Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
elenaki013
Αθήνα, Ελλάδα

Απλά εξαιρετικό

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 13 Αυγ 2021
Ταξιδέψαμε για ένα 2ημερο τον Αύγουστο 2021 και οι εντυπώσεις μας είναι παραπάνω από θετικές. Η Σμαράγδα στην ρεσεψιόν πρόθυμη και χαμογελαστή να μας εξυπηρετήσει. Από κάποιες αλλαγές που έκανα στην κράτηση μέχρι και να μας βρει αμάξι για ενοικίαση. Μας υποδέχτηκαν με πηγαίο χαμόγελο και μας καλωσόρισαν προσωπικό και ιδιοκτητες με το που φτάσαμε. Μας συστήθηκαν με τα ονόματα τους γιατί αυτή η φιλοξενία έχει όνομα. Το ξενοδοχείο κα οι εγκαταστάσεις τους κομψες και με αισθητική. Το δωμάτιο τεράστιο και απλά ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.Δεν έχω λόγια ειληκρινα. Μας απογειωσαν την ταξιδιωτική εμπειρία και αυτοί οι επαγγελματίες ξέρουν πραγματικά τι θα πει τουρισμός Ευχαριστούμε θερμά για ολα.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Pool View at Night
    52 €
1.1 χλμ. από Anastasia Princess Luxury Beach Residence, Adults Only
Περίσσα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 18 Ιουλίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Άψογη εξυπηρέτηση και άκρως φιλικοί και εξυπηρετικοί οι υπάλληλοι και οι ιδιοκτήτες. Πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Οι εγκαταστάσεις ήταν πεντακάθαρες και το πρωινό πλούσιο με πολλές επιλογές. Η τοποθεσία πολύ καλή, δίπλα σε πάρκινγκ και πολύ κοντινή θάλασσα. Μείναμε πλήρως ικανοποιημένοι και αν έχουμε την ευκαιρία θα το ξανά επισκεφτούμε σίγουρα!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2021
Ευχαριστούμε, P4011ZBelenaa
Η κριτική έγινε: 3 Ιουλίου 2021

Ο επαγγελματισμός , η φιλοξενία, η καθαριότητα,η επικοινωνία ,η διακριτικότητα κ περιβάλλον , καθιστούν το Anastasia princess 5 Star plus στις καρδιές όλων! Η διακόσμηση κ η λεπτομέρεια στους χώρους ,στα δωμάτια στις πισίνες στο εξαιρετικό πρωινό με τις πλούσιες κυκλαδίτικες πινελιές ,δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα κ ψυχολογία για ν απολαύσεις τις διακοπές σου!Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2021
Ευχαριστούμε, Andronikospan
Η κριτική έγινε: 3 Ιουλίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Ένα ξενοδοχείο που αξίζει κανείς να επισκεφτεί όχι μόνο για τα όμορφα δωμάτια, αλλά κυρίως για την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση! Όμορφοι χώροι, πεντακάθαρες πισίνες, σπιτικό πρωινό και τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2021
Ευχαριστούμε, annansakkou
Η κριτική έγινε: 3 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Όταν ο επαγγελματισμός συναντά την αγάπη και το μεράκι για αυτό που κάνεις τότε δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό. Ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο, ιδιαίτερα καλαίσθητο, προσεγμένο στη λεπτομέρεια, πεντακάθαρο και με τον Σταύρο, τον Λευτέρη και την Σμαράγδα πανταχού παρών πάντα με το χαμόγελο στα χείλη να σε εξυπηρετήσουν σε ότι και αν χρειαστείς.. Σας ευχαριστούμε για τις εξαιρετικές διακοπές και την φιλοξενία και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Ευχαριστούμε, evripidisarch
Η κριτική έγινε: 30 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Επισκεφτηκαμε το Anastasia Princess για 4 βραδιες,ολα ηταν εξαισια,βαζει κατω πολλα 5αστερα!Ιδανικη τοποθεσια διπλα στην παραλια σε μια πανεμορφη περιοχη,τα δωματια πεντακαθαρα ,ευρυχωρα κι ανακαινισμενα με υπεροχη διακοσμηση.Το πρωινο πλουσιο και ευγεστο.Οι ιδιοκτητες και το προσωπικο ηταν ευγενεστατοι,εξυπηρετικοτατοι και ιδιαιτερα φιλοξενοι.Το προτεινουμε ανεπιφυλακτα και θα το προτιμησουμε ξανα!❤️❤️

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, christinebxz