Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
aggeliskostas
Κηφισιά, Ελλάδα

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ

Κριτική για: Europa Beach Hotel
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 30 Οκτ 2024
Ένα πολύ καλό ξενοδοχείο (μόλις 2,5 χλμ από την πόλη του Γαλαξιδίου) με καλή σχέση ποιότητας-τιμής, με όμορφο περιβάλλον και πολύ άνετα δωμάτια. Εμείς μείναμε στον πάνω όροφο με θέα τη θάλασσα και την πισίνα του ξενοδοχείου (2 ενήλικες και 2 παιδιά). Πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Μάλιστα μας έφεραν και βρεφική κούνια για τον μικρό μας!! Το πρωινό πολύ πλούσιο !! Θα το συνιστούσα !! Βάζω 4 αστέρια γιατί το τελευταίο βράδυ πήγα στη ρεσεψιον για να πάρω 2 μικρά μπουκαλάκια νερό και με χρέωσαν με... 2 ευρώ (το ένα μάλιστα μπουκάλι ήταν ιδιωτικής ετικέτας σούπερ μάρκετ) !!!
Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
4,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
4,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
2.4 χλμ. από Europa Beach Hotel
Κριτικές (136)
136 αποτελέσματα
2 - 7 από 136 κριτικές
Η κριτική έγινε: 27 Οκτωβρίου 2024

Ξενοδοχείο με πολύ εύκολη πρόσβαση και parking. Το δωμάτιο πολύ καλό με καλή ηχομόνωση και κρεββάτι πολύ αναπαυτικό. Χώρος προσεγμένος και καθαρός. Η πισίνα στα 15 μέτρα και αλλά τόσα για τη θάλασσα. Προσωπικό πάντα πρόθυμο. Κουζίνα αρκετά καλή και γευστική. Πρωινό πολύ καλό και άφθονο.

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, Nikos A
Η κριτική έγινε: 2 Ιουνίου 2024

