StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Προβολή και των 12 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (1.041)
1.041 αποτελέσματα
1 - 6 από 1.041 κριτικές
Η κριτική έγινε: 24 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Τέλεια τοποθεσία, ακριβώς πάνω στην παραλία του Πλατύ Γυαλού. Άνετο και πεντακάθαρο δωμάτιο. Το προσωπικό πραγματικά ευγενέστατο, απίστευτα εξυπηρετικό και πάντα με το χαμόγελο! Θα το προτιμήσουμε σίγουρα ξανά την επόμενη φορά.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, _H4789ZP
Ο/η Eugenia Kousathana, General Manager του Petinos Beach Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Αυγούστου 2020

Αγαπητή/έ H4789ZP,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ καλή κριτική προς το ξενοδοχείο μας.
Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που καταφέραμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας μαζί μας.
Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε στο Petinos Beach Hotel και να έχετε το ίδιο ευχάριστες στιγμές.

Με εκτίμηση,
Έλενα Ράγγα,
Guest Relations

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 12 Σεπτεμβρίου 2019

Πήγαμε για 6μερες με την οικογένεια μας.... περιμέναμε 1ωρα στην ρεσεψιόν για να κάνουμε check in....το δωμάτιο υποτίθεται ότι ήταν 30τμ και στην πραγματικότητα ήταν μολις 18τμ... πληρώσαμε 450€ /βράδυ για να μείνουμε σε μια τρύπα που μύριζε υγρασία .... η καθαρίστρια έτρεχε πανικόβλητη να καθαρίσει όλα τα δωμάτια αλλά στο τέλος τίποτα δεν ήταν καθαρό.... δεν θα ξαναπηγαίναμε για πολλούς λόγους.....

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
    • Αξία
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, Yukawa1976
Η κριτική έγινε: 13 Ιουλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ο χώρος είναι πολύ ωραία διακοσμημένος και καθαρός!
Το προσωπικό εξυπηρετικότατο!
Το φαγητό πεντανόστιμο!
Και οι τιμές (για τα δεδομένα της Μυκόνου) προσγειωμένες!
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι τα δωμάτια έχουν υγρασία.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Fot_Syr
Η κριτική έγινε: 31 Μαΐου 2019

Εξαιρετικό. Κυριολεκτικά πάνω στην θάλασσα .Πολύ νόστιμο φαγητό. Κοντά στην χώρα. Πολύ ευρύχωρα δωμάτια. Με θέα την πισίνα και την θάλασσα. Το προσωπικό πολύ ευχάριστο, ευγενικό και ήταν πάντα χαμογελαστό .

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2019
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, kostANTIN_PAL
Ο/η Petinos H, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του Petinos Beach Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 3 Ιουνίου 2019

Αγαπητέ kostANTIN_PAL,

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε να καταγράψετε τα σχόλια σας στο Trip Advisor! Χαιρόμαστε που επισκεφθήκατε το Ξενοδοχείο Petinos Beach και για το ότι μείνατε ικανοποιημένος από τη γενική εξυπηρέτηση που λάβατε από το προσωπικό μας καθώς επίσης απολαύσατε τις ανέσεις του δωματίου, την εξαιρετική τοποθεσία και τη μοναδική θέα.

Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα και πάλι στο ξενοδοχείο μας!

Με εκτίμηση,

Μεταξά Μαρία
Guest Realtions

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Η κριτική έγινε: 16 Σεπτεμβρίου 2017

Τέλειες κτιριακές εγκαταστάσεις με σούπερ εξοπλισμό, λειτουργικά και άνετα δωμάτια με ιδιαίτερο στυλ.
Οργανωμένη παραλία, καθαρά νερά, πισίνα για παιδιά και ενήλικες.
Θέα εκπληκτική την ημέρα και μαγευτική το βράδυ,
Προσωπικό έμπειρο, ευγενέστατο και φιλικό.
Τα εστιατόριά του σε λογικές τιμές, με ολοήμερη λειτουργία για γαστρονομικές απολαύσεις.
Εύκολη πρόσβαση σε άλλες παραλίες, και στη πόλη της Μυκόνου.
Το επιλέξαμε για δεύτερη φορά, φύγαμε με την επιθυμία να επιστρέψουμε.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Η συμβουλή είναι: Τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα κρατήσεων.
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι