Στα θετικά της εμπειρίας μας:
- Η κα Γλυκερία (μάλλον ιδιοκτήτρια;) ήταν συμπαθέστατη και πολύ εξυπηρετική.
- Το πρωινό, χειροποίητα όλα και πολύ νόστιμα.
- Η τοποθεσία ήταν εξαιρετική και τα δωμάτια άκρως παραδοσιακά και γραφικά αλλά και πλήρως εξοπλισμένα.
- Πάρκινγκ βρίσκαμε εύκολα στον χώρο δίπλα στο ξενοδοχείο (χωρά περίπου 10-12 αυτοκίνητα). Φαντάζομαι πως χειμώνα θα είναι πρόβλημα βέβαια.
- Το σημείο ήταν γενικά ήσυχο και η πρόσβαση σε βόλο και πήλιο εύκολη.
Στα αρνητικά της εμπειρίας μας:
- Σίγουρα το στρώμα. Αδικαιολόγητα σκληρό, έκανε τον ύπνο δύσκολο. Μαξιλάρια είχε δύο διαφορετικά, οπότε βολεύονται όλοι πιστεύω.
- Η πόρτα του δωματίου είχε φεγγίτη χωρίς κουρτίνα με αποτέλεσμα να μας ξυπνάει καθημερινά το πρώτο φως της ανατολής (ώσπου κρέμασα μπλουζάκι για κουρτίνα).
- Η θέρμανση είναι μεν αυτόνομο καλοριφέρ αλλά πρέπει να το ανοίξουν από τη reception πρώτα. Με αποτέλεσμα κάποιες (άκυρες) ώρες της ημέρας που έτυχε να είμαστε στο δωμάτιο να έχει κρύο και να μην έχει και ζεστό νερό. Πάντως τα βράδυα ήταν πάντα ανοιχτό και κοιμηθήκαμε άνετα.
- Η "ανάβαση" με βαλίτσες στα ψηλά δωμάτια είναι βάσανο... Όχι πως λύνεται κάπως, απλά να είστε προετοιμασμένοι με light αποσκευές αν δεν αντέχετε το κουβάλημα.
- Το WiFi δεν έπιανε για κανένα λόγο, τουλάχιστον στα δωμάτια ψηλά που μέναμε εμείς (207).
Overall, ήταν καλό value for money...Μείναμε τρία βράδια στο ξενοδοχείο. Είχαμε διαβάσει τα παρακάτω σχόλια και ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί αλλά γενικά δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα και περάσαμε καλά.
Στα θετικά της εμπειρίας μας:
- Η κα Γλυκερία (μάλλον ιδιοκτήτρια;) ήταν συμπαθέστατη και πολύ εξυπηρετική.
- Το πρωινό, χειροποίητα όλα και πολύ νόστιμα.
- Το σημείο ήταν γενικά ήσυχο και η πρόσβαση σε βόλο και πήλιο εύκολη.
Στα αρνητικά της εμπειρίας μας:
Overall, ήταν καλό value for money (ήρθαμε με πακέτο προσφοράς από το fygamediakopes.gr), αν πληρώναμε τις αναγραφόμενες τιμές, θα περίμενα περισσότερα σίγουρα, ειδικά στο θέμα στρώμα και θέρμανση.
Περισσότερα
Εμφάνιση λιγότερων