Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κριτικές (31)
31 αποτελέσματα
7 - 12 από 31 κριτικές
Η κριτική έγινε: 12 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Άνετο δωμάτιο ακόμα και για 3 άτομα.Κουζινακι για μαγείρεμα και αυλή που παραπέμπει στην αυλή του χωριού σου.Πολυ ωραιο μέρος,ησυχο και μεσα στο πρασινο.Οι ιδιοκτήτες άψογοι.Ο κύριος Σίμος δίπλα σου σε ότι χρειαστείς.Παρκινγκ ανετο.Και όλα αυτά 5 λεπτά απ το κέντρο.Συνεχιστε ετσι.Μπραβο.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, sotirios v
Ο/η simos p, Ιδιοκτήτης του Studios Anneta, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Ιουλίου 2018

Ειλικρινά χαιρόμαστε που μείνατε ευχαριστημένοι από τη διαμονή σας. Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Να είστε καλά.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 22 Οκτωβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Στα θετικά του, το ότι είναι στο κέντρο του χωριού και το ότι έχει ιδιωτικό parking. Το δωμάτιο ήταν άνετο για οικογένεια με 2 παιδιά. Ο κήπος είναι πολύ όμορφος με χωρο για να παίξουν τα παιδιά. Στα αρνητικά το ότι η κουζίνα είναι υποτυπώδης. Το ηλεκτρικό μάτι δεν λειτουργούσε με αποτέλεσμα να χρειάζεται πάνω από μισή ώρα για να βράσεις ένα αυγό πόσο μάλιστα να κάνεις μακαρόνια. Σκευη είχε τα απαραιτητα αλλά υπήρχε εντονη η μυρωδιά μούχλας στα ντουλαπια. Τον ανεμιστήρα οροφής καλύτερα να τον αποφύγετε, είναι πρόχειρα εγκατεστημένος και δεν φαίνεται και πολύ αξιοπιστος. Κλιματισμό δεν θα χρειαστείτε ούτε τον Ιούλιο. Οι ιδιοκτήτες πολύ ευγενικοι με πολλές πληροφορίες για την περιοχή. Τελικά, ένα αξιοπρεπες κατάλυμα το οποίο αξίζει το πολύ 60-70€ την βραδυα σε περιόδους αιχμής.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, keysers994
Ο/η simos p, Ιδιοκτήτης του Studios Anneta, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστούμε , οι παρατηρήσεις σας είναι πολύ χρήσιμες για εμάς. Να είστε σίγουρος ότι θα τις λάβουμε υπόψη μας , έτσι ώστε να διορθώσουμε ή να αντικαταστήσουμε ότι χρειάζεται.

Η κριτική έγινε: 31 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Λίγο πάνω από το κέντρο τον Συβότων πολύ καλή φιλοξενία ωραίο περιβάλλον και πολύ ευγενικοί οι οικοδεσπότες μας εξύηρετικοτατοι!!! Ιδανικότερο για οικογενειες αλλά και εμεις ως ζευγάρι περάσαμε υπέροχα! Το δίκλινο ήταν ονειρεμένο! Αξίζει σίγουρα ! Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα,Αντρεας και Άννα!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
Ευχαριστούμε, Annamerlou
Η κριτική έγινε: 30 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Μειναμε 4 βραδια στο Αννετα και ηταν πραγματικα πολυ ομορφα, πανεμορφος κηπος πρασσινος με ομορφα λουλουδια, πολυ ησυχο περιβαλλον, τα δωματια πεντακαθαρα αναπαυτικο στρωμα και ευρύχωρο δωματιο με τον κηπο του και τα τραπεζάκια του λες και εισαι σε δικο σου σπιτακι και για το ειδος του πολυ οικονομικο !Σε 2 λεπτα εισαι στο λιμανι με τα ποδια. Πολυ φιλοξενοι οι ιδιοκτητες του καταλύματος και να μας βοηθησουν σε οτι χρειαστουμε!το συστηνω ανεπιφύλακτα και σιγουρα την επομενη φορα που θα ερθω στα Συβοτα θα μεινω εδω!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
Ευχαριστούμε, EiriniKl88
Η κριτική έγινε: 30 Μαΐου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Ένα πανέμορφο περιβάλλον μόλις λίγα μέτρα από το λιμάνι!!! Σε έναν καταπράσινο κήπο με λογής λουλούδια οι μικρές άνετες μεζονέτες προσφέρουν όντως ο τι χρειάζεσαι στις διακοπές. Πεντακάθαρο με μια μικρή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα! Στον κήπο περάσαμε ώρες χαλαρωσης και ευχαριστούμε πολύ τους ευγενικούς ιδιοκτήτες για την φιλοξενξα τους!!! Θα επιστρέψουμε σύντομα!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2017
1  Ευχαριστούμε, tiara-agrinio
Ο/η simos p, Ιδιοκτήτης του Studios Anneta, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 31 Μαΐου 2017

Διαβάζοντας αυτό το κείμενο, αισθανόμαστε ότι οι κόποι μηνών δεν πάνε χαμένοι. Οι φίλοι φιλοξενούμενοί μας, φαίνεται ότι απολαμβάνουν αυτό που έχουμε ετοιμάσει για αυτούς, και αυτό μας κάνει χαρούμενους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Στόχος μας πάντα είναι, οι φιλοξενούμενοί μας, να περνάνε όμορφες στιγμές, σε ένα ήσυχο , καταπράσινο και καθαρό χώρο. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε.