Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Julietraveler

Ολα Τελεια!!!

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 11 Αυγ 2024
Καταπληκτικες πισινες, υπεροχο σπα, εσωτερικές πισινες αλλα κ πλουσιο πρωινο κ νοστιμη κουζινα. Πανω απ ολα ομως μου αρεσε η δροσερη σταθερα θερμοκρασια δωματιου κ το μπαλκονι με τη θεα θαλασσα. Δεν ηθελα να το αποχωριστω. Θα το ξαναεπισκεφτω σιγουρα.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε μόνος/-η
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Ο/η Hotel Manager , Πωλήσεις του Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 11 Αυγ 2024
Αγαπητέ Julie,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση στο Atrium Platinum, μέλος των Atrium Hotels & Resorts, όπως επίσης και για την υπέροχη κριτική σας.
Προσπαθούμε πάντα να κρατάμε τους καλεσμένους μας ευχαριστημένους, αφού το βασικό μας πλεονέκτημα είναι η ειλικρινής, ζεστή αυθεντική φιλοξενία και χαιρόμαστε που με βάση την βαθμολογία σας, το πετύχαμε.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διαβάζουμε ότι είχατε την ''Τέλεια'' διαμονή και ότι μείνατε ευχαριστημένοι με τον χώρο της πισίνας,το υπέροχο σπά μας και την πλούσια ποικιλία και άριστη ποιότητα του πρωινού και γενικότερα της κουζίνας μας.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά στην επόμενη επίσκεψή σας στη Ρόδο.

Αντώνης Ρόδης
Hotel Manager
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
118 €
    114 €
  • Trip.com
    102 €
    108 €
2.6 χλμ. από Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa
Δωρεάν WiFi
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
Superior Suite Lindos with Hot Tub
4.672
4.672
5 - 10 από 5.455 κριτικές
Η κριτική έγινε: 17 Ιανουαρίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Καθαρό περιβάλλον,ευγενικό προσωπικό ,είχε ωραία αύρα για ξεκούραστες διακοπές ,όμορφες εικόνες όπου κ να κοιτούσες, κοντά στο κέντρο ,ιδανικό για παιδιά ,υπέροχο φαγητό ! Θα το επέλεγα σίγουρα ξανά !Η πισίνες πεντακάθαρες ,πολύ ωραία παιδική χαρά ένιωθες ασφάλεια για τα παιδιά .Οι παροχές του ήταν 5στερου ξενοδοχείου!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Να επιλέξετε σιγουρα με ημιδιατροφή γιατί αξίζει το κόστος της ! (Με πολλες επιλογές στο φαγητό )
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Μαρια Β
Ο/η Atrium Hotels and Resorts, Πωλήσεις του Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2024

Αγαπητή μας επισκέπτρια,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη κριτική σας! Είμαστε χαρούμενοι που απολαύσατε το καθαρό περιβάλλον μας, το ευγενικό προσωπικό και την αύρα που προσφέρουμε. Είναι χαρά μας που τα παιδιά σας απόλαυσαν την παιδική χαρά και ένιωσαν ασφάλεια.

Η επιλογή σας να επιστρέψετε θα μας τιμήσει ιδιαίτερα! Είμαστε εδώ για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή ερώτηση και ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια!

