Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Πέρασα μια βδομάδα στη Villa Piedra μαζί με πέντε φίλους τον Αύγουστο του 2012. Ψάχναμε για μια θαυμάσια βίλα που να προσφέρει απομόνωση, μία πισίνα και έναν ωραίο εξωτερικό χώρο (συμπεριλαμβανομένου μπάρμπεκιου). Κάναμε την έρευνά μας και τσεκάραμε πολλές βίλες σε διάφορα νησιά. Στο τέλος επιλέξαμε τη Villa Piedra και δεν θα μπορούσαμε να ήμαστε πιο ικανοποιημένοι με την απόφασή μας. Όταν έχει δει κανείς τις φωτογραφίες, αναρωτιέται αν πράγματι η βίλα είναι τόσο εξαιρετική, και σε αυτή την περίπτωση όλες οι προσδοκίες μας ξεπεράστηκαν. Χάρη στην τοποθεσία της βίλας έχεις τη μέγιστη απομόνωση παντού, έξω και μέσα στη βίλα. Το αεροδρόμιο βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά ποτέ δεν μας ενόχλησε αυτό. Η απομόνωση ήταν απλώς εκπληκτική. Περνούσαμε τον περισσότερο καιρό έξω, αφού επίσης σταθήκαμε τυχεροί με τον καιρό. Η πισίνα, οι διάφορες επιλογές για να καθήσεις, ο χώρος του μπάρμπεκιου, όλα ήταν τέλεια. Επίσης απολαύσαμε την εξυπηρέτηση της Ελένης και του Ηρακλή. Μας παρέλαβαν από το αεροδρόμιο και, αν χρειαζόμασταν βοήθεια, ήταν διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, εφτά μέρες τη βδομάδα. Και η καμαριέρα έκανε καλή δουλειά. Επομένως δεν υπάρχουν παράπονα από την πλευρά μας. Αν πάμε ξανά στην Κέρκυρα, σίγουρα θα μείνουμε στη Villa Piedra. Απολαύστε τη βίλα, εμείς αναμφίβολα το κάναμε!
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.de.Προβολή πρωτότυπου
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Αυτή η υπηρεσία ενδέχεται να περιλαμβάνει μεταφράσεις που υποστηρίζονται από τη Google. Η Google αποποιείται όλες τις εγγυήσεις που σχετίζονται με τις μεταφράσεις, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων ακρίβειας, αξιοπιστίας και τυχόν σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και μη παραβίασης.
Australia0303
Μελβούρνη, Αυστραλία