Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Dimitris A

Υπέροχο! Η ευγένεια του προσωπικού το ανεβάζει σε άλλο level.

Κριτική για: Portaria Hotel
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 17 Ιουν 2023
Υπέροχο! Η ευγένεια του προσωπικού το ανεβάζει σε άλλο level. Υπέροχη πεντανόστιμη κουζίνα.
Καθαρά δωμάτια, άνετο πάρκινγκ, με φανταστική θέα στον Παγασητικό κόλπο,
Κατάλληλο και για οικογένειες, με μικρό παιδότοπο.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε για δουλειά
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 19 Ιουν 2023
Εκ μέρους όλης της ομάδας του Portaria Hotel, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για τη διαμονή σας και για το τόσο θετικό και υπέροχο σας σχόλιο. Επιπλέον, επιτρέψτε μας να εκφράσουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση για τη βαθμολογία του ξενοδοχείου μας με πέντε αστέρια.

Χιλιάδες ευχαριστίες που μοιράζεστε μαζί μας, την εμπειρία σας από τα πεντακάθαρα δωμάτια, την πεντανόστιμη κουζίνα, το άνετο parking καθώς και την θέα στο Βόλο. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερό ώστε να παρέχουμε υπέροχες στιγμές στους φιλοξενούμενους μας, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πόσο απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας. Ακόμα περισσότερο μας χαροποιήσαν τα σχόλια σας, σχετικά με την περιποίηση του προσωπικού μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε στην ομάδα μας.

Ελπίζουμε να έχουμε ξανά το προνόμιο να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο μας στο άμεσο μέλλον.

Κώστας Θεοδώρου-Κώστας Χατζηδάκης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
108 €
Κριτικές (354)
354 αποτελέσματα
6 - 11 από 354 κριτικές
Η κριτική έγινε: 7 Μαρτίου 2023

Πολύ όμορφο ξενοδοχείο,το δωμάτιο μας καθαρό και προσεγμένο.το πρωινό πλούσιο... Το προσωπικό πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό.. από το δωμάτιο είχαμε θέα Την Πορταριά και στο βάθος τόν Βόλο.. περάσαμε ένα πολύ όμορφο τριήμερο, σίγουρα θα ξαναπάμε!!

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2023
Ευχαριστούμε, iatraki1980
Ο/η K Theodorou K Hatzidakis, Ιδιοκτήτης του Portaria Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Μαρτίου 2023

Eυχαριστoύμε που μοιράζεστε μαζί μας, την εμπειρία σας από τα πεντακάθαρα δωμάτια και τo πλούσιο πρωινό μας.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 24 Φεβρουαρίου 2023

Εξαιρετική τοποθεσία ,εξαιρετικό πρωινό,εξαιρετική φιλοξενία. Το συνιστώ χωρίς κανέναν ενδοιασμό . Επιπλέον οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου ήταν ιδαίτερα ικανοποιητικές( spa, καθαριότητα και περιποίηση δωματίου).

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2023
Ευχαριστούμε, Γιώργος Κ
Ο/η K Theodorou K Hatzidakis, Ιδιοκτήτης του Portaria Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2023

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το HOTEL PORTARIA για την πρόσφατη διαμονή σας στην Πορταριά Πηλίου.
Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε τα ευγενικά σας σχόλια για την εξαιρετική φιλοξενία, τις εγκαταστάσεις μας καθώς και για την
καθαριότητα του δωματίου σας.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων μας και μας χαροποιεί
ιδιαίτερα όταν αναφέρουν ότι εκπληρώνουμε τις προσδοκίες τους.
Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα την χαρά να σας καλωσορίσουμε κοντά μας.

Κώστας Θεοδώρου - Κώστας Χατζηδάκης

Η κριτική έγινε: 12 Φεβρουαρίου 2023

φαγητό, δωμάτιο, καθαριότητα περιβάλλον καταλύματος άριστα. Εξυπηρετικό προσωπικό, δρόμοι για βόλτα, κοντά στα χάνια και στη Μακρινίτσα για κοντινές αποδράσεις.καλές τιμές σε σχέση με τις παροχές.Αξίζει.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, kostas b

Εκ μέρους όλης της ομάδας του Portaria Hotel, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για τη διαμονή σας και μοιράζεστε μαζί μας, την εμπειρία σας από την φιλοξενία μας και την εξυπηρέτηση που είχατε.

