Δεν το λες και κακό απλά δεν έκανα σωστή επιλογή μάλλον , έβλεπα γύρο μου πολύ ωραία πιάτα καθαρό μαγαζί ακριβές τιμές και δεν έχει ούτε θέα όμως είναι Γλυφάδα οκ δεκτό .. θέλω να εκφράσω το παράπονο μου για το μπολ με το γιαούρτι την γκρανολα και τα φρούτα.. ας πούμε .. γιαούρτι κομμένο και ελπίζω όχι ληγμένο αλλά πάλι καλά είχε ένα κιλό μέλι και δεν τον ένιωθα , γρανολα κλασική σουπερ μάρκετ μόνο ζάχαρη και δεν ξέρω πως κάνατε το μαγικό με τα φρούτα αλλά πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω τόσο λεπτές ξεκάθαρα διαφανες φέτες , ωραίο το ξύλινο μπολ αλλά δεν το πήρα και σπίτι φεύγοντας .. κάτι τελευταίο το προσκοπικό αδιάφορο και το μπαρ ψηλά στο κέντρο του μαγαζιού με τον ιδιοκτήτη να φανταστώ ; Και τους φίλους του που κάθονται και παρατηρούν τα πάντα στο μαγαζί θα μπορούσε να γίνει πιο διακριτικά όχι σαν κοράκια πάνω από τα κεφάλια μας .. μήπως δεν είναι για 3 αστέρια τελικά ..;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.