Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Hermes H

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ-ΤΕΛΕΙΑ

Κριτική για: Pegasos Deluxe Beach Hotel
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 8 Σεπ 2023
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ/ΣΝΑΚΣ.
ΠΟΛΛΑ ΩΡΕΑ ΠΙΤΣΑ ΚΩΣΤΗ.
ΕΥΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΡΜΗΣ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 18 Σεπ 2023
Αγαπητέ αξιότιμε επισκέπτη,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια!

Μας ευχαριστεί απεριόριστα που μάθαμε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας σας κέρδισαν και ότι αισθανθήκατε τέλεια φροντίδα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Μέχρι να ξανασυναντηθούμε, σας ευχόμαστε τα καλύτερα!

Θερμούς χαιρετισμούς

Ξεζωνάκης Μιχάλης

Γενικός διευθυντής
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Vanik Suites
2.1 χλμ. από Pegasos Deluxe Beach Hotel
  • Booking.com
1.5 χλμ. από Pegasos Deluxe Beach Hotel
pool
Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
1.2 χλμ. από Pegasos Deluxe Beach Hotel
1.967
1.967
1 - 6 από 2.941 κριτικές
Η κριτική έγινε: 14 Ιουλίου 2023

Συγχαρητήρια στην ομαδα του PEGASOS..η ρεσεψιόν με την φιλικη της υποδοχη , οι κυριες και κυριοι της καθαριότητας που φροντιζαν αψογα τον χωρο καθημερινά , στον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σεφ και τους βοηθούς για την ποιοτητα και την γευσιγνωσια, στο σερβις με ιδιαίτερη αναφορα στον Μπαμπη, Σουλα, Μαριανθη και ολους τους συναδέλφους της σάλας που φροντισαν να περασουμε υπεροχα , ξεκουραστα και οικεια, στις διακοπες μας και να φύγουμε με την υπόσχεση να επιστρεψουμε !!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα
Ευχαριστούμε, EIRINAIOS S
Ο/η Michalis Xezonakis, Γενικός Διευθυντής του Pegasos Deluxe Beach Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Ιουλίου 2023

Αγαπητέ επισκέπτη,

σας ευχαριστούμε για τα θερμά σας σχόλια σχετικά με την πρόσφατη διαμονή σας στο Pegasos Deluxe Beach Hotel.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι είχατε μια όμορφη διαμονή!

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά!

Μιχάλης Ξεζωνάκης

Γενικός διευθυντής

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 4 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και μείναμε 5 ημέρες. Το ξενοδοχείο είναι καλό οι υποδομές του είναι καλές το προσωπικό ευγενικό το μόνο που μας <<ενόχλησε>> ήταν ότι όταν ήρθαμε για το check in στην Reception αντί να μας δώσουν ένα χαρτί που να γράφει στα ελληνικά τους όρους της διαμονής και γενικά του ξενοδοχείου μας έδωσαν στα αγγλικά λες και είμασταν τουρίστες στην ίδια μας την χώρα.Το ξενοδοχείο απευθύνεται κατά κύριο λόγω σε ξένους τουρίστες οι Έλληνες είμασταν μετρημένοι στα δάκτυλά. Η παρατήρηση που θέλω να κάνω αφορά το δωμάτιο διότι είχαμε deluxe δίκλινο και όχι μονόκλινο και αντί για διπλό κρεβάτι ήταν δυο μόνα κρεβάτια ενωμένα με μονά σκεπάσματα και το στρώμα ήταν πολύ μαλακό με αποτέλεσμα να βυθίζεσαι μέσα και ήταν άβολο στον ύπνο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε καλό σημείο κοντά στην πόλη της Ρόδου και σχετικά κοντά στην Λίνδο και τα δωμάτια ήταν πεντακάθαρα προσεγμένα δροσερά και ευρύχωρα. Σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, Gianniskamgate07
Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2019

Για Τετάρτη συνεχόμενη χρόνια κάναμε τις διακοπές και περάσαμε υπέροχα για αυτό και θα το επισκεφτούμε και του χρόνου.
Όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν εξαιρετικό όπως και η διεύθυνση.
Τέλειο φαγητό ,τέλειο και πεντακάθαρο δωμάτιο με υπέροχη θέα άψογο service εστιατορίου τέλειο animation team.
Ραντεβού για τις διακοπές του 2020.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
    • Καθαριότητα
1  Ευχαριστούμε, nikos n
Ο/η KoliadisAntonios, Διευθυντής του Pegasos Deluxe Beach Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2019

Αγαπητέ Επισκέπτη,
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δίνετε τόσο χρόνια και για το χρόνο που αφιερώσατε να γράψετε και να μοιραστείτε την θετική κριτική σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το προσωπικό μας κατάφερε για άλλη μία φορά να βοηθήσει στην απόκτηση όμορφων αναμνήσεων!

Θα χαρούμε να σας ξανά δούμε σύντομα στο νησί μας!

Μην ξεχνάτε ότι το Pegasos είναι πλέον το σπίτι σας στη Ρόδο!
Αντώνιος Κολιάδης
Γενικός Διευθυντής

Η κριτική έγινε: 15 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Μειναμε στον δευτερο οροφο του ξενοδοχειο απο 26 Σεπτεμβριου για 8 βραδια .
Ξενοδοχειο: Μπροστα στην θαλασσα.
Στον 1ο και 2ο οροφο εγινε ποιοτικη ανακαινιση! Στους υπολοιπους οροφος ακομα οχι.
Κοινοχρηστοι χωροι: ειναι ανετοι και πεντακαθαροι.
Δωματιο: Ειχαμε δωματιο με θεα θαλασσα .Σχετικα ανετο περιπου 25τμ. Τα δωματια που βλεπουν πισω ειναι λιγο ποιο μικρα.
Το μονο αρνητικο : τα στρωματα δεν ηταν καθολου αναπαυτικα.
Η καθαριοτητα ηταν πολυ καλη στο δωματιο και στο μπανιο.
Wifi: γενικα ικανοποιητικο.
Παραλια: Ψιλη αμμος, ευκολη προσβαση, καθαρη θαλασσα και παντα σχεδον ηρεμη.
Ξαπλωστρες : σε εμας χωρις χρεωση .Συμπεριλαμβανοταν στο all inclusive που ειχαμε.
Φαγητο: απο τα καλυτερα που φαγαμε σε ξενοδοχειο της κατηγοριας του. Ακομα ποιο νοστιμα : γυρος , πιτσα και κρεπες.
Προσωπικο: ολοι τους ητανε ευγενεστατοι και φιληκοτατοι.
Υψηλου επιπεδου εκπαιδευση που συναντας σε ακριβα resort μονο σε καποιες χωρες του εξωτερικου!! Γενικα αισθανεσαι σαν να εισαι σπιτι σου.
Καθε χρονο ερχομαστε τον Σεπτεβριο στην Ροδο για διακοπες και θα φροντισουμε να μεινουμε σε αυτο το ξενοδοχειο και την επομενη φορα.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
29  Ευχαριστούμε, andreasr528
Ο/η GinaGiountitse, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Pegasos Deluxe Beach Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2018

Αγαπητέ Πελάτη,
Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την αναλυτική κριτική σας με τους αναγνώστες του TripAdvisor. Σχόλια σαν και το δικό σας μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε να πετυχαίνουμε πάντοτε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο από το χαμόγελο ικανοποίησης των πελατών μας.

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας!
Καλό Χειμώνα!
Pegasos Team

Η κριτική έγινε: 14 Οκτωβρίου 2018

Μείναμε στο Pegasos Beach Hotel με τον σύντροφό μου την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.Το Deluxe δωμάτιο ήταν πολύ όμορφο και καθαρό με υπέροχη θέα στη θάλασσα.Όλο το προσωπικό ήταν ευγενικό και πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει.Ο μπουφές του εστιατορίου ήταν πλούσιος και πολύ γευστικός.Μας άρεσε πολύ και θα το επιλέξουμε ξανά!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Επιλέξτε το Deluxe δωμάτιο!Είναι τέλειο!
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2018
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, ecl1994

Αγαπητέ Πελάτη,
Σας ευχαριστούμε που διαλέξατε το ξενοδοχείο Pegasos Deluxe Beach Hotel για τις φθινοπωρινές σας διακοπές. Είμαστε πολύ χαρούμενη που απολαύσετε κάθε στοιχείο της διαμονής σας και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στις εγκαταστάσεις μας.

Όλη η ομάδα σας εύχεται καλό Χειμώνα!
Με εκτίμηση
Pegasos Team