Είχαμε ένα φανταστικό τέλος του γαμήλιου ταξιδιού μας στο ξενοδοχείο Absolute Bliss. Δεν κάναμε καλή αρχή -μας είπαν ότι το δωμάτιό μας δεν ήταν έτοιμο καθώς ο πελάτης που έμενε εκεί είχε πάθει ένα ατύχημα και είχε αφήσει όλα τα πράγματά του μέσα ενώ έφυγε για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Ήμουν λίγο επιφυλακτική, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά, και η Σοφία είχε κλείσει μια μεγάλη σουίτα με τρεις κρεβατοκάμαρες σε ένα άλλο ξενοδοχείο εκεί κοντά. Η οποία ήταν θαυμάσια, αλλά όχι αυτό που θέλαμε (είχα περάσει αιώνεεεες ψάχνοντας τα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη και είχα αποφασίσει ότι το Absolute Bliss ήταν Το Κατάλληλο). Τέλος πάντων, την επόμενη μέρα μπορέσαμε να μετακομίσουμε στο Absolute Bliss όπως είχαμε σχεδιάσει και πραγματικά το απολαύσαμε. Είχαμε ένα δωμάτιo με διπλό κρεβάτι, θέα στην καλντέρα και εξωτερικό τζακούζι. Με 266 ευρώ τη βραδιά δεν ήταν φθηνό, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ καλή αναλογία τιμής/υπηρεσιών σε σύγκριση με παρόμοια δωμάτια σε άλλα ξενοδοχεία. Η θέα σού κόβει την ανάσα, και απολαύσαμε τα πρωινά στην προσωπική ταράτσα μας. Είναι φανερό πως η Σοφία δουλεύει πολύ σκληρά για να παρέχει εξαιρετικό σέρβις και δεν θα δίσταζα καθόλου να προτείνω το Absolute Bliss.