Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Booking.com
Expedia.com173 $
Hotels.com173 $
Trip.com159 $
Προβολή και των 14 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (83)
83 αποτελέσματα
1 - 6 από 83 κριτικές
Η κριτική έγινε: 4 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Στις 4 Σεπτεμβρίου το πρωί είχα
Ραντεβού στις 10:00 το πρωί να παρα-
βω ένα ζευγάρι ηλικιωμένων πελατών
για να κάνουμε ενα τουρ στην Βουλια-
γμενη κ στο Σούνιο. Δεν είχα πάει στο
συγκεκριμένο ξενοδοχείο ποτέ.
Το πρώτο πράγμα είναι που βλέπεις
ενα παρα πολύ όμορφο κτίριο. Μπαίνοντας στην ρεσεψιόν η υπάλληλος παρα πολυ ευγενική. Οι πελατες που πήρα Mr Oded and Sharon μου ειπαν να γράψω γι αυτούς την κριτική τους.
Μου είπαν οτι αξίζει 50 ⭐ το ξενοδοχείο υπέρ ευχαριστημένοι με το δωμάτιο κ την τεχνολογία αυτού! Η θέα φανταστική βλέποντας την θάλασσα πιάτο εντελώς. Το σημαντικότερο πράγμα που είπαν ήταν για το πιο ωραίο κ αληθινό χαμόγελο της κοπέλας στην ρεσεψιόν. (Αν δεν κανω λάθος Despoina).

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
1  Ευχαριστούμε, 554panosk
Ο/η SomewhereV, Executive Assistant Manager του Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 2 Ιουνίου 2018

Αγαπητέ κε Πάνο, σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για την κριτική σας. Η πραγματική ευχαρίστησα να έχουμε στο ξενοδοχείο μας τον κο Oded και την κα Sharon. Ευχόμαστε να μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να καλωσορίσουμε τους κυρίους στο Somewhere Boutique hotel Vouliagmeni. Με εκτίμηση, Ελλίνα Κυζιρίδου

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 17 Φεβρουαρίου 2017

Για τι να πω πρώτα απ' όλα...;;; Για την ξεχωριστή και μοντέρνα διακοσμηση,
... για την άριστη τοποθεσία...για το ευγενεστατο προσωπικό!?!!! Όλα είναι υπέροχα σε αυτό το ξενοδοχείο, καταρχήν η τοποθεσία και η θέα που έχει από το κάθε δωμάτιο σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις ξεφύγει από την Αθήνα και ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί... Ο χώρος σε κερδίζει για την λιτή και άκρως μοντέρνα διακόσμηση και εννοείται για την καθαριότητα του. Όλο το προσωπικό ειναι με ένα χαμόγελο συνέχεια και με την θέληση να εξυπηρετησουν και να ευχαριστήσουν κάθε προσδοκία του πελάτη! Εγώ και ο άντρας μου μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι για τις στιγμές που περάσαμε στο ξενοδοχείο σε μια πολύ σημαντική στιγμή για μας! Σας ευχαριστούμε για όλα και σίγουρα θα τα ξαναπούμε.

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Prokakh
Ο/η SomewhereV, Executive Assistant Manager του Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Αυγούστου 2019

Αγαπητή κα Προκάκη,

σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία της διαμονής σας εδώ στο Somewhere Boutique hotel Vouliagmeni. Είμαστε ευτυχείς που απολαύσατε την ιδανική τοποθεσία, το αυθεντικό service καθώς και εκλεπτυσμένη διακόσμηση των χώρων μας. Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο σπίτι μας σύντομα.
Με εκτίμηση,
Ελλίνα Κυζιρίδου

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ο/η SomewhereV, Executive Assistant Manager του Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2019

Η κριτική έγινε: 15 Αυγούστου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ο/η SomewhereV, Executive Assistant Manager του Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Αυγούστου 2019

Η κριτική έγινε: 7 Ιουλίου 2019

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ο/η SomewhereV, Executive Assistant Manager του Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Ιουλίου 2019