Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
gkioulekasvasilis
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ

Κριτική για: Portaria Hotel
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 27 Απρ 2022
Όλα ήταν υπέροχα.Απο την τοποθεσία που βρίσκεται το ξενοδοχείο,τις εγκαταστάσεις,την καθαριότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού.Η επίσκεψη έγινε για τις ημέρες του Πάσχα με all inclusive πακέτο όπου όλα ήταν άριστά
Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 3 Μαΐ 2022
Αγαπητέ gkioulekasvasilis,

Εκ μέρους όλης της ομάδας του Portaria Hotel, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πέντε αστέρων αξιολόγησή σας,
καθώς και για το υπέροχο σχόλιο σας.
Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερό, ώστε να παρέχουμε υπέροχες στιγμές απόλαυσης, στους φιλοξενουμένους μας και φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε ότι απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας.
Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο ξενοδοχείο μας, στο άμεσο μέλλον και για άλλες χαρούμενες στιγμές.

Κώστας Θεοδώρου-Κώστας Χατζηδάκης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Booking.com
Κριτικές (354)
354 αποτελέσματα
14 - 19 από 354 κριτικές
Η κριτική έγινε: 26 Απριλίου 2022

Επιστροφή ύστερα από λίγες μέρες την περίοδο του Πάσχα. Γενική εντύπωση εξαιρετική. Το ξενοδοχείο είναι οργανωμένο με προσωπικό ευγενέστατο και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. Ειδικά στην δική μας περίπτωση που είχαμε ένα άτομο με κάποιες ιδιαιτερότητες, το γεγονός και μόνο της προσφοράς για βοήθεια είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη (τον νεότερο) για την όλη του συμπεριφορά. Βέβαια σε όλο το προσωπικό αξίζουν ευχαριστίες για τον κόπο τους όλες αυτές τις ημέρες. Το Spa εξαιρετικό και οι κοπέλες εξυπηρετικές. Το πρωινό πλήρες. Άνετο πάρκινγκ και γενικά μια πολύ όμορφη εμπειρία.
Για το τέλος μια μικρή παρατήρηση ίσως χρειάζονται μερικές μικρές βελτιώσεις στην υποδομή.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Ευχαριστούμε, JPFIL
Ο/η K Theodorou K Hatzidakis, Ιδιοκτήτης του Portaria Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 3 Μαΐου 2022

Αγαπητέ JPFIL,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε το Portaria Hotel για τη διαμονή σας, όπως επίσης για την πολύ καλή βαθμολογία σας, καθώς και για τα ευγενικά σας σχόλιά.

Είναι μεγάλη μας χαρά να ακούμε τόσο καλά λόγια για το πλήρες πρωινό, το άνετο parking, της εγκαταστάσεις του SPA και φυσικά για την εξυπηρέτηση και την φιλική προσέγγιση του προσωπικού μας.

Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που μείνατε ικανοποιημένοι από τη διαμονή σας.
Ελπίζουμε να έχουμε τη δυνατότητα, να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο ξενοδοχείο μας και να σας προσφέρουμε ακόμα μια ξεχωριστή διαμονή.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 29 Μαρτίου 2022

Καθαρα δωματια με ωραια θεα. Εμεις κλεισει δωματιο με θεα στο Βολο. Το Spa εξαιρετικο και οι κοπελες επαγγελματιες μασερ. Μου αρεσε πολυ η πιτσα απο τα σνακ του μπαρ. Το πρωινο πληρες. Το προσωπικο πολυ εξυπηρετικο.

1  Ευχαριστούμε, Filipeas029
Ο/η K Theodorou K Hatzidakis, Ιδιοκτήτης του Portaria Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Απριλίου 2022

Αγαπητέ Filepeas,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το HOTEL PORTARIA για την πρόσφατη διαμονή σας στην Πορταριά Πηλίου.

Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε τα ευγενικά σας σχόλια για τα δωμάτια, τις εγκαταστάσεις μας καθώς και για την
εξυπηρέτηση του προσωπικού μας.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων μας και μας χαροποιεί
ιδιαίτερα όταν αναφέρουν ότι εκπληρώνουμε τις προσδοκίες τους.

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα την χαρά να σας καλωσορίσουμε κοντά μας.