Η κριτική έγινε: 3 Ιανουαρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Είχαμε νοικιάσει οικογενειακό δωμάτιο που ήταν αρκετά ευρύχωρο τα αρνητικά του το παιδί κοιμόταν σε καναπέ κρεβάτι που ήταν σκληρό και μικρο με αποτελέσμα να ερχετε να κοιμηθεί στο δικό μας το οποίο και σε αυτό το στρώμα του ήταν σκληρό σαν πέτρα χρειαζόμασταν παυσίπονα κάθε πρωί για να περάσουν οι πόνοι στη σπονδυλική στήλη.
Το πρωινό μέτριο με λίγες επιλογές γενικά και μέτριο και το φαγητό του room service ευτυχώς το έσωσε ο μπουφές της πρωτοχρονιάς που είχε πολύ νόστιμα φαγητά και εξαιρετικό σερβις
Η πισίνα φανταστική η θερμαινόμενη το μόνο αρνητικό τα παιδιά μπορούσαν να τη χρησιμοποιήσουν μόνο για 2 ώρες το πρωί
Το πάρκινγκ στα οικογενειακά δώματια αρκετά άνετο και ακριβώς απέξω από το δωμάτιο
Η θέρμανση επαρκής και ήταν πάντα ζεστό το δωμάτιο
Γενικά αρκετά ακριβο για 4 star σε επαρχία όταν μπορέις να μείνεις σε πόλεις της Ευρώπης όπως Παρίσι,Ρώμη με τα ίδια λεφτά και στις γιορτές!!!

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, marianna p
Ο/η K Theodorou K Hatzidakis, Ιδιοκτήτης του Portaria Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2023

Αρχικά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που επιλέξατε το Portaria Hotel για τη διαμονή σας στo Πήλιο
καθώς και για τον επιπλέον χρόνο που αφιερώσατε ώστε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας.

Λυπούμαστε πραγματικά για το γεγονός ότι δεν μείνατε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διαμονή σας και ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για την ποιότητα ύπνου που περιγράφετε αν και μας κάνει εντύπωση γιατί το δωμάτιο που διαμείνατε διαθέτει ανατομικό στρώμα SIMMONS τοποθετημένο το 2020 και είναι πρώτη φόρα που κάποιος φιλοξενούμενος αναφέρει κάτι τέτοιο. Ειδικά για τα στρώματα μας η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών που δεχόμαστε είναι πολύ καλές.

Σχετικά με το SPA που είναι χώρος χαλάρωσης και ευεξίας, κάνουμε μια εξαίρεση στον κανόνα λειτουργίας για την είσοδο των μικρών μας φίλων 12.00-13.00.

Τέλος σχετικά με τις τιμές για την περίοδο που διαμείνατε και τον ανάλογο τύπο δωματίου είναι εναρμονισμένες με αντίστοιχου επιπέδου ξενοδοχεία στην ορεινή Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά και ευελπιστούμε να έχουμε τη χαρά να σας καλωσορίσουμε ξανά στο ξενοδοχείο μας στο μέλλον!

Με εκτίμηση,
Κώστας Θεοδώρου -Κώστας Χατζηδάκης
Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείου

Η κριτική έγινε: 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα ξενοδοχείο που τα έχει όλα :Τέλειο πρωινό,πεντακάθαρο δωμάτιο, τέλεια εξυπηρέτηση, τέλειο μασάζ και πισίνα για την απόλυτη χαλάρωση! Πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφθείτε! Καλή διαμονή! Καλή χαλάρωση!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, leozaras
Ο/η K Theodorou K Hatzidakis, Ιδιοκτήτης του Portaria Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022

Χιλιάδες ευχαριστίες που μοιράζεστε μαζί μας, την εμπειρία σας από τα πεντακάθαρα δωμάτια, τo εξαιρετικό πρωινό μας και την τέλειο μασάζ από τους συνεργάτες μας στο SPA. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερό ώστε να παρέχουμε υπέροχες στιγμές στους φιλοξενούμενους μας, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πόσο απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας. Ακόμα περισσότερο μας χαροποιήσαν τα σχόλια σας, σχετικά με την περιποίηση του προσωπικού μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε στην ομάδα μας.