Μετά από κάποια χρόνια επιστρέψαμε στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο, στη λατρεμένη μας Ρόδο.
Κάποια πράγματα μάθαμε πως άλλαξαν στο ενδιάμεσο διάστημα και είμασταν περίεργοι να δούμε τις αλλαγές. Η έκπληξή μας μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί μια και το μέχρι τώρα άριστο, είχε ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης τα οποία και πέτυχε!
Μετά από ένα εξαντηλητικό εργασιακά χειμώνα, φέτος αποφασίσαμε (αν και δεν είμαστε φανατικοί) να επισκεφτούμε το Spa and Wellness Centre του ξενοδοχείου. Σε κάποια προηγούμενη φορά που μείναμε στο ξενοδοχείο, είχαμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά αυτό που ζήσαμε τώρα, ήταν Αποκάλυψη! Η απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μασάζ!
Κατά τα λοιπά, εξαιρετικό επίπεδο σε αισθητική δωματίων και κοινόχρηστων χώρων, ποιότητα γεύσεων, και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ θέα ειδικά στο ηλιοβασίλεμα! (αυτό από μόνο του αξίζει για να μείνεις σε δωμάτιο που βλέπει θάλασσα).
Πολλά από τα παραπάνω, ενδεχομένως να βρίσκονται και σε άλλα ξενοδοχεία της Ρόδου (και ίσως φθηνότερα)
Κάτι όμως ξεχωριστό που έχει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και είναι ο σημαντικότερος λόγος που το επιλέγουμε εδώ και χρόνια για τις διακοπές μας, είναι οι Άνθρωποί του!
Η απόλυτα επαγγελματική συμπεριφορά τους, εξισορροπείται μοναδικά με το φιλικό και ανρθώπινο χαμόγελό τους και τη διάθεση εξυπηρέτησης. Κάθε φορά, μας κάνουν να αισθανθούμε ότι η δικιά μας ξεκούραση και απόλαυση, είναι η κύρια φροντίδα τους, κάνοντάς μας να νιώσουμε μοναδικά!
Κι επειδή οι Άνθρωποι έχουν όνομα, η Audrey (στη ρεσεψιόν), η Μαριάννα, η Αλεξάνδρα, η Μαρία και ο Δήμος (στο Wellness) και η Κατερίνα (στο δωμάτιο), βοήθησαν στο να μας μείνουν οι μέρες και οι νύχτες μας στη Ρόδο αξέχαστες. Α! Και ο Βασίλης (της διεύθυνσης) για κάτι που χρειαστήκαμε στις 22:30 το βράδυ και ενώ πιστεύαμε ότι δεν θα υπήρχε λύση, αυτός όχι μόνο ήταν εκεί αλλά ήταν με τρόπο απόλυτα αποτελεσματικό!!!
Το Rhodes Bay είναι ένα ξενοδοχείο που σίγουρα δεν θα το επιλέξουν όσοι αναζητούν κάτι απλό και φθηνό στη Ρόδο. Για όσους όμως δίνουν σημασία στα χρήματα που ξοδεύουν, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαν να επιλέξουν καθώς ό,τι προσφέρει είναι πολύ πάνω από το VFM αγγίζοντας το τέλειο.
Και για να "γκρινιάξουμε" και λιγο, η μουσική στο ιταλικό σας εστιατόριο θα μας άρεσε να ήταν περισσότερο προσανατολισμένη σε ιταλικά ακούσματα, ακόμη κι αν πολλοί θαμώνες ήταν ξένοι και βρισκόμαστε στην Ελλάδα :)
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!