17 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο
Expedia.com411 $
Hotels.com411 $
Travelocity411 $
Προβολή και των 18 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (1.639)
1.640 αποτελέσματα
1.498
1.498
2 - 7 από 1.640 κριτικές
Η κριτική έγινε: 30 Απριλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Καταπληκτικό ξενοδοχείο, αξίζει όλα του τα αστέρια!!
Καλαισθησία και αυθεντικότητα στο χώρο, προσωπικό πρόθυμο να εξυπηρετήσει σε ότι χρειαστεί..
Πήγαμε διήμερο από Αθήνα με τις κόρες μου και ξετρελαθηκαν.. Το λάτρεψαν όπως και εγώ..

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, 1985katerinaz
Η κριτική έγινε: 27 Απριλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Είμαστε πολύ πολύ ευχαριστημένοι με όλη την εξυπηρέτηση που μας δώσατε και με το παραπάνω όλα πεντακάθαρα το φαγητό αγωγό το πρωινό το ίδιο και μας πήγατε και στο καράβι … 1000 ευχαριστούμε και σίγουρα θα ξαναέρθουμε

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2022
Ευχαριστούμε, B9882YSjohnk
Η κριτική έγινε: 8 Ιουνίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Η Μυκονος είναι νησί που φημίζεται για τις υποδομές της. Εντούτοις, ο συνδυασμός luxury διαμονής, επαγγελματισμου και αληθινής ανθρώπινης επικοινωνίας προς τον φιλοξενούμενο, είναι σπάνια. Το Palladium είναι ένα ξενοδοχείο που τα πρόσφερει όλα αυτά ανεπιτήδευτα..Ευγένεια, κλάση, καθαριότητα, πολυτέλεια και άψογη φιλοξενία σε όλα τα επίπεδα.. σας ευχαριστούμε που κάνατε τη διαμονή μας τόσο ευχάριστη...Θάνο και Μαρίνο, ένα διπλό ευχαριστώ σε εσάς για όλη την προσφορά σας...θα τα ξαναπούμε...σύντομα

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, xspirop
Η κριτική έγινε: 13 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχείο ήταν καταπληκτικό. Το προσωπικό πολύ ευγενικό και πολύ εξυπηρετικό! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!! Ήταν όλα τέλεια!! Το σπα τέλειο, το φαγητό άπεκτο! Τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι πεντακάθαροι!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
1  Ευχαριστούμε, Styliana C
Η κριτική έγινε: 25 Ιουλίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Από την πρώτη στιγμή που φθάσαμε τα παιδιά στην υποδοχή ήταν ευγενέστατα και το ποτό που μας πρόσφεραν καταπληκτικό!!!!
Το δωμάτιο πεντακάθαρο καθώς και η υπηρεσία καθαριότητας καθημερινά ήταν άψογη.
Το πρωινό απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!
Δεν έχω λόγια για αυτό....
Η πισίνα και το σέρβις εκεί άψογο.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
Ευχαριστούμε, TheologosK