Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Apostolos V
Delray Beach, Φλόριντα

Ανετα το καλυτερο infinity pool suite στη Σαντορινη!

Κριτική για: Dana Villas & Infinity Suites
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 16 Αυγ 2022
Όταν κλείσαμε το δωμάτιο στο Dana Villas & Infinity Suites, δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Πιστέψαμε ότι θα είναι ακόμη ένα απλό ξενοδοχείο στα Φυρά. Κάναμε μεγάλο λάθος!
Το προσωπικό μας υποδέχτηκε με ποτά και φοβερή ευγενια στη ρεσεψιόν! Όλοι οι υπάλληλοί έτρεχαν στην κυριολεξία να μας εξυπηρετήσουν.
Το δωμάτιο είχε ότι πολυτέλεια μπορείς να φανταστείς και άμεση θέα στο ηλιοβασίλεμα! Ειλικρινά δεν χρειάστηκε να φύγουμε από το δωμάτιο για να το απολαύσουμε κρατώντας ποτήρια σαμπάνιας που συμπεριλαμβάνονταν στην τιμή του δωματίου.
Το εστιατόριο Όρκος είχε την καλύτερη θέα μπροστά στην Καλντέρα, και το φαγητό ήταν πραγματικά νόστιμο! Το προσωπικό του εστιατορίου ήταν όσο ευγενικό όσο στη ρεσεψιόν.
Αποφασίσαμε να χαλαρώσουμε με ένα μασάζ και επισκεφθήκαμε το Spa. Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες του ξενοδοχείου!
Εάν ταξιδέψετε στη Σαντορίνη και δεν μείνετε σε αυτό το ξενοδοχείο, πραγματικά θα χάσετε μια πραγματική εμπειρία πολυτέλειας στο κέντρο του νησιού!
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2022
Συμβουλή: Ζητηστε το δωματιο 103 και θα με θυμηθειτε!
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 23 Αυγ 2022
Αγαπητέ κ. Απόστολε,

Ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε αυτό το πραγματικά όμορφο σχόλιο που αντικατοπτρίζει την πρόσφατη εμπειρία σας στο κατάλυμά μας. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που απολαύσατε τόσο όλες τις εγκαταστάσεις μας όσο και την εξυπηρέτηση μας. Τα όμορφά σας λόγια έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα απο το προσωπικό μας που πάντα προσπαθεί για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των επισκεπτών μας και ήταν μια πραγματική τιμή και ευχαρίστησή μας να σας έχουμε φιλοξενήσει στο Infinity Suites & Dana Villas!

Σας ευχόμαστε ενα όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού και ειλικρινά αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο εγγύς μέλλον!

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Αργυρώ Τσάπου
Asst. Hotel Manager
Infinity Suites & Dana Villas
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
132 €
Κριτικές (660)
660 αποτελέσματα
5 - 10 από 660 κριτικές
Η κριτική έγινε: 8 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετική τοποθεσία, με την πρώτη επαφή με το ξενοδοχείο καταλαβαινεις ότι είναι επαγγελματιες που σου προσφέρουν ότι περιμενεις και ακόμα περισσότερα. Οι πληροφορίες από την reception κατατοπιστικές, το δωματιο παρά πολύ όμορφο με θέα το ηλιοβασίλεμα. Το σέρβις παρά πολύ καλο, ευγενικό προσωπικό, το φαγητό στο ξενοδοχείο εκπληκτικό, και σε normal τιμές. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτό που θέλαμε. Θέλαμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο και να μην βγούμε, γτ παρέχει τα πάντα.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
1  Ευχαριστούμε, d0menik0sm
Ο/η Argiro Tsapou, Εξυπηρέτηση πελατών/Υποδοχή του Dana Villas & Infinity Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2020

Αγαπητέ κ. Δομενικε,

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε για να μοιραστείτε την εμπειρία σας στο Infinity Suites & Dana Villas.

Η ικανοποίηση των επισκεπτών μας αποτελεί τον πιο σημαντικό μας στόχο. Διαβάζοντας μια τόσο θερμή κριτική δεν μπορούμε παρά να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και υπερήφανοι για τα μέλη της ομάδας μας που καθημερινά προσπαθούνε να προσφέρουνε στους επισκέπτες μας τα επίπεδα φιλοξενίας και πολυτελείας που επιθυμούμε.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και χαιρόμαστε που ξεπεράσαμε
τις προσδοκίες σας. Τα λόγια σας είναι η επιβράβευση όλων για τις προσπάθειές τους να σας εξυπηρετήσουν.

Θα είναι τιμή μας να σας φιλοξενήσουμε και πάλι!