Η κριτική έγινε: 25 Αυγούστου 2023

Η διαμονή μας ήταν εξαιρετική.Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο πληρεί τα πάντα για ξένοιαστη και ξεκούραστη διαμονή.Ολοι οι χώροι είναι πεντακάθαροι!Το πρωινό αλλα και τα υπόλοιπα γεύματα πλούσια σε επιλογές και πεντανόστιμα.Αυτό όμως που μας έκανε φοβερή εντύπωση είναι η εξυπηρέτηση του προσωπικού, το οποίο είναι πάντα δίπλα στον πελάτη με μία απίστευτη ευγένεια.Δεν θα μπορούσα να μην τους αναφέρω.Ευχαριστούμε πολύ τον κο Μαγκαφά Μιχάλη που μας βοήθησε στην κράτηση μας και ήταν δίπλα μας σε οτι χρειαστήκαμε! Τα παιδιά στην reception τον κο Ανδρεά Μπόλη , τον κο Γιάννη Μάρρο και τον κο Βαλεντίνο που πάντα μας υποδέχονταν με χάμόγελο και ετοιμοι να μας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε απορία είχαμε.
Τα παιδια στο main bar τον Σάββα , τον Χρήστο και τον Ζουλιέν για τον επαγγελματισμό τους και τις όμορφες δημιουργίες τους.Στο main restaurant τον κο Κακακιό Μιχάλη και την γλυκήτατη Κατερίνα Μουλέ που κάνανε τα πάντα για να αισθανθούμε όμορφα.Δέν θα ξεχάσουμε ποτε τον καλό σας λόγο και τα σστεία σας.Καθώς και τα κορίτσια στο pool bar Φαίδρα και Μαρία τα οποια ήταν πάντα εκεί για να σε εξυπηρετήσουν .Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στα κοριτσια της καθαρίοτητας και του room service που τα είχαν πάντα ολά στην εντέλεια!
Ζητώ συγνωμη αν δεν ανέφερα καποιους αλλά ειλικρινά είστε πολλοί και υπέροχοι όλοι σας.Ευχαριστουμε και τον κο Κοκκινέλη καθώς και τον κο Μιχαήλ που πάντα ήταν εκεί για όλους μας με διακριτικότητα και ευγένεια.
Σας ευχαριστούμε πολύ για ολα .
Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανα ολους σας !!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, Pioneer36425872212
Ο/η Atrium Hotels and Resorts, Πωλήσεις του Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Αυγούστου 2023

Αγαπητέ/ή επισκέπτη/τρια,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα λόγια σας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι το προσωπικό μας συνέβαλε τόσο θετικά στις υπέροχες αυτές διακοπές σας! Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε με τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον.

Guest Relations Team, Atrium Hotels & Resorts

Η κριτική έγινε: 17 Ιουλίου 2023

Μειναμε σε ένα άνετο δωμάτιο με θεα στη θάλασσα το housekeeping πέρναγε και καθάριζε το δωμάτιο δυο φορές την ημέρα και η κυρία λαουρα ήταν πολύ εξυπηρετική και ευγενική το φαγητό στο main restaurant και στην πισίνα ήταν γευστικοτατο και όλο το προσωπικό ήταν άψογο ευγενικό και πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει όπως η Κατερίνα η σιντυ ο Φώτης . Στο μπαρ ο κριστιαν μας έφτιαχνε καταπληκτικά κοκτέιλ . Πολλές ευχαριστίες στον μάνατζερ τον κύριο κοκκινέλη ο οποίος ήταν πάντα πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει αφού τον βλέπαμε σε οποίο χώρο του ξενοδοχείου πηγαίναμε

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Νικος Ζ
Ο/η Atrium Hotels and Resorts, Πωλήσεις του Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 19 Ιουλίου 2023

Αγαπητέ/ή επισκέπτη/τρια, Σας ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα λόγια σας. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε με τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον. Με εκτίμηση, Guest Relations Team, Atrium Hotels & Resorts

Η κριτική έγινε: 7 Ιουλίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Ευχάριστο προσωπικό άριστη εξυπηρέτηση και πολύ καλό φαγητό θα το πρότεινα αναμφίβολα σε οικογένειες ,παρέες και ζευγάρια καλύπτει όλες τις κατηγορίες
Η εξυπηρέτηση στην πισίνα είναι γρήγορη
Το ενδιαφέρον που δείχνει το προσωπικό στην οποιαδήποτε απορία του πελάτη είναι κάτι που δεν συναντάς συχνά

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, X8635HI_

Η κριτική έγινε: 24 Ιουνίου 2023

Από την στιγμή που περάσαμε το κατώφλι του ξενοδοχείου, αντιμετωπίστηκαμε με απίστευτη ευγένεια και φιλικότητα. Το προσωπικό ήταν πραγματικά εξυπηρετικό και πρόθυμο να μας βοηθήσει σε κάθε αίτημα ή ερώτηση που είχαμε. Τα δωμάτια ήταν απλά αψεγάδιαστα. Η καθαριότητα ήταν απόλυτη και η συντήρηση ήταν εξαιρετική. Το πρωινό κάλυπτε όλες τις απαιτήσεις και ήταν πολύ πλούσιο. Τα ποτά στην πισίνα και στα μπαρ εξαιρετικά. Μία πραγματικά υπέροχη εμπειρία.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, Aris B
Ο/η Atrium Hotels and Resorts, Πωλήσεις του Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Ιουνίου 2023

Αγαπητέ/ή επισκέπτη/τρια,

Guest Relations Team, Atrium Hotels & Resorts