Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Sofi NS
Αθήνα, Ελλάδα

καλή επιλογή αι αξιόπιστες υπηρεσίες

Κριτική για: Palace Hotel
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 24 Μαρ 2024
σε αυτό το ξενοδοχείο, έχουμε μείνει, έχουμε κάνει εκδηλώσεις και φυσικά έχουμε επισκεφτεί το εστιατόριο στην πισίνα όπως και αυτή την φορά. οι επιλογές πιάτων δεν είναι αυτές που θα βρείτε σε ένα εστιατόριο, είναι λιγότερες. πήραμε club που ήταν τεράστιο και προσεγμένο, burger πολύ καλό, πίτσα επίσης, μακαρόνια που δεν θα πάρουμε ξανά, μπιφτέκι καλό και ριζότο με μανιτάρια εξαιρετικό. στις σαλάτες έκαναν λάθος και μας έφεραν 2 πιάτα με σκέτο καρότο λάχανο! ο χώρος άνετος, οι σερβιτόροι ευγενικοί. αγαπημένο σημείο στη γλυφάδα με εύκολη πρόσβαση σε χώρο στάθμευσης.
Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
4,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
4,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
4,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Palmyra beach hotel
  • Official Site
    1.363 €
2.5 χλμ. από Palace Hotel
Πισίνα
Family Cabana with plunge pool bedroom
700 €
    699 €
    652 €
    700 €
304.8 χλμ. από Palace Hotel
Γλυφάδα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 23 Δεκεμβρίου 2023

Τι να πρωτοπώ! Κάναμε τον γάμο μας στο εστιατόριο στον 7ο όροφο και τα παιδιά έκαναν την ημέρα μας πιο μαγική! Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους από καρδιάς! Ο κύριος Γιάννης τα οργάνωσε όλα υπεροχα και δεν μας χάλασε χατίρι! Το δωμάτιο που μείναμε πεντακάθαρο και τα είχε όλα μέσα!
Ο σεφ έκανε τα μαγικά του! Δεν έχουμε ξαναφάει πιο νόστιμο φαγητό! Φαίνεται ότι αγαπάει αυτό που κάνει! Ο μετρ και τα παιδιά στο σέρβις εξαιρετικά! Δεν μας έλειψε τίποτα!
Ήταν όλοι εξυπηρετικοί, οργανωμένοι και ευγενικοί! Σας ευχαριστουμε παρά πολύ!!!

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, Eva S
Η κριτική έγινε: 28 Μαΐου 2023

Είμαι συχνή πελάτισσα περνω take away καφέ για την παραλία και σημερα που ξέμεινα από μπαταρία που ήταν επείγον δε δέχτηκαν να μου φορτισουν το κινητό μου εξω στο μπαρ!μου είπαν δεν ειμαι πελάτισσα του ξενοδοχείου..δηλαδή το ότι περνουμε καφέδες αποκει πως λεγόμαστε???όπως επίσης δε δέχτηκαν να κρατήσουν την τούρτα για τα γεννεθλια που είχε ο μικρος μου στο ψυγείο τους κ παλι για τον ίδιο λόγο...ΤΡΑΓΙΚΟΙ!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
Ευχαριστούμε, lia_papa8
Η κριτική έγινε: 5 Αυγούστου 2020

Πολύ καθαρο,καθημερινή αλλαγη στιε πετσέτες και καθαρισμός στο δωμάτιο. Το προσωπικό της ρεσεψιον διακριτικό, τα κοριτσια που δουλευαν στο εστιατόριο δεν έδιναν πολυ σημασια στον πελατη, ο μπουφές σηκώνει βελτιωση.

Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, maria141971
Η κριτική έγινε: 18 Μαρτίου 2020

Ευγενικό προσωπικό,νόστιμο φαγητό κ καθαρό ξενοδοχείο.Πολυ καλο το service στο εστιατόριο.
Δεύτερη φορά στο ίδιο ξενοδοχείο,ολα ήταν άψογα.Δίπλα στη θάλασσα κ πολυ κοντά στο κέντρο Γλυφάδας.Το συνιστώ...!

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, AGV82
Η κριτική έγινε: 9 Ιανουαρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ίδιο ξενοδοχείο.καθαρο ήσυχο καλό φαγητό καλό σέρβις.ευκολη πρόσβαση στο τραμ και σε λεωφορείο.ειναι ένα ξενοδοχείο που όποιος δεν θέλει να μείνει στο κέντρο είναι μια πολύ καλή λύση σε καλή περιοχή και με θέα θάλασσα.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
3  Ευχαριστούμε, _P2351MN
Ο/η BOMOPALACE, Front Office Manager του Palace Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2020

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που διαθέσατε, καθώς και για τα εξαιρετικά σας λόγια, σχετικά με το BOMO PALACE HOTEL. Είμαστε πολύ περήφανοι που σας εξυπηρετήσαμε όπως ακριβώς επιθυμούσατε και για τις καλές αναμνήσεις που έχετε από το ξενοδοχείο μας.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.