Στα θετικά είναι ότι όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και έχουν θέα στη θάλασσα. Επίσης υπάρχει πολύ μεγάλη πισίνα. Όμως η αναφορά του ξενοδοχείου ως 4στερο είναι πλασματική. Για το λόγο ότι ταξιδεύω πολύ συχνά, έχω διαμείνει σε δεκάδες ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όμως αυτό το ξενοδοχείο δεν είναι 4 αστέρων.
Διαμείναμε με την οικογένεια μου (2 ενήλικες και 3 μικρά παιδιά) για 2 βραδιές αμέσως μετά το Πάσχα. Μας δόθηκε ένα δίχωρο δωμάτιο με δυο διπλά κρεβάτια. Από την αρχή στην τηλεφωνική επικοινωνία ανέφερα πως επειδή τα παιδιά είναι μικρά και κάνουν άστατο ύπνο, δεν μπορούν να στριμωχτούν και τα 3 σε ένα διπλό κρεβάτι, αλλά να μας δοθεί και ένα παρκοκρεβατο. Παρόλα αυτά την 1η ημέρα μας ανέφεραν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο παρκοκρεβατο (ενώ είχα ζητήσει) και μας δόθηκε την άλλη ημέρα. Έτσι τα παιδιά δεν κοιμήθηκαν καθόλου καλά, καθώς τα δυο ακριανά χτυπούσαν το κεφάλι τους στα κομοδίνα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης επειδή το δωμάτιο βρισκόταν δίπλα σε κήπο, μέσα στο δωμάτιο ήταν πάνω από 30 κουνούπια. Χωρίς υπερβολή δεν έχω ξαναζήσει τέτοια εικόνα. Στο παράθυρο της τουαλέτας δεν υπηρχε σίτα, το πιο απλό και εύκολο πράγμα, σε 4στερο ξενοδοχείο !!!! Κάπου ΕΛΕΟΣ !!!! Καμμία σχέση με 4στερο ξενοδοχείο. Πέρα από τα κουνούπια, από το παράθυρο της τουαλέτας που βρισκόταν στο ισόγειο και συνόρευε με κήπο, θα μπορούσε να μπει και φίδι μέσα στο δωμάτιο. Κάτι άλλο που μου έκανε επίσης αρνητική εντύπωση μέσα στο δωμάτιο, ήταν η παρουσία μιας μεγάλης τηλεόρασης παλαιάς τεχνολογίας, η οποία φυσικά δεν έπαιζε αφού δεν είχε αποκωδικοποιητή, ωστόσο μας έπιανε τον χώρο που δεν είχαμε να ακουμπήσουμε κάτι στο τραπέζι της. Προφανώς την είχαν στο δωμάτιο για μόστρα και ας μη δουλεύει, για να θεωρήσουμε εμείς οι “αδαείς” ότι μας πουλούν επιπλέον παροχές. Το θεωρώ προσβολή της νοημοσύνης μας.
Να αναφέρω ακόμη ότι τις ημέρες του Πάσχα, λόγω ότι είχαμε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, η πισίνα ήταν σε λειτουργία, κάτι όμως που ήταν παράνομο χωρίς την παρουσία ναυαγοσώστη στο χώρο που να φέρει τα διακριτικά σύμφωνα με τον νόμο.
Για το τέλος να αναφέρω το πρωινό. Η λειτουργία του πρωινού ήταν από τις 7:30 έως τις 10. Κατεβήκαμε για πρωινό στις 9:35 παρόλα αυτά τα μπέικον και τα λουκανικάκια ήταν κρύα με το λίπος λιγδιασμένο επάνω τους, γιατί δεν υπήρχαν καμινέτα να τα κρατούν ζεστά. Δεν υπήρχε ενδιαφέρον από το προσωπικό για παροχή υπηρεσιών αντάξιας όχι των 4 αστέρων, αλλά ούτε για 3 αστέρια. Γιατί έχω φάει πολύ καλύτερα και πιο πλούσια σε ποικιλία πρωινά σε πολλά 3στερα ξενοδοχεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Συμπερασματικά ήταν από τις χειρότερες διαμονές μας, μαζί με έναν ξενώνα στη Μονεμβασιά.
Βάζω 2 αστέρια, ισάξια των παροχών, της άνεσης και της τελικής τιμής που πληρώσαμε ανάλογα με όλα αυτά.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, simos m
Η κριτική έγινε: 22 Αυγούστου 2023

Πολύ όμορφη εμπειρία. Το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο, με μεγάλο μπάνιο. Οι χώροι διατηρούνταν από το προσωπικό καθαροί. Μεγάλη πισίνα, δίπλα στη θάλασσα. Ο πρωινός μπουφές ήταν μεγάλος με νόστιμες επιλογές για όλα τα γούστα. Το μόνο που εμάς δεν μας άρεσε ήταν ότι τα μπαλκόνια των δωματίων χωρίζονται με κάγκελα, και έτσι δεν υπάρχει η αίσθηση του "προσωπικού χώρου".

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, jianmarin
Η κριτική έγινε: 14 Αυγούστου 2023

Θαυμάσια η θέα του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια μεγάλα και καθαρά. Το πρωινό σε γενικές γραμμές αρκετά καλό. Η πισίνα μεγάλη και καθαρή. Πολύ όμορφος και ο εσωτερικός και ο εξωτερικός χώρος. Βρίσκεται πολύ κοντά στο Γαλαξίδι, με πολύ εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκιγκ.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Xara t
Η κριτική έγινε: 20 Αυγούστου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχείο είναι άψογο .Τα δωμάτια μεγάλα με μεγάλο μπαλκόνι και τουαλέτα . Η θέα φανταστική ,μπροστά σου η πισίνα και τη θάλασσα . Ο κήπος περιποιημένος με γκαζόν .Η διακόσμηση ωραία και πολυτελείς.Το πρωινό είναι τέλειο για κάθε γούστο και πλούσιο .Το συνιστώ ανεπιφύλακτα .Το προσωπικό εκπληκτικό και πάντα πρόθυμο,σίγουρα θέλω να ξαναβρεθώ εκεί .

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους