Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Ignatisrhcp R
Αθήνα, Ελλάδα

ΆΨΟΓΟ !

Κριτική για: Aegean Castle
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 14 Μαΐ 2024
Πανέμορφο ξενοδοχείο, σε εξαιρετική τοποθεσία, φανταστικό μεγάλο δωμάτιο με όλα τα απαραίτητα. Υπέροχο πρωινό, και μοναδική φιλοξενία. Το κρεβάτι ήταν απίστευτο και η τοποθεσία ήσυχη . Οι άνθρωποι εκεί μας υποδέχτηκαν άψογα και μας συμβούλεψαν και μας βοήθησαν να δούμε το νησί στο έπακρο .
Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 24 Ιουν 2024
Σας ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή σας και που μοιραστήκατε την εμπειρία της διαμονή σας.
Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον.
Να απολαμβάνεται τα ταξίδια σας!
AEGEAN CASTLE FAMILY!
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • eDreams
10.3 χλμ. από Aegean Castle
Προσωρινά κλειστό
Παλαιόπολη : Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 8 Μαΐου 2024

Τα πάντα όμορφα & ξεχωριστά!Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι βγαλμένο απο όνειρο!!!!Υπέροχη θέα, σχολαστικά καθαρό, άνετο parking εσωτερικά του ξενοδοχείο που δεν χρειάζεται να περπατήσεις για να μεταφέρεις αποσκευές, μεγάλα δωμάτια σουίτες με πανέμορφο στιλ.Λατρέψαμε την θέα απο το τεράστιο μπαλκόνι του δωματίου μας καθώς επίσης και το πλούσιο πρωινό μας με σπιτικές μαρμελάδες, ανδριώτικες πιτούλες, pancakes, ομελέτες , κρουασάν ζεστά & ολόφρεσκα!Θα το επισκεφθούμε σίγουρα ξανά!Το λατρέψαμε💞

Συμβουλή για το δωμάτιο: Συστήνω για γάμους 💞Ονειρεμένοοοοο
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
1  Ευχαριστούμε, GogoK29
Ο/η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΕΡΗ, Ιδιοκτήτης του Aegean Castle, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 24 Ιουνίου 2024

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θερμά σας λόγια.
Μας δίνετε την δύναμη να συνεχίσουμε με αγάπη να σας φιλοξενούμε.

Να απολαμβάνετε τα ταξίδια σας.

Aegean Castle Family!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 2 Σεπτεμβρίου 2023

Καταπληκτική τοποθεσία ιδιαίτερα αν θες να χαλαρώσεις φεύγοντας από τους ρυθμούς της πόλης , όλα φτιαγμένα με μεράκι από τα δωμάτια μέχρι τους εξωτερικούς χώρους κ το πρωινό με τοπικά εδέσματα. Φιλικοί κ άκρως εξυπηρετικοί οι ιδιοκτήτες!! Highly recommended!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2023
1  Ευχαριστούμε, manos d
Ο/η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΕΡΗ, Ιδιοκτήτης του Aegean Castle, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2023

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια.
Ηταν χαρά μας που σας ειχαμε κοντά μας!
Να απολαμβάνετε τα ταξίδια σας .

Η κριτική έγινε: 31 Αυγούστου 2023

Πολύ ωραια τοποθεσία με εξαίσια θέα, το συγκρότημα μοναδικό, καθαριότητα,ωραίο πρωινο και κυρίως οι ιδιοκτήτες Πέτρος και Χριστίνα που με την εξαιρετική φιλοξενία τους οι διακοπές μας ήταν απολαυστικές!!!!

1  Ευχαριστούμε, antonis z
Ο/η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΕΡΗ, Γενικός Διευθυντής του Aegean Castle, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητέ Αντώνη,
θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που εκτιμήσατε την φιλοξενία μας ,στόχος μας είναι να αισθάνονται οι επισκέπτες μας σαν στο σπίτι τους και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το πετύχαμε για μια ακόμη φορά.
θα χαρούμε να σας ξαναδούμε στο μέλλον.
Να απολαμβάνετε τα ταξίδια σας!

Η κριτική έγινε: 25 Αυγούστου 2023

Εξαιρετική η τοποθεσία του ξενώνα σε στρατηγικό σημείο κοντά στο μπατσί και σε όλες τις καλές παραλίες, άνετα δωμάτια με υπέροχη βεράντα και θέα στη θάλασσα , καταπληκτικός ο χώρος του πρωινού και το σπιτικό πρωινό που ετοίμαζε η οικοδέσποινα κάθε μέρα. Μία οικογενειακή επιχείρηση με πολύ μεράκι από τους φιλόξενους και ευγενικούς ιδιοκτήτες.

1  Ευχαριστούμε, ΣΟΦΙΑ Γ
Ο/η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΕΡΗ, Γενικός Διευθυντής του Aegean Castle, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Αυγούστου 2023

Σας ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο σας και την φανταστική κριτική σας, καθώς και για την λεπτομερή περιγραφή σας σχετικά με τα δωμάτια την θέα μας αλλά και τα σπιτικά πρωινά μας. θα χαρουμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον.

Η κριτική έγινε: 18 Αυγούστου 2023

Το Aegean Castle στην Άνδρο, κερδίζει κάθε έννοια μοναδικότητας. Μοναδική εγκατάσταση, τέλεια εναρμονισμένη στο φυσικό τοπίο, με θέα που σου αιχμαλωτίζει το μυαλό και την καρδιά. Τέλειο πρωινό, και κυρίως μοναδική και φιλόξενη οι ιδιοκτήτες. Η Χριστίνα και ο Πέτρος σε κερδίζουν με την αγάπη που δείχνουν για την δουλειά τους. Περάσαμε υπέροχα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Νίκος και Ρούλα

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Anna L
Ο/η Christina Georgiopoulou , Γενικός Διευθυντής του Aegean Castle, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 19 Αυγούστου 2023

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας επιλέξατε για την διαμονή σας. Ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας που σας είχαμε κοντά μας.
Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε στο μέλλον.
Να απολαμβάνετε τα ταξίδια σας!!!
Πέτρος και Χριστίνα
Warm regards from Aegean Castle Family