Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
antonisp15

Great experience overall.

Κριτική για: Amirandes Grecotel Boutique Resort
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 1 Σεπ 2024
Τα καλύτερα κρεβάτια, άνετα, ιδιωτική πισίνα τέλεια, θέα θάλασσα, και πολύ καλά εστιατόρια. Τεράστια πισίνα, όλα καθαρά, εξυπηρέτηση τρομερή. Πανέμορφες γωνίες για όμορφες instagrammikes φωτογραφίες.
Εντυπωσιακή εμπειρία που πρέπει να την ζήσετε!!
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 3 Σεπ 2024
Αγαπητέ Αντώνη Π.,

Καλησπέρα από το Amirandes!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που διαλέξατε το ξενοδοχείο μας για τις διακοπές σας και που μάθαμε μέσα από την κριτική σας ότι η πρόσφατη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας ήταν άψογη και την απολαύσατε στο έπακρο.

Ελπίζουμε οι υπέροχες φωτογραφίες που τραβήξατε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας να σας θυμίζουν τη θετική σας εμπειρία μαζί μας μέχρι την επόμενη αξιομνημόνευτη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας καλωσορίσουμε ξανά και να σας προσφέρουμε ακόμα πιο αναβαθμισμένες διακοπές!

Δεν λέμε 'αντίο' αλλά στο 'εις το επανιδείν'.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Γενικός Διευθυντής
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
0.8 χλμ. από Amirandes Grecotel Boutique Resort
1.439
1.439
1 - 6 από 1.790 κριτικές
Η κριτική έγινε: 23 Αυγούστου 2024

Το ξενοδοχείο ήταν απίστευτο ήταν μια αξέχαστη εμπειρία . Τα εστιατόρια ήταν εξαιρετικά αλλά μπορώ να πω ότι την παράσταση την έκλεψαν τα σπορ που παρείχαν για παράδειγμα υπήρχε η δυνατότητα για ποδοσφαίρου μαζί με άλλους τουρίστες που ήταν κάτι υπέροχο και φοβεροί εκπαιδευτές !!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Ανδρέας Π
Ο/η EVGENIOS LOMIS, Γενικός Διευθυντής του Amirandes Grecotel Boutique Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 24 Αυγούστου 2024

Αγαπητέ κύριε Ανδρέα Π.,

Θερμοί χαιρετισμοί από το Amirandes Grecotel Boutique Resort!

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να μείνετε στο ξενοδοχείο μας κατά την πρόσφατη διαμονή σας στην Κρήτη και που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε μαζί μας τα όμορφα σχόλιά σας.

Είναι χαρά μας να διαβάζουμε ότι είχατε μια αξέχαστη διαμονή μαζί μας και απολαύσατε στο έπακρο τις παροχές μας, από τα εστιατόρια μέχρι τις αθλητικές δραστηριότητες. Να είστε βέβαιος πως τα σχόλιά σας θα μεταφερθούν με χαρά στις ομάδες μας!

Eκ μέρους όλων, επιτρέψτε μου να μοιραστώ για άλλη μία φορά ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας και ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας ξανά καλωσορίσουμε σύντομα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 19 Σεπτεμβρίου 2023

Επισκεφθηκαμε το ξενοδοχείο οικογενειακως και περάσαμε μια εβδομάδα εκει.Ολοι οι εξωτερικοί χωροι ήταν εντυπωσιακοί,περιποιημένοι και πεντακάθαροι.Η παραλία πολύ καλή αλλά το ίδιο και η πισίνα που προτιμούσαν τα παιδιά.Το φαγητό στον μπουφέ κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό αλλά το προσωπικό έκανε την διαφορά.Η κ.Ελενη και η κ.Πωλινα τοσο ευγενικές που σε έκαναν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου το ίδιο και όλη η υπόλοιπη ομάδα.Τα παιδιά πέρασαν τέλεια,ο υπεύθυνος των Σπορ Κωνσταντίνος βοήθησε πάρα πολύ σ αυτό όπως και ο Yakum.Θα επέλεγα ξανά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο χωρίς καμία αμφιβολία.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Katerina M
Ο/η EVGENIOS LOMIS, Γενικός Διευθυντής του Amirandes Grecotel Boutique Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητέ κυρία Κατερίνα Μ.,

Σας ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το Grecotel Amirandes Boutique Resort για τις οικογενειακές διακοπές σας και για τα θετικά σχόλια που μοιραστήκατε με την υπόλοιπη κοινότητα του TripAdvisor.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που είχατε μια τόσο όμορφη εμπειρία και απολαύσατε τη γαστρονομία μας ! Επίσης, μας τιμά το σχόλιο σας για τους προαύλιους χώρους του Resort, το Amirandes είναι εμπνευσμένο από τα Μινωικά Παλάτια του νησιού και σε συνδυασμό με την εγκάρδια φιλοξενία των ανθρώπων μας αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν μια μοναδική & αυθεντική εμπειρία.

Τα θετικά σας σχόλια, αποτελούν αληθινό κίνητρο και μας ωθούν ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ξέγνοιαστες, χαρούμενες στιγμές στους φιλοξενούμενους μας.

