Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Στέφανος Γιαννιός

Εξαιρετικό παραλιακό ξενοδοχείο

Κριτική για: The Blazer Suites Hotel
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 3 Σεπ 2020
Άριστο σέρβις,εξαιρετικό πρωινό,πολύ όμορφη πισίνα,καταπληκτικό στρώμα κρεβατιού,άνετο δωμάτιο με όλες τις ανέσεις,πολύ καλή ηχομόνωση παρά το ότι βρίσκεται πάνω στην Λ.Ποσειδώνος. Μεγάλο του πλεονέκτημα επίσης ότι η παραλία προσεγγίζεται με τα πόδια.Νιώσαμε υπέροχα κι εμείς και τα δύο μας παιδιά καθ'όλη τη διάρκεια της διαμονής μας στο ξενοδοχείο.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Double room
  • Vio.com
  • StayForLong
0.2 χλμ. από The Blazer Suites Hotel
Δωρεάν πάρκινγκ
hotel view and parking area
136 €
122 €
Με πλήρη επιστροφή χρημάτων
  • Expedia.com
    136 €
0.3 χλμ. από The Blazer Suites Hotel
Δωρεάν πάρκινγκ
Вид на церковь, трассу и море
34 €
    Κριτικές (167)
    167 αποτελέσματα
    1 - 6 από 167 κριτικές
    Η κριτική έγινε: 9 Ιουνίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Επιλέξαμε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για μερικές μέρες πριν και μερικές μέρες μετά τον γάμο μας. Ένα πεντακάθαρο ξενοδοχείο με άψογο προσωπικό. Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα, εξοπλισμένα με τα πάντα, με εξαιρετικά στρώματα και ιδιαίτερα ήσυχα. Ο χώρος της πισίνας είναι και αυτος ιδιαίτερα ήσυχος και καθαρός με αρκετές επιλογές για φαγητό και ποτό. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το πρωινό που θα το χαρακτήριζα τέλειο και ποιότητα και σε ποικιλία. Το συνιστώ για όποιον θέλει μια ποιοτική και ξεκούραστη διαμονή.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, 331vassilisp
    Η κριτική έγινε: 28 Φεβρουαρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Μείναμε στο ξενοδοχείο για τρία βραδιά. Το δωμάτιό μας πολύ όμορφο, όλοι οι χώροι πεντακάθαροι! Το προσωπικό ευγενέστατο. Ο ρεσεψιονίστ, (Γκασπάρ) ξεχώρισε, είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια! Μας βοήθησε όσον αφορά τις μετακινήσεις μας από και προς διάφορα μέρη και μας πρότεινε δραστηριότητες. Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το πρωινό του ξενοδοχείου, με ποικιλία και πολλή Ελλάδα! Το health corner εξαιρετικό!!! Συγχαρητήρια!!!

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2019
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, Xrusa T
    Η κριτική έγινε: 15 Φεβρουαρίου 2019

Καλή εναλλακτική για διαμονή εκτός κέντρου Αθήνας (γίνεται όλο και ακριβότερο). Κλείσαμε 3 νύχτες για Αμερικανό φίλο μας που είχε δουλειές σε Πειραιά και κάτω χαμηλά στη Συγγρού, το κέντρο δεν ήταν μονόδρομος γι'αυτόν και αν και μεμονωμένος ταξιδιώτης ήθελε ευρυχωρία! Με την ίδια τιμή που θα κλείναμε ένα μικρό δωμάτιο σε κεντρικό ξενοδοχείο 3-4* κλείσαμε ολόκληρη σουίτα με σαλόνι, τραπεζαρία, κουζινίτσα... Χρησιμοποιούσε την τραπεζαρία για γραφείο κι έκανε και δυο επαγγελματικές συναντήσεις (που δε θα μπορούσε σε μικρό δωμάτιο με κρεβάτι και όχι καναπέ).
    Η θέση αν και μακρινή είναι καλή, πολύ κοντά στη στάση τραμ και πας με τα πόδια στην αγορά της Γλυφάδας με τα καφέ και εστιατόρια! Πολύ χαλαρωτικό μετά από μια κουραστική μέρα σε γραφεία κ.λ.π. Αν το επέτρεπε ο καιρός θα χρησιμοποιούσε και την πισίνα στον κήπο και θα επισκεπτόταν τις κοντινές παραλίες της Γλυφάδας (πολύ κοντά με τα πόδια στο Balux, πήγαμε όλοι μαζί για καφέ/σνακ εκεί).
    Καθαρή και περιποιημένη σουίτα, τηλεόραση και στο υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι, πολύ καλό πρωινό (μέσα στην τιμή, μιλάμε για ~120€/βραδιά), ευγενικό προσωπικό.

Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2018
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
      • Ποιότητα
      • Ποιότητα ύπνου
      • Εξυπηρέτηση
    3  Ευχαριστούμε, AthanasiaGreece
    Η κριτική έγινε: 16 Απριλίου 2018

Οι δίχωρες σουίτες είναι εξαιρετικά ευρύχωρες και γενικά όλοι οι χώροι είναι καθαροί και προσεγμένοι. Το δωμάτιο ανακαινισμένο και καθαρό. Το προσωπικό ευγενικό και πρόθυμο και το πρωϊνό ωραίο. Ο χώρος του γυμναστηρίου αρκετά ικανοποιητικός. Αυτό που πρέπει καποιος να έχει στο μυαλό του είναι ότι λόγω θέσης του ξεναδοχείου υπάρχει αυξημένη φασαρία από τα αυτοκίνητα (το ξενοδοχείο είναι πάνω στην λεοφώρο). Υπάρχουν διπλά τζάμια που κάνουν δουλειά, αλλά το πρόβλημα ξεκινάει όταν θελήσει κάποιος να έχει ανοικτό παράθυρο ή να κάτσει στο μπαλκόνι του δωματίου.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
      • Ποιότητα
      • Δωμάτια
      • Εξυπηρέτηση
    1  Ευχαριστούμε, ΣΑΡΑΝΤΗΣ Π
    Η κριτική έγινε: 15 Ιανουαρίου 2018

Καταπληκτικο ξενοδοχειο με όμορφες μεγάλες σουίτες. Ευρύχωρες με ωραια διακόσμηση και μεγάλα άνετα κρεβάτια. Η πισίνα εξαιρετική σε διακριτικό χωρο. Φιλική εξυπηρέτηση απο ολο το προσωπικό. Καθαριότητα και ποιοτητα υψηλού επιπέδου.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2017
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    Ευχαριστούμε, nik0sm0r