Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
DIMITRA K

Relax...💛

Κριτική για: Atlantica Imperial Resort
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 31 Ιουλ 2022μέσω κινητής συσκευής
Επισκεφτηκα το imperial atlantica στα κολυμπια,η τοποθεσια και το ξενοδοχειο ητανε ολα τελεια μετα απο μια υπεροχη ημερα στν παραλια και στα εστιατορια του ξενοδοχειου τελειωσα τν ημερα μου στα spa ,η υποδοχη της κατερινας,ειρηνης,roberta στην reception του spa ηταν υπεροχη και πολυ φιλοξενη💛μετα ηρθε η προσωπικη μου θεραπευτρια Μαργιαλενα να με παρει για τν εναρξη της θεραπειας που ειχα επιλεξει,
Το δωματιο ηταν υπεροχο μυριζε υπεροχα και ο φωτισμος ηταν οπως επρεπε. η Μαργιαλενα μου εδωσε οδηγειες και ξεκινησε η θεραπεια μου κατα τν διαρκεια της θεραπειας με ρωτουσε εαν ολα ειναι ενταξει και εαν κρυωνω ή με ενοχλει η μουσικη πολυ ευγενικη με μαγικα χερια👐 μετα με συνοδευσε στον χωρο χαλαρωσης οπου μου προσφερε ενα καταπληκτικο ζεστο τσαι και μου προτεινε με τι αλλο θα ηταν καλο να συνεχισουμε αλλα δυστυχως δεν ειχα χρονο να κανω κατι αλλο γιατι ητανε η τελευταια μου μερα😔
Αλλα στο επομενο μου ταξιδι θα το επισκεφτω απο τν πρωτη μερα το σπα το συνιστω με κλειστα ματια..ολοι με χαμογελο ευγενεια και προθυμει να σε εξυπηρερησουν..
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Ο/η Guest Services, Guest Services / Front Office του Atlantica Imperial Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 6 Αυγ 2022
Αγαπητή κ. Δήμητρα,
Σας ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική βαθμολογία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που απολαύσατε μαγικές, χαλαρωτικές στιγμές κοντά μας και θα είναι τιμή για μας να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον.
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Hotels.com
4.077
4.077
1 - 6 από 5.366 κριτικές
Η κριτική έγινε: 28 Απριλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Απίθανο και καταπληκτικο service σε όλους τους τομείς.Περασα τέλεια με την κοπέλα μου 1 εβδομάδα
Όλοι οι τομείς δουλεύαμε αρμονικά και πάντα με χαμόγελο

Ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την όμορφη εβδομάδα κοντά σας σίγουρα θα σας ξανά επισκεφτούμε *****

Ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες στιγμές

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Vasilis M
Ο/η AtlanticaImperial, Public Relations Manager του Atlantica Imperial Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Απριλίου 2019

Αγαπητέ κύριε Βασίλη Μ,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια.
Στόχος και φιλοσοφία, όχι μόνο για εμάς προσωπικά αλλά και του ξενοδοχειακού ομίλου της Atlantica, είναι να παρέχουμε της υψηλότερες δυνατόν υπηρεσίες φιλοξενίας, για να κάνουμε την διαμονή των φιλοξενούμενων μας αξέχαστη. Τα λόγια σας μας τιμούν ιδιαίτερα και Θα είναι πραγματικά χαρά μας, να μας δοθεί μελλοντικά η δυνατότητα να σας φιλοξενήσουμε και πάλι σε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου μας.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 9 Αυγούστου 2017

Πρωτα απο ολα το φανταστικο προσωπικο που ειναι και η πραγματικη εικονα του ξενοδοχειου που αντιπροσωπευει και φυσικα η περιοχη η οποια ειναι ενα ονειρο ακομα και για ενα γαμηλιο ταξιδι.Αριστη ποιοτητα φαγητου και διασκεδασεις αφου προσφερει και ενα ποικιλο και εξαιρετικο τμημα ψυχαγωγιας.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Δωματιο με ιδιωτικη πισινα
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Δωμάτια
3  Ευχαριστούμε, Imagine_cosmos
Ο/η AtlanticaImperial, Guest Relations Manager του Atlantica Imperial Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 12 Αυγούστου 2017

Αγαπητέ πελάτη,
Σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που απολαύσατε την διαμονή σας κοντά μας και θα είναι τιμή για μας να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον.

Η κριτική έγινε: 5 Δεκεμβρίου 2015

Η κουζίνα ήταν απαίσια και τα φαγητά ήταν άνοστα τουλάχιστον. Το σπα ήταν αξιοπρεπέστατο και οι υπαλληλοί του πολύ εξυπηρετικοί. Αλλα γενικά το ξενοδοχείο με απογοήτευσε πολύ και ήταν αρκετά κάτω απο τις προσδοκίες μου..

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2015
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
10  Ευχαριστούμε, Γιωργος Σ
Ο/η AtlanticaImperial, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του Atlantica Imperial Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2016

Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για τις διακοπές σας.

Λυπούμαστε που δεν απολαύσατε τις υπηρεσίες μας και πολύ περισσότερο το φαγητό για το οποίο λαμβάνουμε σχεδόν πάντα άριστες κριτικές από την πλειοψηφία των πελατών μας.

Ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας φιλοξενήσουμε στο μέλλον και να σας παρέχουμε καλύτερη και πιο νόστιμη διαμονή.

Η κριτική έγινε: 26 Αυγούστου 2015

Το ξενοδοχείο λειτουργεί καλά και πολύ καθαρό και ασφαλές που είναι ο αριθμός 1 προτεραιότητα όταν έχετε παιδιά για μένα. Το φαγητό ήταν άφθονο και παρόλο που πολλές φορές περίεργη συνδυασμούς , δεν θα πεινάσετε αλλά πιστεύω ότι είναι πιο ανεξάρτητες από ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες Βρετανία

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2014
Ευχαριστούμε, steve e
Ο/η AtlanticaImperial, Guest Relations Manager του Atlantica Imperial Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Αυγούστου 2015
Μετάφραση Google

Dear guest,

Thank you for your review and for holydaying with us at the Atlantica Imperial Resort & Spa.

Hopefully you will be back some time to enjoy our hospitality.

Η κριτική έγινε: 1 Δεκεμβρίου 2013

Φοβερό συγκρότημα,άψογες υπηρεσίες,πολυ πλούσιος μπουφές!! Μαγευτική τοποθεσία και μια απίστευτη παραλία !! Σίγουρα θα το επισκεφθώ ξανα! Κάλυψε όλες μου τις απαιτήσεις και με το παραπάνω . Η εξωτερική του όψη σας ξεγελαει αλλα η ομορφιά που κρύβεται στο εσωτερικό θα σας καταπλήξει .

Συμβουλή για το δωμάτιο: "Τα νότια δωμάτια έχουν λιγότερη φασαρία"
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2013
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
1  Ευχαριστούμε, florian526
Ο/η AtlanticaImperial, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Atlantica Imperial Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Μαρτίου 2014

Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε για την πολύ καλή βαθμολογία σας στο Trip Advisor.
Είναι χαρά μας που καταφέραμε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες και που προτείνετε το ξενοδοχείο μας.
Ευχόμαστε να σας υποδεχτούμε ξανά σύντομα.

Με εκτίμηση.