Επισκεφτηκαμε το ξενοδοχείο 20-22/8 high season δηλαδή. Η αλήθεια είναι λόγω της περιόδου αυτής δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις. Το bitzaro όμως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. Ωραία ανακαινισμενα δωμάτια, άνετα μαξιλάρια και στρώματα, λιτή, όμορφη διακόσμηση. Επειδή το πακέτο διαμονής μας ήταν all inclusive είχαμε 3 γεύματα στο ξενοδοχείο. Μπουφές και στα 3 με αρκετές επιλογές και καλομαγειρεμένα φαγητά. Ωραίος ο χώρος της πισίνας. Το ξενοδοχείο δεν είναι αυτό που λέμε οικογενειακό γιατί έχει κυρίως ξένους τουρίστες με μεγάλα παιδιά. Οπότε υπάρχει μια ηρεμία και μια ατμόσφαιρα χαλαρωτική. Πάνω απ'ολα όμως σε κερδίζει η ευγένεια του προσωπικού και των ιδιοκτητών που σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Δε θέλαμε να? φύγουμε! Ελενα, Ματίνα, τα υπόλοιπα παιδιά του εστιατορίου και γενικά όλο το προσωπικό σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη εμπειρία που μας χαρίσατε στο όμορφο νησί σας!Σίγουρα ήταν αυτό που λέμε best value for money! Μια συμβουλή. Καλύτερα να αποφύγετε τις ημερομηνίες 23-24/8 γιατί λόγω των εορτασμων του πολιούχου Αγίου Διονυσίου γίνεται το αδιαχώρητο στο νησί.Περισσότερα
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