Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
AMMOS48
Réthymno, Rethimni, Greece

Super

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 25 Ιουν 2022
Περάσαμε τέλεια με τον άνδρα μου …ένα φοβερό τριήμερο με απίστευτο συνδυασμό πολυτελείας και εξυπηρέτησης .
Να επισημάνω ότι πρέπει να κλείσετε ραντεβού για θεραπεία στο Spa και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κ.Γιάννα για τα προϊόντα που μας πρότεινε .
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
1.1 χλμ. από Seaside A Lifestyle Resort - Adults Only
1.938
1.938
2 - 7 από 3.349 κριτικές
Η κριτική έγινε: 20 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Λίγε ώρες εδώ και μοιάζουν να περνάνε τόσο γρήγορα μιας και υπάρχουν τόσα Πόλλα να κανείς εδώ!!!το προσωπικό είναι τόσο φιλικό Σα να το γνωρίζω χρόνια επίσης υπάρχουν spa (relax time) μεταξύ μας εκτιμάτε πολύ Στης διακοπές συστήνω ανεπιφύλακτα...υπάρχουν γυμναστήριο κομμωτήρια και αλλά διασκεδαστικά καθώς και πράγματα που θυμίζουν πολύ τη καθημερινή ζωή σπίτι μας !το φαγητό καταπληκτικό με άριστα το 10 βάζω 20´ Top top πολύ μεγάλη ποικιλία σε είδη τυριών κρεατικών και είδη από υγιεινή διατροφή πράγμα που δεν παρατηρώ σε αλλά ξενοδοχεια μπορείς ακόμα και Στης διακοπές να κρατάς σιλουέτα !!! Σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά και ξανά σε σχέση τιμής είναι ότι πληρώνεις !! Πιστεύω ότι και λίγα για αυτά που προσφέρουν φιλία σε όλους τα λέμε την επόμενη σεζόν!!!

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, marinagiwrgos27
Η κριτική έγινε: 15 Μαΐου 2017

Έστω και λίγες ώρες να περάσεις στο CHC Sea Side Resort & Spa στην Αγία Πελαγία, αρκούν για να αντιληφθείς το γιατί είναι μια από τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης!
Δεν είναι μόνο οι άψογες εγκαταστάσεις, η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, η μαγευτική τοποθεσία, η άνεση των δωματίων, η μυρωδιά της θάλασσας, η αύρα του αέρα, η οι ευωδίες των αμέτρητων λουλουδιών και βοτάνων της Κρήτης που γεμίζουν τα παρτέρια του. Αυτά αν το θέλετε, είναι τα «εύκολα» ή πιο σωστά, ευκολότερα για τον καθένα να τα πετύχει. Το μυστικό βρίσκεται στους ανθρώπους του!
Από την υποδοχή μέχρι το snack bar, από την πισίνα μέχρι το εστιατόριο, από την διεύθυνση μέχρι τις καμαριέρες, όλοι, μα ΟΛΟΙ, σε υποδέχονται κάθε στιγμή με ένα απίστευτο χαμόγελο! Κι όχι αυτά τα faux που όλοι απεχθανόμαστε. Χαμόγελα αληθινά, που βγαίνουν απ’ την ψυχή και την καρδιά των ανθρώπων του CHC Sea Side Resort & Spa και σε κάνουν να αισθανθείς αληθινά ωραία!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
4  Ευχαριστούμε, manolisf106
Ο/η managerseaside, Guest Relations Manager του Seaside A Lifestyle Resort - Adults Only, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 31 Μαΐου 2017

Dear Manolis F,

Thank you for the positive review that you have shared with us.
We are continually working hard to increase our service quality to give the best service to our guests It's great that our culinary offer also met your taste.
Our team works very hard and shows a special engagement to offer all our guests memorable holidays. Thank you for appreciating this effort!
It’s always a pleasure to welcome you and we hope to see you in the near future.

Best personal regards,
Guest Relation Sea Side Resort & Spa

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 8 Σεπτεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Κάναμε το γάμο των παιδιών μας. Εξαιρετική ατμόσφαιρα με πανοραμική θέα στο πέλαγος, υπέροχα εδέσματα, καταπληκτικό σέρβις!
Οι τιμές πολύ προσιτές και φαγητό, ποτό, επιδόρπια, σε απεριόριστη ποσότητα!

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
3  Ευχαριστούμε, gkanakiss
Ο/η managerseaside, Guest Relations Manager του Seaside A Lifestyle Resort - Adults Only, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2016

Dear Georgios K,

Firstly, we would like congratulate you for your children’s wedding, it’s a very big honor they have chosen to celebrate one of the best day in their life in our Sea Side hotel
As the well-being of our guests is of great importance to us, we want to make sure that everyone is provided with thebest service at all times. Therefore we highly appreciate your recognition regarding this.
We very much look forward to welcoming you back soon.

Sunny regards
Guest Relation
Sea Side Resort & Spa

Η κριτική έγινε: 8 Αυγούστου 2016

Είμαι μητέρα ΑΜΕΑ και η εξυπηρέτηση του προσωπικού ήταν φανταστικη. Όλο το περιβάλλον είναι πολύ προσεγμένο αλλά αυτό που έκανε εντύπωση είναι η ευαισθησία που έδειξαν άγνωστοι άνθρωποι για εμένα και τον Γιο μου που έχει κινητικό πρόβλημα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Δωμάτια
Ευχαριστούμε, 344apostolisn

Dear Apostolis N,

Thank you for the positive review that you have shared with us.
Fantastic that you liked the facilities and service and that you noted the great work of our different team members who are always work hard to create a warm and welcome atmosphere.
Once again, thank you very much for sharing these lovely comments, and we look forward to welcoming you back to the Sea Side hotel in the future.

Best regards
Guest Relation
Sea Side Resort & Spa

Η κριτική έγινε: 26 Οκτωβρίου 2015

Μείναμε στο ξενοδοχειο για δεύτερη φορά και νομιζω ότι κάθε φορά ειναι και καλύτερη! Τα δωμάτια ειναι πολυ άνετα και καθαρά, με υπέροχη θέα στη θάλασσα , οι χώροι της πισίνας και του εστιατορίου, αλλα και τα σαλόνια πολυ καλαίσθητοι , το φαγητο πολυ καλο και με μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα. Το καλύτερο ατού όμως του συγκεκριμένου ξενοδοχείου εινα το προσωπικό του, απο τις καμαριέρες μέχρι τους σερβιτόρους και τους μαιτρ, όλοι τους ήταν τόσο φιλικοί και εξυπηρετικοί που νιώθαμε πραγματικά σαν φιλοξενούμενοι παρά σαν πελάτες. Συγχαρητήρια σε όλους, μας χαρίσατε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2015
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Τοποθεσία
5  Ευχαριστούμε, _E4007AJ
Ο/η GuestRDpt, Guest Relations Manager του Seaside A Lifestyle Resort - Adults Only, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2015

Αγαπητή Μαρία

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για τον χρόνο σας να γράψετε αυτή την κριτική και να μοιραστείτε μαζί μας τις όμορφες εμπειρίες που είχαμε κατα την διάρκεια της παραμονής σας μαζί μας.
Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να σας δούμε ξανά για δεύτερη φορά στο ξενοδοχείο μας και μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο και τούτη την φορά ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας. Όλα τα όμορφα σας σχόλια όσο αφορά το προσωπίκο μας βοηθάνε και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρέσιες υψηλού επιπέδου ποιότητας στους πελάτες μας με χαμόγελο και καλή διάθεση.
Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά που επιλέξατε το CHC Sea Side Resort & Spa για δεύτερη φορά για τις ολιγοήμερες διακοπές σας και θα ήταν για εμάς ιδιαίτερη τιμή να σας ξαναδούμε κάποια στιγμή ξανά στο προσεχές μέλλον.

Με εκτίμηση
Γιώργος Κασαπάκης
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
CHC Sea Side Resort & Spa.