Επιτρέψτε μου, εκ μέρους όλης της ομάδας, να μοιραστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και να ευχηθώ καλή αντάμωση.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Η κριτική έγινε: 23 Ιουλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Θέωρω τον εαυτό μου απαιτητικό ταξιδιώτη ,πρώτη φορά σε ξενοδοχείο που δεν βρήκα ατέλεια .Πολλά συγχαρητήρια στους διευθυντές κο Μηναδάκη και κο Πουλάκη και στο προσωπικό σε όλους τους χώρους . ειδικά για τους εξης:Η κα Ελένη (κρατήσεις)η κα Μαρια(ρεσεψιόν),ο επικοινωνιακός Κώστας από τα άθλημα τα που παρότρυνε τον γιο μου αλλά και κάθε επισκέπτη προσωπικά να συμμετέχει στις δραστηριότητες ,Ο Μάνος πάντα γρήγορος και πρόσχαρος να εξυπηρετήσει τον χώρο της πισίνας ,τα κορίτσια του σπα.
Το προσωπικό του εστιατορίου με την κα Πωλινα πάντα σε εγρήγορση ,την Στέλλα ,την Χριστίνα κλπ
Ο μπουφές απίστευτα ποιοτικός
Άψογη καθαριότητα παντού
Πολύ ωραία τα μπανκαλοους
Προσωπικά αν και έχω πάει και σε αλλά ξενοδοχεία της αλυσιδας ,το αμιραντες έχει το καλύτερο προσωπικό των γκρεκοτελς

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Grace201313
Ο/η VASSILIS MINADAKIS, Γενικός Διευθυντής του Amirandes Grecotel Boutique Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Ιουλίου 2022

Αγαπητέ Resort61366863880,

Σας ευχαριστούμε πολύ για θα θερμά σας λόγια και τον χρόνο που διαθέσατε για να γράψετε στο Τripadvisor την εμπειρία σας στο Grecotel Amirandes Boutique Resort.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα ευγενικά σας λόγια προς την ομάδα μας και την άψογη περιποίηση που λάβατε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια να δεχόμαστε σχόλια σαν το δικό σας καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε απλόχερα την αυθεντική ελληνική φιλοξενία για την οποία η Grecotel φημίζεται.

Με ευχαρίστηση θα μεταφέρουμε τα όμορφα σχόλια σας στην Ελένη, την Μαρία, τον Κώστα, τον Μάνο, την Πωλίνα, την Στελλα, την Χριστίνα και τα κορίτσια του Elixir Spa.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον, μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Με Εκτίμηση,

Βασσίλης Μηναδάκης

Η κριτική έγινε: 22 Ιουνίου 2021

Πανεμορφο Υπεροχο Μοναδικο. Αλλα πανω απο ολα οι ανθρωποι του. Απο την Κα Αντιμησαρη τον Σιμο και την Κα Ελενη Μαυροματη αλλα και ολο το αλλο προσωπικο του εστιατοριου της ρεσεψιον της παραλιας της καθαριοτητας παντα με χαμογελο ετοιμοι να κανουν τα παντα για μας. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. Θεου θελοντος θα ξαναρθουμε συντομα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2021
    • Τοποθεσία
    • Καθαριότητα
3  Ευχαριστούμε, Basilis A
Ο/η VASSILIS MINADAKIS, General Manager του Amirandes Grecotel Boutique Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Αυγούστου 2021

Αγαπητέ Basilis A,

σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε να μας γράψετε μια τόσο όμορφη κριτική στο TripAdvisor. Ήταν μεγάλη μας χαρά που σας καλωσορίσαμε στο ξενοδοχείο μας. Θα μεταφέρουμε τα θερμά σας λόγια σε όλο το προσωπικό μας.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά και ευελπιστούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Μηναδάκης

Η κριτική έγινε: 28 Σεπτεμβρίου 2020

Εξαιρετικό με όλη την έννοια της λέξης !απο την στιγμή της άφιξης μέχρι την αναχώρηση μας η αίσθηση της πολυτελείας ,της χαλάρωσης και της άψογης εξυπηρέτησης από το προσωπικό σε όλα τα επίπεδα σε συντροφεύει σε ότι και αν κανεις!Μέσα στο ξενοδοχείο !!!
Ιδιαίτερη εντυπωση μας έκαναν τα εστιατόρια ,όχι μόνο στο σέρβις την άμεση εξυπηρέτηση και την ευγένεια του προσωπικού σε καθημερινή βάση (είναι εξαιρετικά σπάνιο για όποιον ξέρει και για όποιον ταξιδεύει ,να βλεπεις το προσωπικό σε όλες τις βαθμίδες να προσπαθεί να μείνεις ικανοποιημένος )όσο Και στην ποικιλια ,στην ποιότητα και στην γεύση ...μας Κάλυψαν ,πραγματικά έκαναν την διαμονή μας ακόμα πιο ευχάριστη ...καθώς θεωρούμε πως το θέμα του φαγητού είναι πολύ σημαντικό όταν βρίσκεσαι σε διακοπές !
Ένα μπράβο σε όλους !
Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα και σε ζευγάρια και σε οικογένειες !!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, Mahi_Geo
Ο/η Efstathios Savvidis, Γενικός Διευθυντής του Amirandes Grecotel Boutique Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Οκτωβρίου 2020

Αγαπητοί μας φιλοξενούμενοι,

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που αφιερώσατε να μοιραστείτε μαζί μας αυτή την υπέροχη κριτική.

Χαιρόμαστε πολύ που απολαύσατε τις διακοπές σας και καταφέρατε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα προσφέροντας στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο, την ξεκούραση σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα ευγενικά σας λόγια προς την ομάδα μας. Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια να δεχόμαστε σχόλια σαν το δικό σας καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε απλόχερα την αυθεντική ελληνική φιλοξενία για την οποία η Grecotel φημίζεται.

Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε και πάλι στο μέλλον. Έως τότε σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και πάνω από όλα υγεία για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Με εκτίμηση,

Ευστάθιος Σαββίδης