Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!!Εξυπηρέτηση, πρωινό φοβερό!Πεντακάθαρα!Ησυχία κ όλοι οι εργαζόμενοι φιλικοί κ πρόθυμοι!!!!!Κάναμε το σπα μας!!Η πισίνα του πεντακάθαρη!Πολύ κοντινή απόσταση από Πορταριά!!Σούπερ!!!
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ
Πραγματικά πολύ όμορφο και καθαρό ξενοδοχείο!! Τα δωμάτια ευρύχωρα, με τζάκι καί άνετο μπάνιο! πλούσιο πρωινό καί εξαιρετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό! Σχεδόν 20 λεπτά από το κέντρο του Βόλου καί 5 λεπτά από τήν πλατεία τής Πορταριάς
Πολύ όμορφο και πεντακάθαρο boutique ξενοδοχείο!
Μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα η τοποθεσία, τα δωμάτια και το πλούσιο πρωϊνό (όλα χειροποίητα και πεντανόστιμα). Δεν γίνεται να μην αναφέρουμε το προσωπικό του ξενοδοχείου το οποίο ήταν ευγενέστατο και πάντα πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει!
Θα το επισκεφτούμε ξανά πολύ σύντομα!
Επιλεξαμε το ξενοδοχείο για την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα την honeymoon suite. Πολύ όμορφο δωμάτιο με ωραία θέα. Ήταν πολύ καθαρό το δωματιο.Το πρωινό είχε μεγάλη ποικιλία και όλα ήταν νόστιμα. Σίγουρα θα επιστρέψουμε!
Επιλέξαμε την junior σουιτα για την 2ημερη διαμονή μας! Οι ξενοδόχοι πολύ ευγενικοί και πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν, το δωματιο πεντακάθαρο και ζεστο!
Το πρωινό είχε ποικιλία, θα το ξανά προτιμήσουμε!
Ένα από τα καλύτερα και καθαρά ξενοδοχεία στην περιοχή. Πεντακάθαρο και με καλή εξυπηρέτηση. Το πρωινό είναι πλούσιο σε μπουφέ. Το μόνο δύσκολο είναι το παρκάρισμα αλλά αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλο το Πήλιο