Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Booking.com
Expedia.com76 $
Hotels.com76 $
Hurb78 $
Προβολή και των 13 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 26 Μαρτίου 2019

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, σε ένα λεπτό βρίσκεται κανείς στην καρδιά του Γαλαξιδίου, στις ταβέρνες στο λιμανάκι ή στο εσωτερικό του...ήσυχο και καθαρό, τα δωμάτια είναι περιποιημένα, με το μπαλκονάκι τους και ότι μπορεί να χρειαστεί κανείς για μία ολιγοήμερη διαμονή...Ο ιδιοκτήτης ήταν ευγενικός και φεύγοντας μας κέρασε κι ένα βαζάκι σπιτική μαρμελάδα-ωραία κίνηση! Να σημειώσω ότι το πρωινό ήταν πολύ καλό, με όλα τα προϊόντα φρέσκα και σπιτικά, από τον χυμό πορτοκάλι μέχρι τις σπιτικές ομελέτες και τις πίτες..ευχαριστούμε για όλα, θα ξανάρθουμε σίγουρα!

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2019
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, Erato Z
Ο/η ALexander_Kordonis, Front Office Manager του Hotel Galaxidi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 18 Απριλίου 2019

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τα καλά σας λόγια και για το χρόνo που αφιερώσατε να μας γράψετε αυτο το review .Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 1 Μαρτίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Χρειάστηκα να κάνω κράτηση για ένα βράδυ λόγω δουλειάς κ κάνω την κράτηση μέσω trivago κ συγκεκριμένα από το hotels.com! Φτάνοντας στο κατάλυμα μας ενημερώνει ο κύριος στη ρεσεψιόν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο προσπαθώντας μάλιστα να μας «φορτώσει» το λάθος ενώ φεύγοντας ακούσαμε καθαρά να λέει στους υπαλλήλους τ ότι τους είχε ενημερώσει να διορθώσουν τη διαθεσιμότητα κ αυτοί απλά δεν το έκαναν!
Σε μια εποχή π τα πάντα είναι online καλό θα ήταν να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή κ πιο σωστή συμπεριφορά!

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, pegou02
Η κριτική έγινε: 9 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

The owner has a terrible attitude and he is extremely rude. I wouldn't recommend it. There are a lot better hotels in the area.
Ο ιδιοκτήτης έχει άσχημη συμπεριφορά σε σημείο που γίνεται πολύ αναίδης. Δε θα το πρότεινα. Υπάρχουν πολύ καλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, elaregiapesmou
Η κριτική έγινε: 2 Σεπτεμβρίου 2018

Το ξενοδοχείο έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής. Τα δωμάτια δεν είναι όλα ίδια. Όταν πήγαμε υπήρχαν περισσότερα από ένα δωμάτια ελεύθερα, και εκτιμήσαμε το γεγονός ότι μας πρότειναν να δούμε τα διαθέσιμα για να διαλέξουμε. Το δωμάτιο ήταν ανακαινισμένο και εξοπλισμένο ικανοποιητικά, με μόνο πρόβλημα το παλαιό κλιματιστικό. Ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό ήταν ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Και βρίσκεται ένα λεπτό από το κέντρο.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2018
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Αξία
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, evavamar
Η κριτική έγινε: 9 Απριλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Τα δωμάτια ειναι όμορφα,ανακαινισμένα κ λειτουργικα,οι άνθρωποι Πολύ ευγενικοί κ το πρωινό σπιτικό με φρεσκοστυμμενο χυμο κ παραδοσιακεσ πιτεσ.Σίγουρα θα ξαναερθουμε.σημειωνεται το καλό σημείο του ξενοδοχείου δίπλα στο λιμάνι κ η ύπαρξη παρκινγκ. Το συστηνουμε ανεπιφύλακτα!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι