Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Constantina
Ευρώπη

Το καλυτερο ξενοδοχειο στην Κρητη

Κριτική για: Minoa Palace Resort
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 16 Οκτ 2024μέσω κινητής συσκευής
Η εξυπηρετηση ηταν αψογη, οι χωροι πεντακαθαροι, και τα φαγητα εξαιρετικα.
Το δωματιο ηταν μεγαλο, φωτεινο και ανετο. Οι τιμες ηταν καλες!!!
Ειναι ενα ζεστο και φιλικο περιβαλλον και αυτο μετραει.
Σιγουρα θα σας ξανα επισκεφτω οταν ερθω Κρητη!
Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2023
Συμβουλή: Το συνιστω να πανε ολοι οι μελλοντικοι ταξιδιωτες. Ειμαι σιγουρη πως θα μεινουν ευχαριστημένοι 😁😁
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 16 Οκτ 2024
Dear Constantina,

We would like to extend our sincere appreciation your kind compliments and for taking the time to share your experience!

We are delighted that you had such a fantastic stay and that you enjoyed our spacious rooms, the cleaning and our several facilities.

It is immensely gratifying to know that every detail met your expectations, particularly our staff members, whose efforts succeeded in contributing so positively to your overall vacations.

We cannot wait to have the pleasure of welcoming you back for another fantastic stay.

Guest Relations Supervisor
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Go to your Happy Price
1.320
1.320
1 - 6 από 1.836 κριτικές
Η κριτική έγινε: 18 Σεπτεμβρίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Επιλέξαμε για Τρίτη φορά το ξενοδοχείο MINOA PALACE στα Χανιά !

Μείναμε στο Imperial κτίριο δίπλα στην θάλασσα. Το υπέροχο αυτό διαμάντι των Χανίων έχει δυο κτίρια που ενώνονται μεταξύ τους με μια εναέρια γέφυρα.

Καλωσόρισμα με ένα υπέροχο μπουκάλι κρασί με φρούτα και εκπτωτικό κουπόνι για ένα εστιατόριο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ότι μπορεί να κάνει κάποιον να χαλαρώσει πισίνες με pool bar , αρκετά εστιατόρια, πάρκινγκ , θέα θάλασσα , πλούσιο πρωινό, απογευματινή φροντίδα δωματίου κλπ.

Τα δωμάτια είναι πολύ μεγάλα με σαλόνι μέσα , άνετα μπαλκόνια και το μπάνιο επίσης μεγάλο με ντουζιέρα και μπανιέρα επίσης μέσα. Για το προσωπικό δεν το συζητάω χαμογελαστοί και ευγενέστατοι όλοι ! Χίλια Μπράβο τους !

Σας ευχαριστούμε πολύ προσωπικό και τον ιδιοκτήτη !

Εις το επανιδείν !

Βίκυ - Αντώνης
Room 776

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, 68.112.345
Ο/η Minoa Palace Team, Guest Services / Front Office του Minoa Palace Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2024
Μετάφραση Google

Dear Vicky & Antonis,

Thank you so much for your lovely review and for choosing Minoa Palace Resort for the third time! We are truly honored to be your preferred destination in Chania and to have the privilege of your loyalty!

We are thrilled that you enjoyed your stay in the Imperial building and appreciated the welcome touches, like the fruit wine and restaurant discount. It is wonderful that our pools, restaurants and sea views helped make your stay relaxing, and that the room’s spacious design and comfort added to your overall experience.

Your kind words about our staff are truly appreciated and we will make sure to pass along your heartfelt compliments to our team.

We look forward to welcoming you back again soon for another unforgettable stay by the sea.

Η κριτική έγινε: 6 Μαΐου 2024

Πηγαίνουμε κάθε χρόνο για Πάσχα στο Minoan για οικογενειακές διακοπές!
Περνάμε υπέροχα το Αναστάσιμο δείπνο όπως και το πασχαλινό είναι υπέροχο το σέρβις αλλά κύριος η μπάντα που μας ψυχαγωγίσε ήταν μοναδική !!! Το σχήμα από την Make music memories μας δημιούργησε την τέλεια εορταστική ατμόσφαιρα!!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, Silverartkaterina
Ο/η Minoa Palace Team, Guest Services / Front Office του Minoa Palace Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Ιουνίου 2024
Μετάφραση Google

Dear Silverartkaterina,

We are truly delighted to receive such wonderful and positive compliments, especially from guests who have demonstrated their loyalty and had numerous experiences at our resort for comparison.

We greatly value knowing that you have chosen our hotel to celebrate the special occasion of Easter.

We rest assured knowing your continued loyalty, and we look forward to welcoming you back to our premises to create more cherished memories.

Η κριτική έγινε: 4 Αυγούστου 2023

Επισκεφτήκαμε με την οικογένεια μου το σπα του minoa palace και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Άψογη εξυπηρέτηση, άριστες υπηρεσίες, προσιτές τιμές και ευγενικό προσωπικό. Στο επόμενο ταξίδι μας στα Χανιά είναι σίγουρο ότι θα το επισκεφτούμε ξανά.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, Popi A
Ο/η Minoa Palace Team, Guest Services / Front Office του Minoa Palace Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 11 Αυγούστου 2023

Αγαπητή popia890,

Πρωτίστως, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε το Ξενοδοχείο μας για να περάσετε τις διακοπές σας στα Χανιά.

Χαιρόμαστε πραγματικά διαβάζοντας τα θετικά σας σχόλια, αναφορικά κυρίως για την ποιότητα εξυπηρέτησης σας από το προσωπικό μας, καθώς ο απόλυτος σκοπός μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο Ξενοδοχείο μας.

Με εκτίμηση,

Μαρία Σκλήβα
Προισταμένη Δημοσίων Σχέσεων

Η κριτική έγινε: 3 Αυγούστου 2023

Επισκέφτηκα το Minoa palace spa και έμεινα πολυ ευχαριστημένη απο τις θεραπείες όπου επέλεξα και από τα facilities του χώρου. Το service ήταν υπέροχο πέρασα πολύ όμορφα σας συστήνω ανεπιφύλακτα να το επισκέφτηκε.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
1  Ευχαριστούμε, Δέσποινα Μ
Ο/η Minoa Palace Team, Guest Services / Front Office του Minoa Palace Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Αυγούστου 2023

Αγαπητοί 1206XU_,

Χαιρόμαστε πραγματικά διαβάζοντας τα θετικά σας σχόλια, αναφορικά κυρίως με το Σπα, καθώς ο απόλυτος σκοπός μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σας ξανακαλωσορίσουμε στο Ξενοδοχείο μ

Η κριτική έγινε: 31 Ιουλίου 2023

Από τη στιγμή μου αποφασίσαμε ένα απολαυστικό break από την καθημερινότητα , η μόνη επιλογή για εμάς είναι το Minoa Palace , στο Πλατανιά Χανίων. Τα πάντα είναι άψογα λειτουργικά και όπτικα. Μεγάλο plus το προσωπικό που ειναί πάντα πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε πιθανή επιθυμία.
Απίθανο φαγητό και Coctails!!!
Σας ευχαριστούμε όλους!!!!

A.Kantaras