Η κριτική έγινε: 26 Μαρτίου 2022

Κλείσαμε δωμάτιο με 1 κρεβατι και οχι 2 μόνα όπως υπήρχε άλλη επιλογή
Όταν πήγαμε στην reception μας είπαν ότι θα έπρεπε να ζητηθεί .
Όταν πας και αγοράζεις αυτοκίνητο 5θυρο και εχεισ Ήδη πληρώσει στην παραλαβή σας έχουν δώσει ποτέ 3θυρο λέγοντας πληρώσατε ναι….έπρεπε να ζητηθεί ;

Στης 5 το πρωί ξυπνήσαμε από το δωμάτιο από τον πάνω όροφο χτυπούσαν έπιπλα;;;;
Από πολύ πρωί από διπλανό δωμάτιο με οικογένεια τα παιδιά πηγαινοερχόντουσαν με φασαρία στο διάδρομο και σε κάθε άνοιγμα η κλείσιμο της πόρτας ήταν σαν να άνοιγε και να έκλεινε η δικιά μας .
Πρωί η καμαριέρα και πριν προλάβουμε να απαντήσουμε ανοίγει με την κάρτα της😞😞😞😞

το δωμάτιο σε σχετικά καλή κατάσταση με το μπανιο σπασμένα πλακάκια και μπαλώματα σε πιθανέςπρογενέστερες βλάβες.
Μονωση μηδέν και το λέω με ευγένεια
Ζητήσαμε αλλαγή δωμάτιου και παροτι το δωμάτιο που μας έδειξαν ήταν υποδεέστερο από το προηγούμενο δεχτήκαμε ώστε να έχουμε μια σχετική ηρεμια.
Έπιπλα του 2000 και τηλεόραση όπως στο προηγούμενο δωμάτιο 20 ίντσες λες και θα συνδέσει λαπτοπ
Μπανιο;;;λες και μπαίνεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια η σε σπιτι φοιτητή με κουρτίνα να την τραβάς για να μην βγαίνουν νερά !!!!!
Η πίεση του νερού τραγική!!!!
Μπαίνεις μέσα λείπει το τηλεκοντρόλ ….ζητάμε ….
Σας το φέρνουμε
Λείπουν παντόφλες …ζητάμε…σας το φέρνουμε
Το air condition μικρο σε ισχύει 50 λεπτα και ακόμα το δωμάτιο δεν έχει ζεσταθεί …..τι να πούμε.!!!

Και ακόμα δεν έχει τελειώσει η παραμονή
Συμπέρασμα με αυτά τα χρήματα διαλέγεις Ξενοδοχειο σε μια πολη του εξωτερικου.
Η
Διαλέγεις αλλο Ξενοδοχειο στην περιοχή .

Απορούμε με τα προηγούμενα θετικά σχόλια .

Καθολου ευχαριστημένοι από το Ξενοδοχειο αν και κάποιοι από το προσωπικό ήταν πολλοί ευγενικοί και εξυπηρετικοί.
Αυτο μόνο όμως δεν φτάνει.

1  Ευχαριστούμε, stelioss657

Αγαπητέ Stelios S

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να γράψετε τα σχόλιά σας.
Λυπούμαστε πολύ για την απογοήτευση που σας προκάλεσε η ελλιπής πληροφόρηση που είχατε από την ιστοσελίδα ηλεκτρονικού ταξιδιωτικού γραφείου σχετικά με το αίτημα για διπλό κρεβάτι και που ήταν ο βασικός λόγος για να προβείτε σε μια τόσο πολύ επιθετική και εκδικητική κριτική που σίγουρα δεν αρμόζει στην φιλοσοφία μας για την φιλοξενία των περίπου 4.000.000. επισκεπτών μας από το 1990 έως και σήμερα.

Κατά την άφιξη σας, σας έγινε δωρεάν αναβάθμιση δωμάτιου από το Classic Δίκλινο που είχατε επιλέξει για την διαμονή σας σε Modern Δίκλινο, προφανώς αυτή η αναβάθμιση δεν σας ικανοποίησε και αμέσως ήρθατε στην υποδοχή ισχυριζόμενος για κράτηση με διπλό κρεβάτι. Παρεμπιπτόντως το δωμάτιο σας είχε 2 μονά ενωμένα με ασφαλή σύνδεση κρεβάτια στρωμένα με διπλά κλινοσκεπάσματα μετατρέποντας το σε κρεβάτι king size διπλό 180Χ200 χωρίς κενό στη μέση.

Από την πλευρά μας όλη η αλληλογραφία που έχουμε σχετικά με την κράτηση σας (η οποία φυσικά είναι στην διάθεση σας) δεν έχει καμία επιβεβαίωση για διπλό κρεβάτι παρά μόνο ένα αίτημα το οποίο έχει απαντηθεί ως βάσει διαθεσιμότητας.

Στην ιστοσελίδα που κάνετε την κράτηση σας υπάρχει η δυνατότητα μέσω φωτογραφιών να ενημερωθείτε για τους διαθέσιμους τύπους δωματίων (την διακόσμηση, τις παροχές, τον εξοπλισμό του δωματίου κτλπ). Προφανώς και είδατε το μέγεθος της τηλεόρασης προτού προβείτε στην επιβεβαίωση όπως και τις προστατευτικές κουρτίνες που έχουν τα μπάνια των δωματίων μας. Απορούμε λοιπόν πως είναι δυνατόν κάτι το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες να γίνεται σημείο αναφοράς εκ των υστέρων.

