Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
MARIANNA S

Υπέροχη διαμονή

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 22 Αυγ 2021
Ξεκινώ με το πρωινό που ήταν υπέροχο με μεγάλη ποικιλία στα ψωμιά στο σνακ και στο κεντρικό εστιατόριο είχε υπέροχη πίτσα και στον κεντρικό μπουφέ είχε μεγάλη ποικιλία από κρέατα καθώς και από φρέσκα λαχανικά σας ευχαριστω πολύ.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2021
Συμβουλή: Το συναστώ ανεπιφύλακτα
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 4 Σεπ 2021
Dear 561mariannas,

thank you for taking the time to rate our Hotel and to give us a five star evaluation on Tripadvisor.
We are very happy that you have enjoyed our Food offer and feel grateful for your detailed description.

We are looking forward to welcoming yoy back soon.

Sunny regards from Rhodes,
your Sentido Asterias Beach Resort Management Team
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Go to your Happy Price
  • Trip.com
2.3 χλμ. από منتجع سينتيدو استيرياس بيتش
Κολύμπια: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 26 Ιουλίου 2021

Το ξενοδοχειο καινούριο, εγκαταστάσεις όλες άψογες, καθαριότητα, τεράστιος φανταστικός μπουφές για ολα τα γούστα, το προσωπικό εξαίρετο στα εστιατόρια(Τέα, Νικος κ ολα τα παιδιά) κ στα σπα (Η Ζωή στην ρεσεψιόν κ όλες η κοπέλες) κ γενικα όλο το προσωπικό ένας κ ένας!!
Δεν μας χάλασαν ούτε ενα χατίρι, οικογένεια με αυξημένες απαιτήσεις, το δωμάτιο φανταστικό με κήπο με κάθε μερα καθαριότητα.
Σιγουρα θα ξαναερχόμασταν… Απο τις καλύτερες εμπειρίες σε ξενοδοχειο!
Ευχαριστούμε πολυ!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Anastgian
Ο/η Sentido Asterias, Sonstige του منتجع سينتيدو استيرياس بيتش, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Ιουλίου 2021

Αγαπητέ Anastgian,

Σας ευχαριστουμε πολυ που βρηκατε το χρονο να γραψετε μια κριτικη για το ξενοδοχειο μας.
Χαρηκαμε ιδιαιτερα για τα καλα λογια για τον μπουφε μας και για τον επαινο για τους
συναδελφους μας. Ειναι ιδιαιτερα σημαντικο για μας να φαινεται και να αναγνωριζεται η καθημερινη
προσπαθεια του προσωπικου μας που κανει τα αδυνατα δυνατα για να ικανοποιησει καθε πελατη ξεχωριστα.
Ειναι μεγαλη μας χαρα που η εμπειρια σας στο Sentido Asterias Beach Resort ηταν πολυ καλη.

Θα χαιρομασταν να σας ξαναδουμε συντομα στο ξενοδοχειο μας.

Με εκτιμηση,
Sentido Asterias Beach Resort Management Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 2 Ιουλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται σε απόσταση μισής ώρας από το αεροδρόμιο και από την πόλη της Ρόδου Είναι πολύ προσεγμένο και πολύ καθαρό Το προσωπικό είναι ευγενικό και πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει Οιωχώροι είναι άψογα διατηρημένος και είναι το κατάλληλο μέρος για ξεκούραστες διακοπές Η θάλασσα είναι καθαρή αλλά έχει πέτρες που δυσκολεύουν την πρόσβαση

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
2  Ευχαριστούμε, Vivi S
Ο/η Lti A, Guest Relations Manager του منتجع سينتيدو استيرياس بيتش, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 4 Ιουλίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Vivi,

we thank you very much for your nice review about our hotel.
All your details are very useful for our next guests.
We will transfer your compliments to our staff.
It was our pleasure hosting you at our house,
and we are grateful that you enjoyed your overall stay with us.

With kind regards,

Your lti Asterias Beach Resort Management Team

Η κριτική έγινε: 14 Ιουνίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Παρα πολυ καλο ξενοδοχειο με πολυ καλο φαγητο πολυ καλες εγκαταστασεις. Αν και δυσκολευτικαμε να το βρουμε αξιζε το κοπο. Value for money 100%. Το προσωπικο ηταν ευγενεστατο ειδικα η Σοφια με τα υπεροχα ματια. Αψογη στο σερβις και παρα πολυ ευγενικη. Σας το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, travellerfromrussia8
Ο/η Lti A, Guest Relations Manager του منتجع سينتيدو استيرياس بيتش, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Ιουλίου 2018
Μετάφραση Google

Dear DinaVra,

We highly appreciate your positive comments about our staff,
that work together in order to make our guests feel unique
We will of course transfer your compliments to the the whole staff and especially to Sofia.
We hope to have the chance to accommodate you as well in the near future again.

Kind regards

Your lti Asterias Management Team

Η κριτική έγινε: 18 Σεπτεμβρίου 2017

Μπράβο! Πολύ καλό!!! Πολύ ωραίο φαγητό, χαμογελαστό προσωπικό και πολύ καλή εξυπηρέτηση!!! Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια και στον F&B!!! Πολύ καλή δουλειά! Αξίζει πραγματικά να πάτε! Συνεχίστε έτσι!!! Και πάλι μπράβο!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα
    • Δωμάτια
Ευχαριστούμε, peleni24
Ο/η Lti A, Guest Relations Manager του منتجع سينتيدو استيرياس بيتش, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2017

Αξιότιμη Ελευθερία Κ,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για την διαμονή σας στο νησί των Ιπποτών, όπως επίσης και για τον χρόνο που αφιερώσατε
για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στο lti Asterias Beach Resort με τους υπόλοιπους επισκέπτες του TripAdvisor.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχής με το γεγονός ότι απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας.

Τα προσωπικό και η διεύθυνση του ξενοδοχείου μας σας ευχαριστεί εγκάρδια για τα καλά σας λόγια και θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε και πάλι στο προσεχές μέλλον.

Με εκτίμηση,

lti Asterias Management Team

Η κριτική έγινε: 4 Σεπτεμβρίου 2017

Εξαιρετική τοποθεσία, κτιριακές εγκαταστάσεις σχεδιασμένες λειτουργικά, χωρίς να αισθάνεσαι την έκτασή τους, άψογο προσωπικό, ιδιαίτερα ευγενικό και πρόθυμο να παρέχει την ξεκούραση και την άνεση που προσδοκά καθένας στις διακοπές του. Ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον για οικογενειακές διακοπές. Σας ευχαριστούμε θερμά!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα
    • Δωμάτια
Ευχαριστούμε, parastatidou1976
Ο/η Lti A, Guest Relations Manager του منتجع سينتيدو استيرياس بيتش, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αξιότιμε parastatidou1976,

Σας ευχαριστούμε εγκάρδια για την τόσο ωραία κριτική που γράψατε για το ξενοδοχείο μας και ιδιαίτερα για το προσωπικό μας.

Ελπίζουμε να μας δοθεί σύντομα και πάλι η ευκαιρία να σας υποδεχθούμε στο ξενοδοχείο μας.

Με εκτίμηση,
lti Asterias Management Team