Booking.com
eDreams
Prestigia.com
Vio.com
Προβολή και των 16 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (513)
513 αποτελέσματα
2 - 7 από 513 κριτικές
Η κριτική έγινε: 10 Σεπτεμβρίου 2018

εξαιρετικός χώρος με φιλόξενη εξυπηρέτηση 5 αστέρων αλλά σε προσιτή τιμή, κάτι που στο νησί αυτό σπανίζει. Φοβερά parties στη παραλία και καταπληκτικό εστιατόριο gourmet. Πιστεύω η καλύτερη επιλογή για διαμονή με χλιδή στο πιο χλιδάτο νησί του πλανήτη, και ταυτόχρονα παίρνεις αυτό που πληρώνεις. Πολλές επιλογές και παροχές από το ξενοδοχείο. Βασικό πάνω στο κύμα, πιο κοντά δε γίνεται.

Συμβουλή για το δωμάτιο: στο ισόγειο γύρω από τη πισίνα έμεινα και παρότι ήταν από τις οικονομικές επιλογές ήταν άριστα όλα.
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2018
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Δωμάτια
Ευχαριστούμε, Μιχαλης Π
Ο/η Mykonos_Kosmoplaz, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν του Mykonos Kosmoplaz Beach Resort Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2018

Αγαπητέ κ. Μιχάλη,

Ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο που αφιερώσατε να σχολιάσετε με τόσο όμορφα λόγια την εμπειρία σας από το ξενοδοχείο Mykonos Κosmoplaz Beach Resort Hotel.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που μείνατε τόσο ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό και το φαγητό του ξενοδοχείου.
Είναι απόλυτα ικανοποιητικό οι πελάτες μας να αποχωρούν με τόσο ευχάριστες αναμνήσεις.

Ευχόμαστε να σας ξαναδούμε στο Kosmoplaz και σε επόμενες διακοπές σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Μάνος Ρεσεψιόν

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 21 Δεκεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

επισκέφθηκα το kosmoplaz το μηνα Αύγουστο με την οικογένεια μου.
Περασα μια βδομαδα ξεκουρασης,χαλαρωσης και διασκεδασης!
Συνδιαζει το πιο υπεροχο gourme φαγητο του με την μαγευτικη του θεα στο Αιγαιο.
Το προσωπικό εξυπηρετικο και οι διευθύνοντες επαγγελματιες.
Η καλύτερη επιλογη για ενα ταξιδάκι στη πανέμορφη Μυκονο..

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Kwnstantina T
Ο/η Mykonos_Kosmoplaz, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν του Mykonos Kosmoplaz Beach Resort Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 19 Μαΐου 2018

Αγαπητή Κα. Κωνσταντίνα,

Σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που διαθέσατε να γράψετε μια κριτική για το ξενοδοχείο μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναφερθήκατε στην ιδανική τοποθεσία του ξενοδοχείου μας.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μείνατε πολύ ικανοποιημένη από τα όμορφα δωμάτιά μας, όπως και από τις εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες του προσωπικού μας.
Σας ευχαριστούμε επίσης για τα θετικά σας σχόλια όσον αφορά το πλούσιο και μεγάλο σε ποικιλία πρωινό στο χώρο του εστιατορίου μας.

Κριτικές όπως οι δικές σας, μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο, έτσι ώστε να συνεχίσουμε την σκληρή μας προσπάθεια για την καλύτερη εξυπερέτηση των πελατών μας.

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο επόμενο ταξίδι σας στη Μύκονο.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Κοτσιφάκος Μάνος
Front Office Manager

Η κριτική έγινε: 19 Σεπτεμβρίου 2014

Το ξενοδοχείο Kosmoplaz παρέχει μία φανταστική διαμονή. Το χαμόγελο του προσωικού, τα ευφάνταστα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, η ήρεμη πισίνα, η παραλία στα πόδια σου, η αύρα του μέρους και το φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σε κάνουν να θες να μείνεις για πάντα! Το συστήνω θερμά!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2014
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, Adriana P
Ο/η Mykonos_Kosmoplaz, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του Mykonos Kosmoplaz Beach Resort Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2014
Μετάφραση Google

We have enjoyed every single moment of serving you and we thank you for our hearts for taking the time to post such a lovely review on Trip Advisor. We would love to welcome you again to Mykonoso and Kosmoplaz.

Η κριτική έγινε: 30 Αυγούστου 2014 μέσω κινητής συσκευής

Δεν έχω λόγια ......... σας ευχαριστούμε για όλα ,είναι εκπληκτικά και θα -το πρότεινα σε φίλους με κλειστά μάτια !!!!!
Το ξενοδοχείο τα φαγητά στα εστιατόρια η παραλία ......όλα τελεια και ενα μεγαλο μπράβο

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2014
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, 89georgec
Ο/η Mykonos_Kosmoplaz, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του Mykonos Kosmoplaz Beach Resort Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Ήταν χαρά μας να σας έχουμε μαζί μας αυτό το καλοκαίρι και ελπίζουμε να επιστρέψετε και στην επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο νησί μας!

Thank you for your kind words. It has been a great pleasure having you with us this summer and we hope to welcome you back next time you travel to our island!

Η κριτική έγινε: 23 Ιανουαρίου 2014

Ενα υπέροχο ξενοδοχειο, με καταξιωμένους ανθρώπους,πολυ φιλόξενους.Υπέροχα δωμάτια και πολυ καθαρά,το φαγητο μια απολαυση...Οι βραδιες χορου ηταν μοναδικές και διαφορετικές κάθε μέρα.Θα ξανάρθω και φετος!!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2013
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
2  Ευχαριστούμε, filio k
Ο/η kosmoplaz, Front Office Manager του Mykonos Kosmoplaz Beach Resort Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Μαΐου 2014
Μετάφραση Google

hello there

thank you very much for your feedback.
very much appreciated

warm regards