις όλο το νησί αλλα και να εχεις γρήγορη πρόσβαση στην πόλη.Συνολικά μια άριστη εμπειρία διαμονής.Μπράβο!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, ricordi77
Ο/η Management Team, Sales του Cook's Club Corfu Adults Only, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Αυγούστου 2022

Αγαπητέ Ricordi77,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη κριτική και ευγενικά σας σχόλια σχετικά με την πρόσφατη σας επίσκεψη εδώ στο Cook's Club Corfu.

Ελπίζουμε να σας υποδεχτούμε ξανά στο σύντομο μέλλον!

Με εκτίμηση,
Αλέξανδρος Διβάνης - Cook's Club Corfu Hotel Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε πριν από 2 εβδομάδες
Μετάφραση Google

Συμβουλή για το δωμάτιο: Bottom pool is busier and louder The rooms with swim up pool doesn't get much sun, nor does the rooms with the private pool
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ο/η Management Team, Sales του Cook's Club Corfu Adults Only, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: πριν από 4 ημέρες
Μετάφραση Google

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης