Expedia.com
eDreams
Vio.com
Agoda.com
Προβολή και των 14 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 8 Σεπτεμβρίου 2014

Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία:κοντά στην πόλη αλλά και μακρυά από τη βαβούρα της, με θέα στο πιάτο σας, τον κόλπο της Γέρας! Έχει βαθιά πισίνα (για βουτιές) και είναι αρκετά καθαρό! Ακριβώς δίπλα, άνοιξε φέτος κι ένα ιδιαίτερο Μουσείο που αξίζει να το επισκευθείτε!!! Αν και το πρωϊνό ήταν εξαιρετικό, δεν δοκίμασα την κουζίνα τους καθώς προτιμούσα να τρώω σε ένα κρυμμένο μαγευτικό ταβερνάκι (ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ)με προϊόντα από τον κήπο τους που βρισκόταν 1χιλ περίπου από το ξενοδοχείο, στο δρόμο προς Καλλονή.Να το επισκευτείτε όπωσδήποτε!!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2014
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, 80meres
Η κριτική έγινε: 30 Ιουλίου 2014

Μείναμε 3 άτομα από 24-29/7 και περάσαμε υπέροχα!Καταπληκτική τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, πολύ καθαρό δωμάτιο όπως και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, ικανοποιητικό το πρωινό σε ωραίο σκιερό χώρο, υπέροχη θέα από τη βεράντα στο εστιατόριο και ειδικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό που ήταν όλοι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί! Εύχομαι να σας δούμε σύντομα και πάλι!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Ολα τα πάνω δωμάτια είναι πιο ήσυχα, με άνετο μπαλκόνι, κατά προτίμηση αυτά πάνω από το χώρο του πρωινού.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2014
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, despina76
Η κριτική έγινε: 19 Δεκεμβρίου 2013

Αν εξαιρεσεις οτι το δωματιο ηταν μικρο(δικλινο) κατα τα αλλα περασαμε ωραια.Το μπαλκονι μας ειχε θεα,και το πρωινο σερβιριζονταν σε πολυ ωραιο χωρο με πρασινο και δροσια.Ικανοποιητικο πρωινο και φιλικο περιβαλλον. Στα θετικα οτι ειναι κοντα στη Μυτιληνη.Επισης καθαρο,μας ειχανε μπουρνουζια και παντοφλες.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2013
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Τοποθεσία
1  Ευχαριστούμε, Christos T
Η κριτική έγινε: 14 Σεπτεμβρίου 2012

Αν και δεν ήταν η αρχική μου επιλογή , ευτυχώς βρέθηκε μπροστά μας και έκανε ευχάριστη τη διαμονή μας.
Πήγαμε στη Μυτιλήνη πριν από 5 χρόνια περίπου, είχα την κόρη μου μαζί που ήταν 1,5 και ήμουν ήδη έγκυος στον 7ο μήνα.Δυστυχώς το ξενοδοχείο που είχα κλείσει μέσω ,του τότε πρακτορείου μου, ήταν α π α ρ ά δ ε κ τ ο(αναγκαστήκαμε να φύγουμε στις 00.00 και ευτυχώς βρήκαμε στο δρόμο μας το Mytilana και περάσαμε ωραία.Με τα μισά λεφτά , πολύ καθαρά δωμάτια ωραία διακοσμημένα το προσωπικό ευγενέστατο.
Στο πρωινό πολλά πράγματα χειροποίητα και νόστιμα.
Αν ξαναβρεθώ στη Μυτηλήνη δε νομίζω να ψάξω κάτι άλλο.

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2011
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, Anny M
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 9 Σεπτεμβρίου 2019

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019