Οικογενειακό, καθαρό, ήσυχο και με εξαιρετικό σπιτικό πρωινό που διέφερε καθημερινά !! Μόλις ξαναπάμε στο Πήλιο θα ειναι η πρώτη μας επιλογή! Φιλικοί άνθρωποι. Τα δωμάτια διαθέτουν και τζάκι αν χρειαστεί
- Δωρεάν WiFi
- Μπαρ/Lounge
Θησαυρός μέσα στο πράσινο . Πρέπει να δεις καλά την ταμπέλα αλλά σε αποζημιώνει η θερμή και φιλόξενη υποδοχή τους . ΚΑΘΑΡΟ και άνετο στους χώρους του. Μας έδωσαν χωρίς να ζητήσουμε δωμάτιο με μπαλκόνι και τζάκι. Ένας μπουφές για το πρωινό εξαιρετικός. Κάθε πρωί μυρωδάτος καφές αλλά και διαφορετικές παρασκευές με αυγά και διαφορετικές πίτες και γλυκά. Φιλικότατο περιβάλλον. Θα πήγαινα ξανά και χειμώνα . Το συνιστώ .
Το ξενοδοχείο ήταν υπέροχο, η θέα ήταν εξαιρετική και οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου φιλόξενοι. Το πρωίνο ηταν καθέ πρωί διαφορετικό και φρέσκο με μεγάλη ποικιλία. Περάσαμε ένα τελείο τριήμερο και σίγουρα θα το ξάνα επισκεφτούμε.
Υπέροχα όλα.Το επισκεφτήκαμε για διακοπές Χριστουγέννων και μείναμε απολύτως ευχαριστημενοι. Ευγενέστατοι άνθρωποι το πρωινό πεντανόστιμο και ολα χειροποίητα απ την ιδιοκτητη,το δωμάτιο πεντακάθαρο, κάθε μερα εξοπλισμένο με ξυλα για το τζακι.Πολυ όμορφη θεα στο λιμάνι του Βόλου και γενικά πολύ ωραία εμπειρία.Οτι ζητησαμε πραγματικα το ειχαμε.Σιγουρα θα το ξανα προτιμήσουμε!!!!
Όμορφο μικρό ξενοδοχείο αρκετά προσεγμένο. Δυστυχώς σε κακό σημείο από άποψη πρόσβασης, με απότομο δρόμο. Θέλει προσοχή! Το δωμάτιο φωτεινό, ευρύχωρο και πεντακάθαρο, το ίδιο τα σεντόνια και οι πετσέτες. Είχε και τζάκι. Το κρεβάτι ξύλινο, δυστυχώς έτριζε. Παρόλα αυτά δε με πολυενόχλησε. Πολύ φιλόξενοι άνθρωποι. Πρωινό με με χειροποίητες πίτες και μαρμελάδες να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό. Αχ αυτή η μαρμελάδα βερίκοκο!..... Το wi fi έκανε λίγο τα δικά του ώρες ώρες. Σε γενικές γραμμές πολύ ήσυχο και χαλαρωτικό ξενοδοχείο. Μπορώ να πω ότι κοιμόμουν καλά και ξυπνούσα εύκολα και με ενέργεια. Η τιμή του δωματίου για 2 βράδια πολύ λογική.
Πολύ όμορφο το αρχοντικό και εξαιρετικοί άνθρωποι!! Ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία!! Άνετο parking και λίγο απότομος ο δρόμος αλλά όχι κάτι το τρομερό. Πεντακάθαρο το ξενοδοχείο με θέρμανση 24/7. Ευχαριστούμε κυρία Μένια και Βασιλική!!!