Kind regards,
Argiro Tsapou
Guest Relations Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 4 Αυγούστου 2020

Μείναμε στη superior pool suite έχοντας αρκετά υψηλές προσδοκίες, τελικά ομως δεν ήταν αυτο που περιμέναμε. Αρχικά το check in ήταν στις 15:00 το δωματιο δεν ήταν ετοιμο και μπήκαμε 16:00. Η πισίνα του δωματίου ήταν βρώμικη Και υπερβολίκα ζεστή όπως επίσης και τα σεντόνια και οι πετσέτες που ηταν γεμάτα λεκέδες. Το δωμάτιο δεν είχε καθόλου σήμα ουτε wifi και για να μιλήσεις έπρεπε να βγεις απο το δωμάτιο. Το αποκορύφωμα ηταν την τελευταία ημέρα πριν ακόμη κάνουμε check out όπου η καθαρίστρια εισέβαλε στο δωμάτιο χωρίς να χτυπήσει την πόρτα με αποτέλεσμα να δει το σύντροφο μου την ώρα που άλλαζε ρούχα. Γενικότερα όλο το κτήριο ήταν κακοσυντηρημένο και μετανιώσαμε αρκετά τα υπερβολικά πολλα χρήματα που πληρώσαμε για ενα δωμάτιο με έξτρα παροχές τις οποίες δεν μπορέσαμε καν να αξιοποιήσουμε. Μονάδικη εξαίρεση τα παιδία στο service στο πρωινό και στην πισίνα του ξενοδοχείου που ήταν αρκετά φιλικοί και ευγενικοί.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
Ευχαριστούμε, mdemakakou
Η κριτική έγινε: 12 Οκτωβρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Βρεθήκαμε στην Σαντορίνη για γαμήλιο ταξίδι. Είχαμε κάνει κράτηση στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο γιατί μας άρεσε πάρα πολύ από τις φωτογραφίες. Όταν φτάσαμε ανακαλύψαμε εκτός από το ότι μας έκαναν αναβάθμιση δωματίου, ότι οι φωτογραφίες το διαψεύδουν. Είναι πολύ πιο όμορφο από κοντά!!! Τα δωματια φανταστικά, πεντακάθαρα, και πολυ καλόγούστα. Η θέα από την αυλή του δωματίου ήταν η καλύτερη θέα πάνω στο νησί!! Απλά μαγευτική. Το προσωπικό πάρα πολύ εξυπηρετικο και πάντα με το χαμόγελο. Το απολαύσαμε απίστευτα και σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2019
2  Ευχαριστούμε, savvaspap89
Ο/η Xenia Kaponi, Marketing του Dana Villas & Infinity Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Μαΐου 2020

Αγαπητέ κύριε Savva, θα θέλαμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια για το Dana Villas & Infinity Suites. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που απολαύσατε την εμπειρία της Σαντορίνης μαζί μας γι'αυτό το ξεχωριστό ταξίδι σας! Είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία που δίνουμε στους αγαπητούς μας πελάτες. Είμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια να βελτιώνουμε τις υπηρεσιες και τον διάκοσμο του ξενοδοχείου. Για το λόγο αυτό ολοκληρώσαμε τον περασμένο χειμώνα μια επιπλέον ανακαίνιση στο ξενοδοχείο μας και χτίσαμε ένα νέο χώρο για θεραπείες SPA, ένα χώρο υπόσκαφο που ευελπιστεί να προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στους επισκέπτες μας. Το νέο εστιατόριό μας έχει Ελληνική κουζίνα με μια πινελιά γαστρονομίας και στυλ, στο Orkos Restaurant στην βεραντα με θέα την καλντέρα και το ηλιοβασίλεμα! Ευχόμαστε καλή υγεία, ευτυχία και ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε σε ένα από τα ταξίδια σας στη Σαντορίνη.

Με εκτίμηση,
Ξένια Καπώνη
Marketing Manager
Dana Villas & Infinity Suites Santorini

Η κριτική έγινε: 9 Σεπτεμβρίου 2019

Un lugar ideal y romántico para disfrutar de unas vacaciones románticas. Espectaculares vistas y espectacular servicio. Un lugar para repetir.

Ένα ρομαντικό μέρος για ρομαντικές διακοπές. Καταπληκτική θέα και καταπλητικό σέρβις . Ένας μέρος για να ξαναπάς.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
Ευχαριστούμε, alfonsocampo
Η κριτική έγινε: 4 Νοεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Βρεθήκαμε για 2 μέρη απόδραση χωρίς παιδιά στην Σαντορινη και στο Dana Villas ! Απίστευτη εμπειρία θα την θυμαμαι για πάντα ! Με θεα να σου κόβει την ανασα , εξαιρετικό service , όμορφο πρωινό , μπορεις να απολαύσεις τον υπέροχο τόπο σε ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο . Τα σκαλια μπορεί να προβλημάτιζαν εαν ειχα προβλήματα στην κίνηση η μικρά παιδιά .... Το προτείνω ανεπιφύλακτα !

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
Ευχαριστούμε, jsfak
Ο/η Ioannis G, Γενικός Διευθυντής του Dana Villas & Infinity Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2018

Αγαπητέ Jsfak,

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε την εμπειρία της διαμονής σας στο Infinity Suites - Dana Villas.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας, καθώς και το φιλόξενο προσωπικό μας, ικανοποίησαν τις προσδοκίες σας.

Επιθυμία μας είναι να σας καλωσορίσουμε και πάλι στην Σαντορίνη και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε να απολαύσετε ακόμη μία ξεχωριστή διαμονή κοντά μας.

Με εκτίμηση,

Γαλάνης Ιωάννης