Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
721 $
Booking.com718 $
Expedia.com721 $
FourSeasons.com721 $
Προβολή και των 19 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (449)
449 αποτελέσματα
4 - 9 από 449 κριτικές
Η κριτική έγινε: 1 Οκτωβρίου 2020

Είχα κάνει κράτηση στο εστιατόριο του 4seasons για 4 άτομα την προηγούμενη ημέρα. Με πήραν πίσω για confirmation επειδή ήταν σε high season όπως έλεγαν. Και την επόμενη ημέρα πήγα με 4 σημαντικούς ανθρώπους στην είσοδο για να μπω να πάω στο Nafsika που είναι λίγο πιο μακριά από την πύλη και ο "κύριος" στην είσοδο με ειρωνικό τρόπο και ύφος μου δεν πίστευε ότι είχαμε κλείσει τραπέζι και μας είπε ότι όλα είναι κλειστά εκείνη την ώρα εκτός της πισίνας που είχε τις ξαπλώστρες 90$. Η κράτηση που είχα κάνει με όνομα και τηλέφωνο την προηγούμενη ημέρα τυχαία εξαφανίστηκε και μας μίλησαν με τρόπο σαν να είμασταν γύφτοι που προσπαθούσαμε να μπούμε στο παλάτι του σουλτάνου και ότι την άλλη φορά να είμαστε πιο αναλυτικοί στις κρατήσεις μας.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
    • Εξυπηρέτηση
6  Ευχαριστούμε, SpyrosDafnis
Η κριτική έγινε: 29 Ιουλίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ όμορφο ξενοδοχείο για την Αθήνα!Τα δωμάτια ολοκάθαρα.Μείναμε ένα βράδυ και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε πολύ!Το service φοβερό,Το εστιατόριο εξαιρετικό και το προσωπικό ευγενέστατο και πρόθυμο να βοηθήσει

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
Ευχαριστούμε, _ManosAntr_
Η κριτική έγινε: 15 Ιουνίου 2020

Μείναμε με την οικογενειά μου από την Παρασκευή 12/6 μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα. Παρόλο που ήταν η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του, όλα ήταν άψογα: το προσωπικό πάντα χαμογελαστό και ευγενικό, νιώσαμε φοβερή ασφάλεια οτι είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα εναντια στον COVID-19, χωρίς όμως τα μέτρα να γίνονται δυσάρεστα στην παραμονή σου. Όλοι οι χώροι τρομερά προσεγμένοι, πολυτέλεια χωρίς στοιχεία επίδειξης, σε υπέροχη αρμονία.
Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για να ξεκουραστείς, να απολάυσεις θάλασσα ή πισίνα και έχει και πολλές επιλογές για δείπνο -όλες σε φοβερές τοποθεσίες και πολύ γευστικά μενού.
Τέλος, συγχαρητήρια στις κοπέλες του Kids Club που με τις πλούσιες δραστηριότητες τους, διασκέδασαν τον 6χρονο γιο μας.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2020
    • Αξία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Ioanna_Alex
Ο/η Philippe Roux-Dessarps, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Ιουλίου 2020

Αγαπητή Ιoanna_Alex,

Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγηση σας και τα θετικά σας σχόλια.

H ομάδα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens σας είναι ευγνώμων για τα τόσο καλά σας λόγια.

