Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Φιλτράρισμα κριτικών
481 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
295
143
28
10
5
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
295
143
28
10
5
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 481 κριτικές
Η κριτική έγινε: 4 Σεπτεμβρίου 2018

Το ξενοδοχείο είναι σε πολυ κεντρικό σημειο της Παροικιάς και βολευει στις μετακινήσεις. Ωστόσο, το μειονέκτημα ηταν ο θόρυβος από το δρόμο, κατι όμως που καλύπτεται μόνο εαν κλείσεις τα παράθυρα και ανοιξεις το a/c. Το δωμάτιο ηταν μικρό αλλά καθαρό κ το κρεβάτι βολικο. Η πόρτα του μπάνιου ειχε πρόβλημα και δεν έκλεινε καλα. Το πρωινο εξαιρετικό. Συνολικά ηταν μια καλη εμπειρία.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Ευχαριστούμε, Vickylia
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Anastasios G, Ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείο Αργοναύτης, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2018
Μετάφραση Google

Thank you for taking the time to write this review.
We are happy to know that you liked the location and the hotel in general.
We appreciate your opinion on where improvements could be made.
We look forward to welcoming you back again soon.
kindest regards,
Tassos Ghikas and The Argonauta team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 5 Μαΐου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Επισκεφτήκαμε οικογενειακώς το ξενοδοχείο αυτό την περίοδο του Πάσχα . Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από το καταλυμα . Πολύ φιλόξενοι οι ιδιοκτήτες , πρωινό υψηλού επιπέδου , δωματια αν και μικρά σχετικά σε χωρητικότητα ήταν πολύ προσεγμένα και σχεδιαστικά άψογα . Αν επισκεφτούμε πάλι το όμορφο νησί της Πάρου , το καταλυμα αυτό θα είναι από τος πρώτες επιλογές μας

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Padelis V
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Anastasios G, Ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείο Αργοναύτης, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Μαΐου 2018
Μετάφραση Google

Thank you for your sharing your experience and writing this great review!
It was a pleasure to have you stay with us!
And we are happy that you enjoyed the breakfast every morning.
We look forward to welcoming you back again, hopefully in the near future!
With kind regards, Tassos Ghikas and The Argonauta Team.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 10 Απριλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ ωραίο δωμάτιο πολύ καθαρό καταπληκτικό αίθριο πολύ καλό πρωινό ανάλογο πεντάστερου ξενοδοχείου .Κεντρικο σημείο στην παροικια εύκολη πρόσβαση στα πάντα ( λιμάνι θάλασσα αεροδρόμιο ) .Φιλικο χαμογελαστό προσωπικό όλα τέλεια

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, mariathanasopoulou
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Anastasios G, Ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείο Αργοναύτης, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 11 Απριλίου 2018
Μετάφραση Google

Thank you for your wonderful review! We are very happy that we met your expectations and that you had an enjoyable experience here with us. It would be our pleasure to welcome you back on your next visit to Paros.
Kindest regards, Tassos Ghikas and the Argonauta team.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 27 Οκτωβρίου 2017

Το ξενοδοχείο έχει πολύ όμορφους και περιποιημένους χώρους, το δωμάτιο έχει ό,τι χρειάζεται ο επισκέπτης, πεντακάθαρα όλα και πολύ προσεγμένα! Το προσωπικό πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό, το πρωινό υπέροχο, με μενού που διαλέγεις ό,τι θες σε ό,τι ποσότητα θες, και η τοποθεσία πολύ κεντρική! Μπράβο!

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    • Αξία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Maria P
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Anastasios G, Ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείο Αργοναύτης, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2017
Μετάφραση Google

Thank you for your wonderful review! We are very happy that we met your expectations and that you had an enjoyable experience here with us. It would be our pleasure to welcome you back on your next visit to Paros.
Kindest regards, Tassos Ghikas and the Argonauta team.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 6 Σεπτεμβρίου 2017

Στην καρδια της Παροικιας Παρου,ανακαινισμενο.Δωματια απλα ,λιτα και ομορφα.Ευγενικο κ εξυπηρετικο προσωπικο.Πρωινο πολυ καλο με τοπικα προιοντα.Τιμια επιλογη για την κατηγορια του και μεσα στο λιμανι αν κ λιγο ακριβο.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Chris S
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Anastasios G, Ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείο Αργοναύτης, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Thank you for taking the time to write a review. It is a pleasure to read that you enjoyed our hotel and services. We look forward to welcoming you back again!
With warmest regards, Tassos Ghikas and The Argonauta Team.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές