Όλα ήταν τέλεια,το επισκεφθήκαμε με την γυναίκα μου για την επέτειο μας. Η απίστευτη θέα στην θάλασσα με την φοβερή παραλία και το ποιο σπουδαίο το θαυμάσιο προσωπικό του από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Ο κος Στέφανος Κιτρίνας (General manager) μας υποδέχτηκε και ήταν πολύ εξυπηρετικός και φιλικός καθ'όλη τη διάρκεια της διαμονής μας. Η κα Τάνια(front office manager) μας καλωσόρισε με ένα θερμό welcome! Η guest relations κα Σαμπρίνα φρόντισε πάντα να είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε! Ο εξαιρετικός maitre κος Αντώνης πάντα πρόθυμος και φιλικός να μας ανεβάσει την διάθεση! Ο executive chef κος Σπυρος Πλιακης με μεγάλη ποικιλία μενού σε συνδυασμό με την ποιότητα. Πολλές από τις παρασκευές στο dinner ετοιμάζονταν σε real time. Οι θεραπεύτριες από το Spa (κα Μάγια & Φωτεινή), όσο και όλο το προσωπικό της Aegeo spa ήταν άριστο και κατάφεραν να μας χαλαρώσουν και συγχρόνως να μας ανακουφίσουν,(το συστήνω)! Το σύνολο του προσωπικού αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!Περισσότερα
183 $

Προβολή προσφοράς