Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Δείτε τα καλύτερα
Η καλύτερη εμπειρία που είχαμε ποτέ σε διακοπές!!!

Είδαμε τη Μηλο όπως δεν την είχαμε δει ποτέ (έχουμε πάει άλλες δυο φορες) Απίστευτη... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 2 εβδομάδες
tzava82
μέσω κινητής συσκευής
Εμπειρία ζωής.

Εξυπηρέτηση καταπληκτική, σκάφη αξιόπιστα, προσωπικό πλήρως καταρτισμένο, συνέπεια... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες
Filiodyssey
μέσω κινητής συσκευής
Διαβάστε και τις 95 κριτικές
  
Φιλτράρισμα κριτικών
95 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
92
2
0
0
1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
92
2
0
0
1
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
9 - 14 από 95 κριτικές
Η κριτική έγινε: 19 Μαρτίου 2021

Πραγματικά υπέροχη εμπειρία! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δεις αυτά τα σημεία του νησιού που πραγματικά σου κόβουν την ανάσα. O skipper ήταν πολύ φιλικός και προσάρμοσε την διαδρομή αναλόγως τα σημεία που θέλαμε να δούμε. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2020
Ευχαριστούμε, Travellingkittylady
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η RentBoatMilos, Ιδιοκτήτης του Rent Boat Milos, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 19 Μαρτίου 2021
Μετάφραση Google

Thank you for your great review!
Our goal is for our guests to have a unique experience and the whole team is trying to do that. We are glad that you have had this experience and that we have met your expectations

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 18 Μαρτίου 2021

Φανταστική εμπειρία που θα την θυμόμαστε για μια ζωή ... Ευχαριστώ πολύ πολύ παιδιά.ο Πάρης και ο Σωτήρης είναι η καλύτερη για να εξερευνήσετε το νησί

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2020
Ευχαριστούμε, Trinitys1985
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η RentBoatMilos, Ιδιοκτήτης του Rent Boat Milos, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 23 Μαρτίου 2021
Μετάφραση Google

Thank you for your great review!
Our goal is for our guests to have a unique experience and the whole team is trying to do that. We are glad that you have had this experience and that we have met your expectations

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 18 Μαρτίου 2021

Ήταν πάρα πολύ καλά . Τα παιδιά ο Σωτήρης και ο Πάρης μας υποδέχτηκαν με ευγένια και καλοσύνη και μας έκαναν να περάσουμε τέλεια .σας ευχαριστούμε πολύ

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2020
Ευχαριστούμε, athinakarn2018
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η RentBoatMilos, Ιδιοκτήτης του Rent Boat Milos, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 18 Μαρτίου 2021
Μετάφραση Google

Thank you for your great review!
Our goal is for our guests to have a unique experience and the whole team is trying to do that. We are glad that you have had this experience and that we have met your expectations

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 23 Οκτωβρίου 2020

Η καλύτερη μέρα στο νησί...αν δεν κάνεις βόλτα με το σκάφος δεν θα έχεις δει το νησί όπως πρέπει.. τα παιδιά πολύ φιλική και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Τα σκάφη πολύ καθαρά καινούργια.. μπράβο ...

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2020
Ευχαριστούμε, L9962AFannav
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η RentBoatMilos, Διευθυντής του Rent Boat Milos, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια .. ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα για να εξερευνήσουμε νέες παραλίες..

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ εξυπηρετικα παιδιά! Μας έδειξαν πολλά μυστικά για το σκάφος που νοικιάσαμε κ για τα μέρη που γυρίσαμε... το προτείνουμε ανεπιφύλακτα !

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2020
Ευχαριστούμε, 2512xristinak
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η RentBoatMilos, Ιδιοκτήτης του Rent Boat Milos, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Αυγούστου 2020

Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη κριτική σας!!
Χαιρόμαστε που περάσατε ωραία μαζί μας!!
Χαρα μας να σας ξαναδούμε στην Μήλο!!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές