Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Expedia.com
StayForLong80 $
Trip.com78 $
Travelocity81 $
Προβολή και των 13 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 29 Ιουλίου 2022

Μείναμε 5 ημέρες και το Wi fi ήταν ανύπαρκτο! Παραπονεθήκαμε από την πρώτη ημέρα διαμονής, είπαν θα κοιτάξουν να μας αλλάξουν δωμάτιο αλλά δεν μας ενημέρωσαν ποτέ για αλλαγή. Όταν πληρώσαμε, δεν μας ρώτησαν για το αν μείναμε ευχαριστημένοι από τη διαμονή μας έστω από ευγένεια... Πλήρης αδιαφορία!

Θα ήθελα να αναφέρω, επίσης, πως παρόλο που το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα για τους ενοίκους, αν δεν τρέξεις να προλάβεις μόλις ανοίξει είναι αδύνατον να βρεις ομπρέλα ή ξαπλώστρα καθώς η είσοδος είναι ανοικτή και για άτομα που δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο με είσοδο 5€/άτομο. Το ίδιο παρατηρήσαμε και στο πρωινό!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
Ευχαριστούμε, A7682ICmarias
Η κριτική έγινε: 24 Απριλίου 2022

Δεν μείναμε στο Ξενία αλλά κλείσαμε για το Αναστασιμο Δείπνο το Πάσχα. Εξαιρετική μαγειρίτσα, καλό ψημένο κρέας, αλντεντεν ζυμαρικά, φρέσκια σαλατα με γευστική σως, τέλειο υγρό κέικ σοκολάτας. Το προσωπικό άψογο με πολυετή πειρα στην τουριστική διαχείριση, όπως άρμοζει στο επίπεδο του Xenia Palace.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2022
Ευχαριστούμε, Navigate51077
Η κριτική έγινε: 3 Ιανουαρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Το επισκεφτήκαμε αυτή την πρωτοχρονιά του 2022,μέσα στην γενική ανησυχία σχετικά με το καινούριο κύμα της πανδημίας.Σε γενικές γραμμές τα μέτρα υγειονομικού ελέγχου στην ρεσεψιόν τηρούνται με το προσωπικό να φοράει κανονικά (στόμα-μύτη) τις μάσκες τους και στο πρωινό να παίρνονται κάποια ουσιώδη μέτρα προφύλαξης.
Το ξενοδοχείο είναι το κλασσικό,εγκαταλελειμένο τετράστερο Xenia που εχει απολέσει απο χρόνια την αίγλη του (παιρνόντας σε ιδιοκτησίες περιορισμένου προύπολογισμού και επαγγελματικής φιλοσοφίας) και το οποίο δουλεύει κυρίως εορτές και αργίες με περιορισμένο,εμφανώς κουρασμένο και βαριεστημένο προσωπικό, στα ορια της εγκατάλειψης με προκλητικά παλιές,βρώμικες μοκέτες παντού,πολυκαιρισμένα άβολα στρώματα στα δωμάτια,κουφώματα δεκαετίας 70, σαλόνια με καναπέδες φθαρμένους και γεμάτους βαθουλώματα.
Το πρωινό του φτωχό και χωρίς ίχνος τοπικού χρώματος ή εορταστικής διάθεσης όπως και όλη η ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου (....αλλά τι να πρωτοσώσεις και τι να πρωτοφτιάξεις).
Τα δωμάτια ευρύχωρα,η θέση του πολύ καλή,η θέα του υπέροχη,αλλα μεχρις εκεί....

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, H4128GX_
Η κριτική έγινε: 7 Νοεμβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Ωραία τοποθεσία
Καθαρό
Παλαιό αλλά ανακαινισμένο (μπάνια και κουφώματα)
Πολύ καλή τιμή
Value for money
Πρωινό τα βασικά δε πετάς και τη σκούφια σου
Αλλά μακραν το χειρότερο στρώμα που έχω κοιμηθεί
Ελπίζω να τα αλλάξουν και αυτά σύντομα

Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2021
Ευχαριστούμε, chrisdontas
Η κριτική έγινε: 31 Οκτωβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχείο έχει ανάγκη άμεσης ανακαίνισης στα δωμάτια αλλά και σε ορισμένους κοινόχρηστους χώρους. Καλό σέρβις, και πρωινό, αλλά λείπει το πηλιορίτικο χρώμα . Μέτριο στην καθαριότητα, ανεκτό και λογικό στις τιμές του. Το wi fi ανύπαρκτο στα δωμάτια και ασθενές στα κοινόχρηστα

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2021
1  Ευχαριστούμε, vagpol56