Σαν την Χαλκιδική δεν έχει» είναι το μόνιμο καλοκαιρινό μότο των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι προτιμούν να φάνε σφαίρα από επαναληπτική καραμπίνα στον κρόταφο, παρά να πουν ότι «έχει». Οι ίδιοι συμπαθέστατοι φίλοι μας απο το Βορρά (τουλάχιστον οι ψαγμένοι) θα σου πουν και δεν θα είναι ψέμα πως σαν το lagomandra beach ξενοδοχείο στην Σιθωνία δεν έχει! Ένας τέτοιος φίλος με καταγωγή απο την Θεσσαλονίκη και συμπάθεια στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και στην περιοχή της Σιθωνίας μας παρότρυνε για εξόρμηση εδώ και τελικά είχε πάρα πολύ δίκιο! Το σχεδόν καινούριο lagomandra δεν ήταν το καλύτερο απλά ξενοδοχείο της περιοχής αλλά το νέο ξενοδοχειακό "διαμάντι" του ποδιού που έχει αναβαθμίσει και μάλιστα κατα πολύ το σύνολο της Σιθωνίας η οποία είναι όχι μόνο γνωστό αλλά σχεδόν κοινό μυστικό πως διαθέτει "γερασμένα" ξενοδοχειακά συγκροτήματα! Αν και δεν πήγαμε οικογενειακά ωστόσο διαπιστώσαμε πως το συγκεκριμένο συγκρότημα δίνει μια νέα έννοια στις οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική.
Το "βαρύ" χαρτί φυσικά απο τις παροχές του είναι η φοβερή θάλασσα και η δική του παραλία! Εκτός από άμεση πρόσβαση στην παραλία μπορέσαμε και απολαύσαμε ίσως ένα απο τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα και μονίμως μια πανοραμική θέα στο Απέραντο γαλάζιο!
Το πανέμορφο αυτό θέρετρο πολυτελείας στην Χαλκιδική βρίσκεται μπροστά ακριβώς από μια ήρεμη και ιδιωτική παραλία , παρέχοντας έτσι στους επισκέπτες ένα ήσυχο καταφύγιο όπου μπορούν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο έπακρο. Με ξαπλώστρες, ομπρέλες και υπέροχα νερά το ξενοδοχείο.... μας φάνηκε ο ιδανικότερος προορισμός για κολύμβηση αλλά και για ηρεμία δίπλα στη θάλασσα .
το ξενοδοχείο αποτελεί μια κορυφαία επιλογή φιλοξενίας, διαθέτει πολυτελή δωμάτια και σουίτες και ενα πρότυπο κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης. Όλες οι παροχές του ξενοδοχείου υποστηρίζονται από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με άψογη εξυπηρέτηση, προσωπική φροντίδα και απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Και γαστρονομικά λοιπόν ήταν μια εξαίσια εμπειρία ! Στιγμές σαγήνης σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την ασύγκριτη θέα με τις καλύτερες γεύσεις της καλής ζωής. Restaurant του ξενοδοχείου, οι a la carte επικούρειες επιλογές συνηδητοποιήσαμε πως δημιουργούνται από τις εκλεκτότερες πρώτες ύλες, συνδυάζονται με τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις των ποιοτικών κρασιών της περιοχής διεγείροντας τις αισθήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού γευσιγνώστη.
Το προσωπικό και η διεύθυνση ήταν όλα τα λεφτά! Η σχέση τιμής ποιότητας φοβερή! Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!