Με εκτίμηση,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 13 Ιουνίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Εχτες το βράδυ 12/06/20 επισκεφτήκαμε το εστιατόριο Merkato στο ΞενοδοχείοAstir Four Seasons που εκείνη την ημέρα είχε ανοίξει για το κοινό .
Η βραδιά άρχισε υπέροχα μια και το εστιατόριο Merkato βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του Καβουρίου (μέσα στο Four Seasons Hotel ) και βρεθήκαμε εκεί την ώρα της Δύσης !!
Το προσωπικό υποδοχής και εστιατορίου αρκετά καλό αν και κάπως αργό ..
Αφού δόθηκαν οι παραγγελίες μας ( είμασταν 5 άτομα ) τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν .. με καθυστέρηση αρχίζουν να έρχονται οι σαλάτες και τα ορεκτικά ( μέχρι εκεί όλα υποφερτά ) από εκεί και πέρα το χάος ... ( ποτέ ξανά σε αυτό το εστιατόριο )
Μετά από αναμονή μιας ώρας , ναι μιας ώρας και μετά από πίεση του προσωπικού και συζήτηση με τον υπεύθυνο Ιταλό ίσως, που μιλούσε μόνο Αγγλικά ... για το που βρίσκονται τα φαγητά μας και μέσα σε μια αναστάτωση και γκρίνια στο τραπέζι μας εμφανίζεται μια σερβιτόρα και ρωτάει« ποιος έχει μοσχάρι με μακαρόνια ;; » δεν θα ήταν περιττό να σας πω ότι το φαγητό ήταν Bolognese ragù .. ( εδώ γελάμε )
μετριότατο και σε γεύση αλλά και παγωμένο ίσως λόγω τη πολύωρης αναμονής .. στη συνέχεια φτάνει και το “ κορυφαίο πιάτο
RAVIOLI DI GUANCIA DI MANZO
Ravioli Filled with Beef Cheeks, Sage, Parmesan Fondue νομίζω ότι έτσι το έλεγαν το πιάτο,ηρθαν λοιπόν 3 ravioli μισό διαλυμένα με μια σάλτσα ΑΠΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑ στην κυριολεξία ανάλατο .. ένα πιάτο που δεν θα το προσέφεραν ούτε σε Δομή μεταναστών.. πόσο μάλλον σε ξενοδοχείο 5αστερων
Το συγκεκριμένο εστιατόριο Θεωρείται ένα από τα top εστιατόρια της Αθήνας θα έπρεπε λοιπόν να προσέχουνε περισσότερο , μεγάλη ντροπή.
Τα main dishes μας τα κέρασαν .. και όταν το βράδυ μας τελείωσε μετά από 3 τουλάχιστον ώρες .. πήγαμε να φάμε στο Ζάχο της παραλίας Βουλιαγμενης σουβλάκια ...
Κρίμα μια τόσο όμορφη βραδιά να τελειώσει έτσι

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, Jet562472
Ο/η PhilippeRouxD, General Manager του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Ιουνίου 2020

Αγαπητέ Jet562472,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που αφιερώσατε σε αυτή την κριτική και λυπούμαστε πολύ για την εμπειρία που είχατε στο εστιατόριό μας, η οποία δεν πρεσβεύει την εικόνα των υπηρεσιών που θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Σας ζητούμε συγνώμη και θα θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε περαιτέρω την εμπειρία σας. Παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο maria.papanikolaou@fourseasons.com.

Με εκτίμηση,

Η κριτική έγινε: 30 Ιανουαρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Η επίσκεψη έγινε Κυριακή. Το μενού με κάλυψε διότι έχει προτάσεις για όλα τα γούστα. Εκτίμησα όσο τίποτα την ησυχία και την θέα. Το προσωπικό ήταν πάντα στην διάθεση μας. Η μουσική δεν ήταν αναμενόμενη ή κλισέ και μου έφτιαξε την διάθεση. Το συνιστώ για οικογένειες, επαγγελματίες και ζευγάρια. Μετά τις 15:00 άρχισε να γεμίζει αλλά μέχρι τότε είχαμε απολαύσει την παραμονή μας στον χώρο.

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, Ioannakyp94
Ο/η PhilippeRouxDessarps, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Ioannakyp94,

Thank you for taking the time to submit a review here in Trip Advisor regarding your recent visit to our property.

We are delighted to read that we were able to meet your expectations on this occasion and will be certain to share your words of appreciation with the rest of the team, as there is no better motivator than the praise of a job well done.

Ioannakyp94, thank you again and we look forward to welcoming you back in the near future.

Sincerely,

General Manager