Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
markos9
Ελλάδα

ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!

Κριτική για: Euphoria Retreat
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 5 Ιαν 2024μέσω κινητής συσκευής
Ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία που υπάρχουν γενικά! Το σπα είναι φανταστικό και έχει παρά πολλές υπηρεσίες . Το χαμαμ μην το χάσεις με τίποτα . Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και πολύ πρόθυμο να σε βοηθήσει . Το εστιατόριο καταπληκτικό , πρωινό μεσημεριανό και βράδινο μενού ειναι τέλειο . Και έχει ένα σουφλέ σοκολάτας που νομίζω πως δεν έχω φάει καλύτερο . Πολύ καθαρό ξενοδοχείο με καταλοληκτικους περιβάλλοντες χώρους . Αξιζει και η πεζοπορία στα μονοπάτια του δάσους που διαθέτει .
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 3 Μαΐ 2024
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σας σχόλια αναφορικά με τις εγκαταστάσεις μας, το ΣΠΑ και την εξυπηρέτηση που είχατε από όλη την ομάδα του EUPHORIA. Επίσης είμαστε ευτυχείς που απολαύσετε τα γεύματα σας στο εστιατόριο μας ΓΑΙΑ.
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Euphoria Retreat και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα.

Γενικός Διευθυντής
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Priceline
      211 €
    1.8 χλμ. από Euphoria Retreat
    Μυστράς: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
    Η κριτική έγινε: 12 Φεβρουαρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Ένα αρκετά ωραίο ξενοδοχείο με θέα την κοιλάδα προσφέρει υπηρεσίες από εξαιρετικά καλό προσωπικό, ιδανικό για ολιγοήμερη χαλάρωση εντός των αρχιτεκτονικών τοιχών του με πολλές δραστηριότητες προς επιλογή. Ο αρχαιολογικός χώρος του μυστρά περιορίζεται στη φυσική ομορφιά αφημένο στην δημόσια κακοδιαχείριση του οπότε αν δεν σας συνεπάρει το ένδοξο παρελθόν του, τότε το ξενοδοχείο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας στην όλη πανήσυχη - βουβή περιοχή. Μερικά πάνω κάτω στις ανηφόρες του χωριού και αφού πιστέψετε ότι το google δεν τρελάθηκε και ανεβείτε επιτέλους το πεζόδρομο καταλήγετε στο ξενοδοχείο. Η είσοδος/ δωμάτια μια χαρά και το σπα ολοκληρωμένο και θα καλύψει τις ανάγκες για medium+ spa guest αν και δεν επέλεξα υπηρεσίες μασάζ, επιτέλους βρήκα μια βαθιά πισίνα 3,5μ ! . Αρχιτεκτονικά μου άρεσε πολύ αν και με τα σοσιαλ έχοντας δει τόσες εικόνες δεν εξεπλαγει αλλά κατάφερα να βρω λεπτομέρειες να μου τραβήξουν το επιπλέον ενδιαφέρον. Τα αποδυτήρια λειτουργικά και χάρηκα που είδα το στεγνωτήρα μαγιω που πρωτολατρεψα στο burjalrab. Το πρωινό και το φαγητό κατανοώ ότι έχει σχέση με τα βιολογικά και τις θερμίδες αλλά τόσο άγευστο αρκέστηκα με την ιδέα να γεμίσω στομάχι, απορώ αν τα επιλέγουν οι άλλοι(τροφαντοί κατα πλειονότητα) επισκέπτες.Εν ολίγοις αν είστε μυημένοι στα διεθνή σπα μπορεί να μην σας πάρει τα μυαλά αλλά θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις και θα επιτελέσει τον σκοπό του της χαλάρωσης.Μπράβο για την εξαιρετική προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Ανέβα στο πεζόδρομο που σου λέει το google
    Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2023
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, michaelgrr
    Ο/η CHRISTOS LOURANTOS, Γενικός Διευθυντής του Euphoria Retreat, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 14 Αυγούστου 2023

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σας σχόλια.
    Είμαστε ευτυχείς που απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας και βρήκατε το προσωπικό και τις υπηρεσίες μας να είναι υψηλού επιπέδου.
    Αναφορικά με το μενού μας είναι όντως μεγάλη πρόκληση για τους ΣΕΦΣ μας να μαγειρεύουν και να δημιουργούν πιάτα χωρίς να τους επιτρέπετε να χρησιμοποιούν αλάτι ακόμα και στο ψωμί, κρέμες γάλακτος, βούτυρα κ.α. που αποδεδειγμένα δεν συνδράμουν στην υγιεινή διατροφή.

,Με εκτίμηση
    Χρήστος Λουράντος

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 18 Ιανουαρίου 2023

Υπέροχο ξενοδοχείο στο όμορφο χωριό του Μυστρά, με το μαγικό κάστρο. Από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία αισθάνεσαι την φιλοξενία και μπαίνεις αμέσως σε διάθεση χαλάρωσης με την πρώτη γουλιά του welcome drink. Η ξενάγηση στο spa σε βάζει σε κλίμα. Ίσως το ωραιότερο spa που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ με κορυφαίο το California tub με θέα το δάσος και τη κοιλάδα. Πολλές και ευεργετικές δραστηριότητες όπως yoga, μονοπάτια για βόλτα στο δάσος κ.α. Το μόνο προς βελτίωση είναι το φαγητό στο εστιατόριο. Ήταν καλό αλλά για τέτοιο ξενοδοχείο περιμένεις κάτι καλύτερο!

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2023
      • Ποιότητα
      • Τοποθεσία
    Ευχαριστούμε, spyross346

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Euphoria Retreat για την διαμονή σας.
    Αναφορικά με το φαγητό μας είναι πράγματι δύσκολο να συνδυάσει κανείς την υγιεινή διατροφή και ευχαρίστηση προς όλους τους πελάτες. Το Euphoria Retreat όπως λέει και ο τίτλος του είναι ένα Retreat και όχι μόνο ξενοδοχείο. Η ομάδα στην κουζίνα μας προσπαθεί καθημερινά να συνδυάσει υγιεινή διατροφή, ευεξία και να ικανοποιήσει όλους τους πελάτες μας. Είμαστε σίγουροι ότι στην επόμενη επίσκεψή σας θα μείνετε και σε αυτό το κομμάτι ικανοποιημένος.

Σας ευχαριστούμε και πάλι και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σε μία επόμενη επίσκεψη σας.

Με εκτίμηση,

Η κριτική έγινε: 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα πραγματικό 5άστερο στα πόδια του Μυστρά. Εγκαταστάσεις φανταστικές, εξυπηρέτηση καταπληκτική, προσωπικό ευγενέστατο και καταρτισμένο και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
    Τί άλλο να ζητήσει κανείς; ίσως περισσότερη προσοχή στην κουζίνα, όπου η ποσότητα και η γεύση δεν ανταποκρίνονταν στις τιμές.
    Ένα αναζωογονητικό τριήμερο πάντως είναι κάτι που όλοι πρέπει να περάσουν εκεί.
    Tip: Οι παροχές που περιλαμβάνονται στην τιμή δωματίου είναι πολύ ικανοποιητικές.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2022
    Ευχαριστούμε, tbbz1900
    Ο/η CHRISTOS LOURANTOS, Γενικός Διευθυντής του Euphoria Retreat, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2023

Η κριτική έγινε: 22 Ιουνίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Δεν πήγα διότι δεν μπόρεσα να εντοπίσω εύκολα τον δρόμο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να το προσπεράσω και να αναζητήσω άλλο τόπο διαμονής.
    Έτσι όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να απαντήσω στα ερωτήματα σας.
    Ίσως κάποια άλλη στιγμή.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2022
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
    Ευχαριστούμε, giorgoskT5391QT
    Ο/η CHRISTOS LOURANTOS, Γενικός Διευθυντής του Euphoria Retreat, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 19 Αυγούστου 2022

Αγαπητέ κύριε Γιώργο,

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την κριτική σας. Είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν 2 πινακίδες στην είσοδο του Μυστρά για την κατεύθυνση που βρίσκετε το EUPHORIA RETREAT μέσω της πλατείας του χωριού. Επίσης σε κάθε επιβεβαίωση κράτησης αποστέλλουμε και οδηγίες για την εύκολη πρόσβαση. Επίσης υπάρχει και τηλεφωνική επικοινωνία σε περίπτωση που κάποιος πελάτης προσπεράσει την πλατεία του Μυστρά.
    Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε ότι θα μας δώσετε την ευκαιρία στο μέλλον να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και μια όμορφη διαμονή.

Με εκτίμηση,

Η κριτική έγινε: 10 Μαΐου 2022

Εάν ο στόχος σας είναι η χαλάρωση, η ξεκούραση, η φροντίδα και περιποίηση του σώματος σας το retreat αυτό είναι η καλύτερη επιλογή. Ολοι οι χώροι καθώς και τα δωμάτια είναι πολύ προσεγμένα και από τα πιο καθαρά που έχω συναντήσει ! Ευγενέστατο προσωπικό, έτοιμο να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Οι χώροι του spa απίστευτα δομημένοι, καθαροί και λειτουργικοί . Οι θεραπευτές είναι κατάλληλα καταρτισμένοι για να προφέρουν εξαιρετικές θεραπείες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ατόμου. Αξίζει να ζήσετε αυτήν την εμπειρία !!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2022
      • Τοποθεσία
      • Δωμάτια
    Ευχαριστούμε, 86filipg
    Ο/η CHRISTOS LOURANTOS, Γενικός Διευθυντής του Euphoria Retreat, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Μαΐου 2022

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σας σχόλια. Είμαστε ευτυχείς που είχατε την καλλίτερη εμπειρία κατά την διάρκεια της διαμονή σας μαζί μας. Στόχος μας είναι όχι μόνο να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των επισκεπτών, αλλά και να τις ξεπερνάμε, για αυτό αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκατε τα δωμάτια μας, τις υπηρεσίες του SPA μας και την εξυπηρέτηση που σας πρόσφερε το προσωπικό μας να είναι υψηλού επιπέδου.
    Χ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