Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κριτικές (81)
81 αποτελέσματα
4 - 9 από 81 κριτικές
Η κριτική έγινε: 30 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Δεν θέλω να αδικήσω το συγκεκριμένο κατάλυμα που έμεινα 5 βράδια αλλά πρέπει να τονίσω ότι ενώ είχαμε κάνει άλλη συμφωνία στην τιμή και στο δωμάτιο, από κοντά μου τα είπαν τελείως διαφορετικά. Θα έκλεινα μέσω booking με 90 ευρώ το δίκλινο και με τηλεφωνική επικοινωνία λέγοντας μου ότι θα με βάλουν σε τρίκλινο με τα ίδια χρήματα δώσαμε τα χέρια. Λίγο πριν πάω και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι τελικά θα με βάλουν σε δίκλινο στα 90 ευρώ και η τριπλά αυτή ήταν για να μη κλείσω μέσω booking και χρεωθουν οι κύριοι την προμήθεια από το εν λόγο site. Δεν τους τιμά καθόλου αυτό που έκαναν συν ότι ενώ τελευταία μέρα μας υποσχέθηκαν να μας έχουν έτοιμο το πρωινό το οποίο το είχαμε πληρωμένο, πράγμα που μας διαβεβαίωσε το παιδί που έφτιαχνε τα πρωινά ότι θα έρθει νωρίτερα να μας το ετοιμάσει και πότε δεν ήρθε.. Δεν σας τιμά ούτε η πονηριά στην τιμή που κάνατε για να αποφύγετε την προμήθεια ούτε αυτό με το πρωινό. Σαν δωμάτιο οκ είναι κάτι πολύ απλό και για τα 90 και 100 που ζητάνε νομίζω ότι είναι πάρα πολλά. Το πρωινό πολύ φτωχικό, ίσως αν ήμουν 10 ετών να χόρταινα μιας και αυτά που βάζουν στο καλάθι που διαφημίζουν είναι κάτι μικρά παξιμαδακια κ λίγο βούτυρο με μαρμελάδα που κοροϊδεύουν τον κόσμο..

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
3  Ευχαριστούμε, Winesloverboy
Η κριτική έγινε: 19 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η φιλοξενια απο τους ιδιοκτητες του καταλυμματος ηταν φανταστικη.
Καθαρα δωματια. Προθυμο προσωπικο.
Το πιο εντυπωσιακο απο ολα, τα πλεονεκτηματα του συγκεκριμενου καταλυμματος ηταν η οικειοτητα οου αισθανθηκαμε!!.. σα να ειχαμε ξαναπαει.. σα να γνωριζομασταν απο παλια! Πολλα συγχαρητηρια σε τετοιες ελληνικες οικογενειακες επιχειρησεις!!
Καλη σαιζον!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, danaed2016
Η κριτική έγινε: 14 Ιουνίου 2018

Το πρώτο και κυριότερο πράγμα που σου κάνει εντύπωση στο Alea Apartments είναι οι άνθρωποι. Η οικογένεια που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο είναι εγκάρδιοι, φιλόξενοι και εξυπηρετικότατοι, επαγγελματίες χωρίς επίπλαστη ευγένεια ή τυπικότητα. Πραγματικά χαίρεσαι να τους βλέπεις και να τους μιλάς.

Όπως μας ανέφεραν και οι ίδιοι, επιθυμούν να δείχνουν στους πελάτες τους οτι τα χρήματα που δίνουν πιάνουν τόπο, χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της επιχείρησης. Όντως, στα τέσσερα χρόνια που επισκέπτομαι το Alea Apartments, το βρίσκω κάθε φορά ακόμη καλύτερο από πριν. Φέτος, για παράδειγμα, η προσθήκη-έκπληξη ήταν καλαθάκι πρωινού με τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και ποικιλίας.

Από πλευράς τοποθεσίας, το Alea Apartments βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη στάση του ΚΤΕΛ και μόλις λίγα λεπτά από τις παραλίες Μικρό και Μεγάλο Πιπέρι, ενώ 10 λεπτά χαλαρού περπατήματος θα σας φέρουν στο κέντρο της Νάουσας.

Τέλος, για όσους αγαπούν τα επιτραπέζια, το ξενοδοχείο διαθέτει μια εκπληκτικά μεγάλη συλλογή παιχνιδιών κάθε είδους, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε ανά πάσα στιγμή.

Συνολικά, το Alea Apartments έχει μια εξαιρετική σχέση αξίας/κόστους, αλλά κυρίως κάτι που δεν υπολογίζεται ή αγοράζεται: τον εξαιρετικό χαρακτήρα αυτών που το διευθύνουν.

---

The first and foremost thing of note in Alea Apartments is its people. The family in charge of the hotel is warm, welcoming and extremely accomodating, professionals without any artificial politeness or formality. It is always a pleasure to meet and talk to them.

As they themselves have told me, they wish to show their customers that their money is well spent towards constantly improving their experience. Indeed, in the four years I have been visiting Alea Apartments, I constantly find them even more impressive than I left them last. This year, for example, they surprised us with a breakfast basket full of high quality local dishes.

Location wise, Alea Apartments is right by a regional bus stop. The beaches of Mikro Piperi and Megalo Piperi are but a few minutes away, while 10 minutes of leisurely walking will bring you to the centre of Naoussa.

Finally, for board game fans, the hotel boasts an extremely impressive game collection, which you can enjoy at any time.

Overall, Alea Apartments can boast an excellent value for money ratio, but above all a quality that cannot be paid for or calculated: the exceptional personality of its staff.

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2018
    • Δωμάτια
Ευχαριστούμε, Dr_Sinistro
Η κριτική έγινε: 23 Ιουλίου 2017

Πήγα με την παρέα μου, και η υποδοχή που είχαμε από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στα δωμάτια ήταν απίστευτη! Εξαιρετικά ζεστοί άνθρωποι, τόσο η κυρία Μαρία όσο και οι γιοι της, ο Σίμος και ο Δημήτρης, έτοιμοι και οι τρεις να σε βοηθήσουν και να σου παρέχουν ό,τι χρειάζεσαι και παραπάνω, η φιλοξενία τους ξεπερνούσε την τυπικότητα και αυτό ήταν κάτι εντυπωσιακό! Από την πρώτη στιγμή μας εξήγησαν πώς να κινηθούμε στο νησί και τι μέρη να προτιμήσουμε.Υπέροχο μέρος, πολύ καθαρό, με μια τεράστια συλλογή από επιτραπέζια, μια μεγάλη δημόσια αυλή, ένα μέρος πολύ κοντά και στην αφετηρία των ΚΤΕΛ αλλά και στο κέντρο της Νάουσας, εξαιρετικά οικονομικό και ό,τι πρέπει για να μείνεις κατά την διάρκεια των διακοπών σου. Δεν θέλαμε να φύγουμε!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
    • Αξία
3  Ευχαριστούμε, _marilitadel99
Ο/η VarriasDimitris, Manager του Alea Apartments, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Αυγούστου 2017

Σε υπερευχαριστούμε για όλα! Ησουν και εσύ και η παρέα σου υπέροχοι άνθρωποι. Ευχόμαστε ότι καλύτερο.!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 24 Αυγούστου 2016

Ήταν το κερασάκι στην τούρτα..τα υπέροχα στενά της Νάουσας συνδυάζονται εκπληκτικά με την φιλοξενία και το θετικό περιβάλλον που προσφέρουν η κυρία Μαρία και ο Σίμος. Είχαμε παει μεγάλη παρέα..όμως κανένας δεν ήξερε την Πάρο. Από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασαν σαν να είμαστε δικοί τους καλεσμένοι. Μας εξήγησαν που αξίζει να πάμε για μπάνιο, να φάμε, να πιούμε ποτό..και δεν μπορώ να πω οτι μας πρότειναν κάτι που δεν μας ικανοποίησε (αν όχι όλους, τουλάχιστον τους περισσότερους).Παρόλο που στην τιμή (και στις υπηρεσίες) δεν συμπεριλαμβάνεται το πρωινό, η κυρία Μαρία ετοιμάζει μικρές λιχουδιές κάθε πρωί για όλους. Είναι σε πολύ καλή τοποθεσία, είναι καθαρό, αν μένετε σε όροφο έχει και θέα..διαφορετικά θα είστε στο ισόγειο, όπου υπάρχει μια εξαιρετική αυλή. Έχει μια μεγάλη συλλογή απο επιτραπέζια παιχνιδια (την οποία βέβαια δεν αξιοποιήσαμε εμείς, αλλά προσφέρεται για τους ενοίκους). Γενικά, το περιβάλλον είναι καλό για κάθε περίσταση..εμείς ήμασταν μεγάλη παρέα και μας βόλεψε πάρα πολυ..αλλά είναι ωραία τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες! Οι τιμές είναι καλές, ιδίως αν ληφθούν υπόψιν οι υπηρεσίες, η τοποθεσία και η απίστευτη φιλοξενία!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2016
    • Καθαριότητα