Για τη διαμονή μας στη Ζάκυνθο, επιλέξαμε το Ionian Hill Hotel κοντά στο Αργάσι – στο ΝΑ τμήμα του νησιού – σε πευκόφυτο λόφο με πολύ ωραία θέα στο Αργάσι, στη θάλασσα, στην Πόλη της Ζακύνθου και στο ηλιοβασίλεμα!
Μείναμε (2 άτομα), στο 3 επίπεδο σε Deluxe Διπλό / Δίκλινο δωμάτιο (22 m²) - υπήρχε και τρίτο κρεβατι - με πανοραμική θέα στη θάλασσα και στην πισίνα (δωμάτιο αριθμός 6) από την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 μέχρι το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, 7 ημέρες.
Το δωμάτιο και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου ήταν πεντακάθαροι. Λόγω κορονοϊού επιλέξαμε καθαριότητα μέρα παρά μέρα και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.
Το δωμάτιο διέθετε μεγάλη ντουλάπα, μικρό χρηματοκιβώτιο, μικρό ψυγείο, καφετέρια, σεσουάρ μαλλιών, αφρόλουτρα, σαμπουάν, μικρά σαπούνια και όλα τα απαραίτητα για μια ευχάριστη διαμονή .
Τα παιδιά στην υποδοχή και στον χώρο του πρωινού ήταν εξυπηρετικότατα.
Το πρωινό ήταν αλά καρτ – λόγω (covid-19) – σε όμορφα διαμορφωμένο χώρο δίπλα στη πισίνα με αρκετά τραπέζια στη σκιά.
Προσφέρονται δωρεάν χώροι στάθμευσης στον χώρο του ξενοδοχείου και κάτω δίπλα στον κεντρικό δρόμο αλλά κάποια βράδια ήταν γεμάτοι από τα αυτοκίνητα των ενοίκων και των επισκεπτών της καλής ταβέρνας του δίπλα στην πισίνα.
Το σήμα του wi-fi ήταν πάντα καλό (4-5/5), χωρίς διακοπές και στον χώρο του δωματίου και έξω στο μπαλκόνι.
Για τη διαμονή μας πληρώσαμε 73,34 ευρώ την βραδιά!
Για φόρο διαμονής σε ξενοδοχείο Α’ κατηγορίας πληρώσαμε 3 ευρώ τη βραδιά!
Θα το προτιμήσουμε και στο μέλλον.