Λυπούμεθα πραγματικά για την ενόχληση σας από τους μικρούς μας φίλους και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ανταποκριθήκαμε αμέσως στο αίτημα σας για αλλαγή δωματίου στον τύπο που αρχικά είχατε κάνει κράτηση το Classic δωμάτιο.

Επίσης σας ζητάμε ειλικρινά συγνώμη για την είσοδο της καμαριέρας στο δωμάτιο σας. Η πολιτική μας είναι εάν στα τρία χτυπήματα δεν πάρουμε απάντηση τότε ανοίγουμε την πόρτα. Να αναφέρουμε δε ότι διαθέτουμε στα δωμάτια μας καρτελάκια do not disturb εάν κάποιος δεν επιθυμεί να ενοχληθεί από την υπηρεσία housekeeping και room service τοποθετώντας το καρτελάκι στο εξωτερικό πόμολο της πόρτας.

Σχετικά με την ηχομόνωση που αναφέρεται σας πληροφορούμε ότι το ξενοδοχείο μας διαθέτει σύμφωνα με τον κτιριοδομικό κανονισμό 60db.

Όσο για την απορία σας σχετικά με την συντριπτική πλειοψηφία των θετικών σχολίων που αποκομίζουμε προφανώς κάθε φιλοξενούμενος έχει διαφορετικές απαιτήσεις και προσδοκίες για την διαμονή του και δυστυχώς στην δική σας περίπτωση δεν ανταποκριθήκαμε για να έχετε μια διαμονή αντάξια της φήμης μας.

Η κριτική έγινε: 8 Μαρτίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Κακή εμπειρία διαμονής, με πολύ θόρυβο τις πρωινές ώρες, κυρίως από οικογένειες που μάλλον δεν ξέρουν να συνυπάρξουν.
Το δίκλινο δωμάτιο τίποτα το ιδιαίτερο για την τιμή που το προσφέρουν.
Το προσωπικό αρκετά ευγενικό.

Ευχαριστούμε, Bkl333
Ο/η K Theodorou K Hatzidakis, Ιδιοκτήτης του Portaria Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Μαρτίου 2022

Αγαπητέ SB

Σας ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το ξενοδοχείο PORTARIA HOTEL για την διαμονή σας και που αφιερώσατε
λίγο χρόνο για να καταγράψετε την εμπειρία διαμονής σας.
Εκφράζουμε την λύπη μας που σε αυτή την διαμονή μας δεν σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Όπως μας ενημέρωσαν από την υποδοχή του ξενοδοχείου, σας προσφέρθηκε η επιλογή αλλαγής δωματίου την οποία όμως δεν αποδεχτήκατε.

Καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες ώστε να γινόμαστε καλύτεροι για ευχάριστες διακοπές και να ικανοποιούμε όλους μας τους φιλοξενουμένους μας (επαγγελματίες ταξιδιώτες, οικογένειες, μεμονωμένους ταξιδιώτες, αθλητικούς συλλόγους, γκρουπ κτλπ) που μας τιμούν με την προτίμηση τους από το 1990.

Με εκτίμηση,
Κώστας Θεοδώρου - Κώστας Χατζηδάκης

Η κριτική έγινε: 13 Φεβρουαρίου 2022

Πήγαμε 11-13/2/22.μειναμε στη σουίτα 123.ωραιο κ ζεστό δωμάτιο.χωρος σαλονιού για το παιδί κ εχτρα τηλεόραση.αλλα κ τζάκι.καθαρο ξενοδοχείο με ευγενικο προσωπικό.ηρεμια,χαλάρωση,σπα κ τρομερό πρωινό.παρκινγκ άνετο κ γενικά μια πολύ ωραία εμπειρία στη Πορταριά.το ξενοδοχείο συστήνεται ανεπιφύλακτα για όλους.ελπιζω να το επισκεφτούμε πάλι.μπραβο σε όλους(κ στα παιδιά του πρωινού).Δράκου Στέλλα.

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, stylianidr
Ο/η K Theodorou K Hatzidakis, Owner του Portaria Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2022

Αγαπητή stylianidr

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε το Portaria Hotel για τη διαμονή σας στο μυθικό βουνό των Κενταύρων το Πήλιο, καθώς και για τo εξαιρετικό σχόλιο που μοιραστήκατε μαζί μας.
Είναι μεγάλη μας χαρά να ακούμε τόσο καλά λόγια και ιδιαίτερα για την εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, για το
οποίο πραγματικά είμαστε περήφανοι και ακόμα περισσότερο για τα θετικά σας σχόλια για την Σουϊτα που διαμείνατε καθώς και την καθαριότητα.

Θα χαρούμε πολύ να σας ξαναδούμε στο ξενοδοχείο μας και θα είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,
Κώστας Θεοδώρου - Κώστας Χατζηδάκης