Ευγενέστατο και εξυπηρετικό προσωπικό.! Ξενοδοχείο μοντέρνο και σε πολύ καλή περιοχή! Πεντακάθαρο και άνετο δωμάτιο με τέλειο κρεβάτι. Πρωινό ποιοτικό και με ποικιλία.! Σίγουρα θα το ξαναεπισκεπτούμε!
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ
Πεντακαθαρο ξενοδοχειο,ευγενικο προσωπικο,πολυ ομορφα δωματια,πεντανοστιμο φαγητο.Αξιζει και με το παραπανω να μεινει καποιος εκει.Επισης η τοποθεσια του ειναι πολυ βολικη.Μπραβο τους,τελεια ολα,σιγουρα θα το προτιμησουμε παλι.
Μείναμε σε executive δίκλινο. Το προσωπικό πολύ ευγενικό, το δωμάτιο και οι εγκαταστάσεις πεντακάθαρες, το πρωινό υπέροχο και υπερπλήρες. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Σίγουρα θα ξαναπάμε. Ή τοποθεσία είναι πολύ βολική επίσης!
Περάσαμε πολύ ωραία!!το δωμάτιο ακόμα καλύτερο από αυτό που περιμέναμε ήταν το τέλειο για την επέτειο μας!! Ευχαριστούμε το προσωπικό για την ευγένεια αλλά και την εξυπηρέτηση του!!!θα τα ξαναπούμε!!!
Αγαπητή κυρία Λία,
Είναι μεγάλη μας χαρά που μπορέσαμε να συμβάλουμε στο να κάνουμε αυτή την ιδιαίτερη μέρα για εσάς ακόμα καλύτερη!
Ευχόμαστε να σας ξανά δούμε,
Εύα Ξενοπούλου
Ολα υπεροχα.
Το προσωπικο φιλικοτατο και ετοιμο να εξυπηρετήσει σε οτι χρειαστήκαμε.
Γευστικο και πληρες πρωινο.
Το ντιζάιν ειναι εξαιρετικο και ολοι οι κοινοχρηστοι χωροι ειναι προσεγμενοι σε καθε λεπτομέρεια.
Το δωματιο ευρυχωρο οπως και το μπανιο, καφετιερα νεσπρεσσο και ωραια λεπτομερεια η ταπετσαριες στους τοιχους καθως και η θεα στις πισινες απο το μπαλκονι.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Αγαπητέ επισκέπτη,
Ευχαριστούμε για τα καλά σας σχόλια για τη κουζίνα μας, το προσωπικό μας και τις εγκαταστάσεις μας!
Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και φροντίζουμε καθημερινά να σας παρέχονται λιχουδιές από τον σεφ μας !
Η διακόσμηση του χώρου και τον δωματίων έγινε με πολύ προσοχή ώστε να είναι και λειτουργικά και φιλικά προς τον επισκέπτη!
Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά,
Ευα Ξενοπούλου
Πήγαμε για ένα διήμερο χαλάρωσης Και περάσαμε υπέροχα! Τοποθετημένο σε μία ήσυχη αριστοκρατική περιοχή πλημμυρισμένη από Πεύκα, 2 βήματα με τα πόδια & βρίσκεσαι στην αμμουδερή παραλία. Εύκολο παρκάρισμα στους γύρω δρόμους και μπροστά στο ξενοδοχείο....
Εάν αναζητάτε χαλάρωση, ηρεμία, & άριστη εξυπηρέτηση! Αυτό είναι ένα ξενοδοχείο για σας!
Μοντέρνο, πολύ όμορφα διακοσμημένο με φινετσάτα έπιπλα & απέριττη πολυτέλεια!
Πεντακάθαρο, τα δωμάτια με όλες τις ανέσεις, αφράτα μπουρνούζια παντοφλάκια, ποιοτικά amenities... Nespresso καφετιέρα με κάψουλες μέσα σε κάθε δωμάτιο ...ένα τεράστιο κρεβάτι, ένα πολύ ευρύχωρο μπάνιο με ατμοσφαιρικό φωτισμό & μπαλκόνι επιπλωμένο με πανέμορφη θέα τα πεύκα της περιοχής! Μερικά δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική πισίνα για αυτούς που επιθυμούν περισσότερη απομόνωση!
Το ξενοδοχείο διαθέτει έναν πολύ έμπειρο σεφ , από το πρωί που θα ξυπνήσετε έως αργά το βράδυ Μπορείτε να γευτείτε ποιοτικές γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις! Πρωινό με αρκετά μεγάλη ποικιλία σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις, φυσικούς χυμούς & ότι καφέ επιθυμείτε...για την υπόλοιπη μέρα σνακς με ψαγμένους συνδυασμούς...
Δροσιστικές σαλάτες πολύ νόστιμα επιδόρπια & πεντανόστιμα κυρίως πιάτα!
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μία πανέμορφη πισίνα, με πολύ αναπαυτικές ξαπλώστρες όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει ακούγοντας τους ήχους των πουλιών και διακριτική επιλεγμένη μουσική.
Το ανθρώπινο δυναμικό του ξενοδοχείου είναι αυτό που κάνει τη διαφορά... αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και φαίνεται! Ευγενία εξυπηρετικότητα χαμόγελο, πάντα διαθέσιμοι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες μας άμεσα!
Ζητήσαμε late check-out , και μας επέτρεψαν να μείνουμε στο δωμάτιο έως το απόγευμα χωρίς έξτρα χρεώσεις , αυτό σε πολύ λίγα ξενοδοχεία πραγματοποιείται.
Άριστη φιλοξενία! το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Εννοείται θα ξαναπάμε με την πρώτη ευκαιρία!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλο το προσωπικό για την ζεστασιά και Την ευγένειά του! Είναι κάτι που δεν πληρώνεται & στο," Azur" δίνεται απλόχερα!!!
Αγαπητή κυρία Βίβιαν,
Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που διαθέσατε και για τα θετικά σας σχόλια. Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεισφέραμε στο να ομορφύνουμε τις διακοπές σας και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Εύα Ξενοπούλου