Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Βασιλική Βαγιάτα
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Συνιστάται Ανεπιφύλλακτα!!!

Κριτική για: Moriel Seaside Homes Suites
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 18 Ιουν 2020
Η επιλογή μας να μείνουμε στο MORIEL SEASIDE HOMES SUITS αποδείχθηκε εξαιρετική. Ένας ευχάριστος και ολοκαίνουριος χώρος, σε άψογη τοποθεσία, με βασικη προτεραιότητα την καθαριότητα, την άνεση και την φιλοξενία. Σωστή και άμεση εξυπηρέτηση απ' τους ευγενέστατους οικοδεσπότες. Σαφέστατα πρώτη επιλογή για πολυήμερες διακοπές. Ευχαρίστως θα το επισκεπτόμασταν ξανά.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Priceline
    Κριτικές (18)
    18 αποτελέσματα
    1 - 6 από 18 κριτικές
    Η κριτική έγινε: 18 Ιουνίου 2020

Οι 15 μέρες τις οποίες πέρασα στο Μοριέλ ήταν εξαιρετικές. Καταπληκτικό περιβάλλον, άνετος χώρος και κοντά σε καταπληκτικές παραλίες και εστιατόρια. Οι οικοδεσπότες ήταν πάντα πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν και να μας κάνουν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    Ευχαριστούμε, StamatisEvm
    Η κριτική έγινε: 29 Μαρτίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Είναι το καταλληλοτερο κατάλυμα για διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα. Ξεχνάς αντικειμενικά τα πάντα με την περιποίηση που σου παρέχουν. Απίστευτα καθαρό και πανέμορφο εξωτερικά και εσωτερικά τα σπίτια ανακαινισμενα με όλες τις παροχες. Δε μπορώ να φανταστώ πόσο υπέροχα θα είναι το καλοκαίρι που θα υπάρχει δυνατότητα να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα που είναι ακριβώς απέναντι στα 30 μέτρα. Δεν σου δίνει περιθώρια απογοήτευσης ούτε το μέρος ούτε οι οικοδεσπότες!! Κλείστε το πριν να είναι αργά!

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2019
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, Maria_Nikolopoulou
    Ο/η anastasiosa364, Ιδιοκτήτης του Moriel Seaside Homes Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 30 Μαρτίου 2019

Ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας σχόλια κυρία Νικολοπούλου , θα χαρούμε να σας ξαναδούμε στο κατάλυμα μας .

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 29 Μαρτίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

"Εξαιρετική επιλογή για διαμονή για φίλους,ζευγαρια και οικογένειες.Εξαιρετική φιλοξενία με ευχάριστο προσωπικό. Πολύ καθαρά δωμάτια,ευρύχωρα,περιποιημενα και με το προσωπικό πάντα στην διάθεση μας για οτιδήποτε χρειαστήκαμε. Πολύ προσεγμένος χωρος,ιδανικος για ηρεμια και χαλαρωση,μόλις λίγα λεπτά από την παραλία. Εξαιρετικές επιλογές στο πρωινό με εκλεκτά προϊόντα. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι με όλα."

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2019
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    Ευχαριστούμε, Kassiani T

Ευχαριστούμε πάρα πολύ κυρία Τασούλα για τα καλά σας σχόλια , ελπίζουμε να σας ξαναδούμε στο κατάλυμα μας .

Η κριτική έγινε: 27 Μαρτίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Είχαμε κλείσει πέρσι για 1 εβδομάδα με την οικογένειά μου, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με την φιλοξενία και την καθαριότητα, επίσης ωραία θέα και έχει χώρο μπροστά για να παίζουν τα παιδιά, σημαντικό για μια οικογένεια χαρακτηριστικό ήταν η ησυχία στην περιοχή μας έκανε να ξεκουραστούμε

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2018
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    Ευχαριστούμε, Skgpg L

Σας ευχαριστούμε για την κριτκή σας , θα χαρούμε πραγματικά να σας ξαναδούμε στο κατάλυμα μας .

Η κριτική έγινε: 25 Μαρτίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετική επιλογή!
    Η παραμονή μας στο Μoriel μετέτρεψε τις μέρες μας στη Χαλκιδική σε μοναδικές διακοπές.

Πεντακάθαρα και ευρύχωρα δωμάτια
    Εξαιρετικό και προσεγμένο πρωινό με επιλεγμένα προϊόντα.
    Απόλυτη χαλάρωση στη φύση και μόλις λίγα βήματα από τη θάλασσα.
    Ιδανικό για παρέες και οικογένειες
    Άνθρωποι με αγάπη και όρεξη να προσφέρουν ότι καλύτερο!
    Ευχαριστούμε παρά πολύ για τη φιλοξενία !
    Θα επιστρέψουμε σύντομα!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2018
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    Ευχαριστούμε, ExploreGreece

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια !