Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Χριστίνα

Πολύ καλή επιλογή

4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 14 Σεπ 2021
Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με τον σύντροφο μου αρχές Σεπτέμβρη για ενα σαββατοκύριακο. Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά καθότι για μένα ήταν ελαχιστα και άνευ σημασίας αλλα θέλω να είμαι αντικειμενική. Η θέα στο βουνό δεν ήταν αυτό ακριβώς που υπόσχεται ο τίτλος της καθότι ούτε το ύψος του δωματίου ούτε αυτό που έβλεπες ευδοκιμουσαν για να επιβεβαιώσουν το παραπάνω. Επίσης, οι κανονισμοί στο check in και check out ειναι λίγο περιοριστικοι αν και δεν είναι τόσο αυστηροί, υπάρχει διάθεση αλλαγής αν υπάρχει λογος. Το πρωινό, αξιοπρεπεαστατο, αν και για να "προλάβεις" τα καλύτερα θα πρέπει να είσαι νωρίς εκεί καθότι δεν ανανεώνονται όλο το 3ωρο σε επαρκή βαθμό. Τα παραπάνω όμως αποτελουν πταίσματα σε σχέση με την ζεστή και ακρως παραδοσιακή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου απο την είσοδο κιόλας, το φιλικό χαμογελαστό και εξυπηρετικό προσωπικό, το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ δωμάτιο κ θα ήθελα να το τονίσω αυτό, καθότι ένιωθα λες και ήμουν σπίτι μου, τις σύγχρονες σε ευρύτερο πλαίσιο εγκαταστάσεις, το απόλυτα λειτουργικό wifi, τις συχνές ανανεώσεις στις πετσέτες, στα νερά στο ψυγειακι, στα σεντόνια κλπ. Γενικά θεωρώ οτι είναι άψογη επιλογή, ιδιαίτερα για ενα ζευγάρι με ενδεχομένως λιγότερες απαιτήσεις απ ότι μια οικογένεια. Στα πολύ θετικά να αναφέρω επίσης την εντυπωσιακή του πρόσοψη και την απόλυτα κεντρική του θέση, στην καρδιά της Πορταριας κοντά σε όλα εύκολα γρήγορα, ακόμα και με τα πόδια.. Θα ξαναπηγαινα!!
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Skyscanner.com
0.7 χλμ. από Ξενοδοχείο Ερωφίλη
  • Vio.com
0.2 χλμ. από Ξενοδοχείο Ερωφίλη
Δωρεάν WiFi
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
Wedding Venues
Κριτικές (298)
298 αποτελέσματα
10 - 15 από 298 κριτικές
Η κριτική έγινε: 14 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

1 απαράδεκτη συμπεριφορά ιδιοκτήτη ήθελε προπληρωμή παρόλο π έγινε τηλεφωνικά ή κράτηση τ 1 μέρα 4 σεπτέμβρη π φτάσαμε ηθελε μετρητά τ πρωινό καμμια σχέση μ ότι μ είχε πει κ γ 10 νύχτες π κανονικά έληγε αύριο αναγκαστικάμ ε ν φύγουμε σήμερα μίλησα κ μ τ τουριστική αστυνομία έκανα καταγγελία κ στον εοτ Βόλου διότι γ 2 μέρες δ είχε ούτε σαπούνι ν πλυθουμε κ ήθελε κ 100ε τ μέρα έχω ν πω κ άλλα ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΑΝΑΙΔΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Pathfinder544674
Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Ένα όμορφο ξενοδοχείο στο κέντρο της Πορταριάς. Μείναμε σε σουίτα στον 1ο όροφο. Το δωμάτιο ήταν ολοκαίνουργιο, πεντακάθαρο, πολύ άνετο, με ψυγείο, κλιματισμό, 2 smart tv και με τρομερή θέα. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μας έκαναν καλύτερη τιμή σε σχέση με το booking. Το πρωινό είναι ολόφρεσκο και καταπληκτικό. Το προσωπικό είναι ευγενικό και πρόθυμο. Υπάρχει πάρκινγκ δίπλα στο ξενοδοχείο.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, manosl529
Η κριτική έγινε: 1 Αυγούστου 2021

Μπαίνεις στο booking να κλείσεις για ένα Σαββατοκύριακο στην Πορταριά και βγαίνουν οι θεσπέσιες φωτογραφίες από το συγκεκριμένο κατάλυμα το οποίο χρεώνει 50 ευρώ την βραδιά αλλά λες χαλάλι απ' τις φωτό που βλέπεις. Έρχεσαι εδώ και σε πετάνε στον απέναντι ξενώνα που δεν έχει air-condition, δεν έχει τηλέφωνο, δεν έχει ΨΥΓΕΙΟ να βάλεις σαν άνθρωπος ένα νερό να πιεις και έχει προπολεμικά κρεβάτια, προπολεμικά σκεπάσματα και μια τηλεόραση άθλια που πιάνει ένα κανάλι. Μέσα σε όλα αυτά το τσεκ ιν πρέπει να το κάνεις στις τρεις το μεσημέρι, δηλαδή μέσα στον καύσωνα και το τσεκ άουτ στις έντεκα το πρωί, χωρίς καν να έχεις συμπληρώσει 24 ώρες διαμονής. Το μόνο τελικά που αξίζει είναι το πρωινό. ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ. Μεγάλη προσοχή γιατί θα κλαίτε τα λεφτά σας. Πραγματικά χωρίς ψυγείο και χωρίς air-condition; Πόσο μεγάλη ξεφτίλα;

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
1  Ευχαριστούμε, ikommata
Η κριτική έγινε: 17 Ιουλίου 2021

Μείναμε 4 μέρες μας είχαν προτείνει τα νέα ανακαινισμένα δωμάτια που είναι υπέροχα. Το πρωινό πανέμορφο σπιτικό θα το έλεγα, το απολαμβάναμε στην βεράντα με θέα τον υπέροχο Βόλο. Σαν τοποθεσία δίπλα πραγματικά 50 μ από την πλατεία της πανέμορφης Πορταριάς με τα ωραία πλατάνια. Αυτό που επίσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία ήταν η εξυπηρέτηση των ανθρώπων που εργάζονται εκεί. Φιλικοί και δίπλα σου σε κάθε τι που τους ζητήσαμε! Μπράβο !

Συμβουλή για το δωμάτιο: Τα μπροστινά δωμάτια έχουν θέα προς τον Βόλο τα υπόλοιπα προς το όμορφο χωριό!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2021
    • Ποιότητα
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Christos K
Η κριτική έγινε: 4 Νοεμβρίου 2020

Κλεισαμε οικογενειακο δωματιο και επρεπε να κατεβουμε τρεις οροφους σκαλια!!!! Χωρις ανσασερ χωρις να μας πει κανενας εαν χρειαζομαστε βοηθεια με τις αποσκευες. Το δωματιο κρυο χωρις θερμανση και χωρις σημα wifi. Στρωματα που σου τρυπουσανε το σωμα. Πετσετες σαν αχυρο. Πρωινο μετριο που περιμενες κιολας και πολυ να στο σερβιρουν.
Σιγουρα δεν θα το προτεινω σε κανεναν ειδικα σε οικογενειες!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια